Εγκαίνια για το Minthis Hills Golf Resort

Ο όμιλος εταιρειών Pafilia εγκαινιάζει το μεγαλεπήβολο έργο του Minthis Hills Golf Resort, την Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014, στις 7 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του ‘Minthis Hills Clubhouse’.  Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ενώ παράλληλα τον Αγιασμό θα τελέσει ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος Β’.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου,  «το Μinthis Hills Golf Resort, δημιούργημα πάθους, αφοσίωσης, αναπτυξιακού οράματος, και σκληρής δουλειάς, αποτελεί επάξια ένα αρχιτεκτονικό κομψοτέχνημα που αναμφίβολα φέρνει μία νέα διάσταση στον τομέα της ανάπτυξης γης, καθώς η μεσογειακή απλότητα και η πολυτέλεια συναντώνται με τη μοντέρνα αρχιτεκτονική και στη συνέχεια γίνονται ένα με την φύση. Σχεδιασμένο με την εξειδικευμένη μαεστρία των παγκοσμίου φήμης αρχιτεκτόνων Woods Bagot και Atkins, σε συνεργασία με την εταιρεία Pafilia, το Minthis Hills προβάλλει μία ανεπιτήδευτη κομψότητα και πολυτέλεια που εντυπωσιάζει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς».

Αναφέρεται επίσης ότι το  Minthis Hills ξεδιπλώνεται σε μια έκταση 5 εκατομμυρίων τ.μ., διαθέτοντας υπερπολυτελείς κατοικίες με ανέσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, επιχειρηματικό και συνεδριακό κέντρο, χώρο κοινωνικών εκδηλώσεων, μονοπάτια μελέτης της φύσης και ένα γήπεδο γκολφ 18 οπών προδιαγραφών πρωταθλήματος. Επισημαίνεται ότι «την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική υπεροχή έρχεται να συμπληρώσει το πολυτελές εστιατόριο στο ‘Minthis Hills Clubhouse’, με θέα τους καταπράσινους κήπους και το γήπεδο γκολφ, δημιουργώντας την αίσθηση ενός επίγειου φυσικού παράδεισου». «Η ομάδα των ταλαντούχων chef του Minthis Hills Clubhouse, έχει εκπαιδευτεί δίπλα στον διεθνώς αναγνωρισμένο MichelinStar chef Alain Ducasse, κάτι που συνέβαλε στην τελειοποίηση των γαστρονομικών τους δεξιοτήτων, προσφέροντας ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες». Το μαγευτικό τοπίο ολοκληρώνεται με το γραφικό  μοναστήρι του 18ου αιώνα, "Ο Σταυρός της Μίνθης", όπου αποτελεί μια ζωντανή απόδειξη της πλούσιας κληρονομιάς της περιοχής.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, «με την ολοκλήρωση του, το έργο θα διαθέτει πολυτελές Spa και κέντρο ευεξίας, γήπεδα και ακαδημία τένις, κέντρο ιππασίας, πλατεία και πάνω από 500 υπερπολυτελείς κατοικίες, αποτελώντας ένα μοναδικό θέρετρο στην Κύπρο που θα μετουσιώνει κάθε διαμονή σε μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία».

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας