Τέσσερα χρόνια για την Opium Works

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνει η Opium Works και προσθέτει ότι ήταν γεμάτα με ενδιαφέροντα projects, πολυεθνικές εταιρείες στο portfolio της και διεθνείς συνεργασίες στο ενεργητικό της.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, "η Opium Works προσφέρει την καλύτερη μεθοδολογία, αποτελεσματικά εργαλεία και σύγχρονη τεχνογνωσία, εξασφαλίζοντας συνεργασίες με εξειδικευμένες και αναγνωρισμένες εταιρείες καθώς λειτουργεί ως Certified Partner Agency του Hubspot, Partner Agency του Mailchimp, Community Partner της Acquia , Partner Agency στα Google Adwords, και Association Members στο Drupal Organization".

Η πιο πρόσφατη συνεργασία της είναι αυτή με τo Hubspot. "Αποτελεί μεγάλη επιτυχία για εμάς και άκρως συμφέρουσα για τους πελάτες μας καθώς η Hubspot είναι μια διεθνής Αμερικάνικη εταιρεία που πρωτοπορεί στον τομέα του Inbound Marketing. Η Opium Works έχει την τιμή να είναι 1 από τις 1000 agencies παγκοσμίως που πληρούν τις προδιαγραφές για να χαρακτηριστούν επίσημοι συνεργάτες. Πλέον η μεθοδολογία που χρησιμοποιούμε για την επίτευξη των στόχων της εταιρείας σας είναι πολύ πιο στοχευμένη, αποδοτική και αξιόπιστη. Οι συνεργασίες μας επιβεβαιώνουν πως δεν είμαστε οι καλύτεροι με βάση τα κυπριακά πρότυπα. Πλέον ανήκουμε στην κατηγορία των καλύτερων παγκοσμίως και αυτό αποτελεί μια αναμφισβήτητη πραγματικότητα που δεν ισχυριζόμαστε εμείς, αλλά οι συνεργάτες μας", αναφέρεται σχετικά.
 
H εταιρεία σημειώνει ότι τελευταία προσθήκη στην ομάδα τους είναι ο  Μάριος Ορφανός. Με σπουδές στο Μιλάνο και χρόνια εμπειρίας σε Creative Direction, Concept και Visual Design & Communication, ο Μάριος ανέλαβε το τμήμα του Creative Design της εταιρείας. Παράλληλα, η εταιρεία σημειώνει ότι η Σταυριάνα Ναθαναήλ και η Μάρθα Πίπη πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις και πλέον είναι certified στο Inbound Methodology (Hubspot) και AdWords Fundamentals & Search Network Ads (Google).

 

Δειτε Επισης

Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το πρώτο τρίμηνο του 2024
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα