Εmpire Card: Προσφέρει εκπτώσεις και προσφορές

Η Empire Card είναι μια κάρτα που προσφέρει στον κάτοχό της εκπτώσεις και προσφορές σε διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες. Φιλοξενούμενη στο στούντιο του InBusinessNews ήταν η Founder Χριστίνα Χρίστου που μίλησε για την αρχική ιδέα, το funding και τα μελλοντικά πλάνα.

«Κτίζουμε για εσάς ένα μεγάλο παγκύπριο δίκτυο προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτει όλες τις βασικές σας ανάγκες, επιτρέποντας σας έτσι να εξοικονομείτε χρήματα σε καθημερινή βάση με ένα πολύ μικρό κόστος το οποίο εύκολα μπoρεί κάποιος να αποσβέσει και απο την πρώτη κιόλας χρήση» αναφέρει η κ. Χρίστου.

Η Empire Card αναλαμβάνει να προσεγγίσει επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς έτσι ώστε να προσφέρουν εκπτώσεις στους κατόχους της κάρτας.

Σε αντάλλαγμα, συμπληρώνει η founder, «οι επιχειρήσεις που θα εντάσσονται στο πρόγραμμα της Empire Card, θα έχουν τη δυνατότητα να διαφημιστούν με το λογότυπο τους, περιγραφή της επιχείρησής τους, την προσφορά τους και την ακριβή τοποθεσία τους μέσω χαρτών της google maps, μέσω της σελίδας μας www.empirediscountcard.com, του εβδομαδιαίου μας Newsletter και στη σελίδα μας στο Facebook όπου οι κάτοχοι της κάρτας θα έχουν πρόσβαση για να ενημερώνονται για όλες τις τρέχουσες εκπτώσεις και τις προσφορές». 

«Στόχος μας είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πελατών μας, χρησιμοποιώντας την Empire Card για όλες τους τις αγορές και την αύξηση των πωλήσεων των εταιρειών που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμά μας, δημιουργώντας έτσι ένα περιβάλλον όπου όλοι κερδίζουν» λέει.

Όσον αφορά το funding, αναφέρει ότι η επιχείρηση είναι χρηματοδοτημένη από ιδίους πόρους και δεν έχουν αντλήσει κεφάλαια από εξωτερικούς επενδυτές.

Μελλοντικό όραμα της Εmpire Card είναι να συνδέσει όλους τους καταναλωτές και όσες περισσότερες επιχειρήσεις μπορούν σε ένα παγκύπριο δίκτυο σε μια προσπάθεια να αλλάξουν τα δεδομένα της αγοράς. 

Δειτε Επισης

Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το πρώτο τρίμηνο του 2024
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα