Βρετανία: Νέο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

Το Ταχυδρομείο της Βρετανίας εγκαινιάζει ένα νέο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας για να αμφισβητήσει παρόμοιες υπηρεσίες που προσφέρονται από τις υπεραγορές Tesco, Sainsbury, Asda και Co-op. Η νέα υπηρεσία αρχικά θα παρέχεται μέσω των 50 καταστημάτων των ταχυδρομείων και online από το φθινόπωρο. Θα χρησιμοποιήσει το μεγαλύτερο δίκτυο της χώρας στο οποίο στηρίζονται οι T-Mobile και Orange.

«Η έναρξη της δικής μας υπηρεσίας κινητού, με τη χρήση του δικτύου της EE, αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στην πορεία των ταχυδρομείων, και μια απόδειξη για την συνέχιση των προσπαθειών μας να προσφέρουμε τις πιο βασικές υπηρεσίες για τους πελάτες μας», δήλωσε ο γενικός διευθυντής Martin George. 

«Το δίκτυο που διαθέτουμε με πάνω από 11.500 υποκαταστήματα, σε συνδυασμό με την online σύνδεση, και την παρουσία του τηλεφωνικού κέντρου, μας δίνει την ιδανική πλατφόρμα για να γίνει ένας από τους πιο αξιόπιστους παρόχους κινητών υπηρεσιών στην αγορά,» είπε ο Martin George. «Πιστεύουμε ότι είμαστε στην ιδανική θέση για να προσφέρουμε μια πραγματική εναλλακτική λύση».

Από τότε που το Ταχυδρομείο χωρίστηκε από το Royal Mail, η κρατική υπηρεσία προσπαθεί να αυτοπροσδιοριστεί ως πάροχος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που προσφέρει συνάλλαγμα, ταξιδιωτική ασφάλιση, ασφάλιση σπιτιού κι αυτοκινήτου, υποθήκες και λογαριασμούς καταθέσεων και ταμιευτηρίου. 

Τον Ιούλιο, το ταχυδρομείο ανήγγειλε ότι θα διπλασιάσει τον αριθμό των καταστημάτων που προσφέρουν τρεχούμενους λογαριασμούς, οι οποίοι θα προσφέρονται σε συνεργασία με την Τράπεζα της Ιρλανδίας, ανεβάζοντας τον αριθμό σε 186. Αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί σε 239 μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Τα κέρδη του ταχυδρομείου μειώθηκαν στα £53εκ κατά το πρώτο εξάμηνο του νέου έτους, 8 εκατ. λίρες πιο κάτω από πριν από ένα χρόνο.

ΠΗΓΗ: guardian

 

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου