Νέα καινοτόμος συσκευασία στα προϊόντα της DF

Η Delicacy Foods Ltd (DF) μετά από πολυετή έρευνα και σχεδιασμό λανσάρει στην αγορά ανανεωμένη και εμπλουτισμένη σειρά σος “Squeezy” που περιλαμβάνει και 13 νέα σος και ντρέσινγκ. Βασισμένη πάνω στο μότο της εταιρείας που αναφέρει χαρακτηριστικά «εκ φύσεως αθώα», οι άνθρωποι της DF προχώρησαν στην δημιουργία 13 νέων σος πάντα κάτω από τις αυστηρότερες υγειονομικές προδιαγραφές και συνεχίζοντας στον δρόμο που η Κέτσαπ DF χαράσσει εδώ και χρόνια, η οποία κατασκευάζεται χωρίς καθόλου συντηρητικά, χρώμα και άμυλο σίτου.

Το χαρακτηριστικό κωνικό μπουκάλι της DF αντικαθίσταται πλέον με την ανάποδη, top-down, “Squeezy” συσκευασία που περιλαμβάνει δύο παγκόσμιες καινοτομίες. Η πρώτη καινοτομία που αποκαλείται “non-stop drip” προϋποθέτει πως ο σχεδιασμός του νέου μπουκαλιού επιτρέπει στον καταναλωτή να αφαιρεί από το πλαστικό μπουκάλι όλο το προϊόν χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλει έξτρα προσπάθεια ή να προβαίνει σε σπατάλη πετώντας το προϊόν.

Επιπλέον η δεύτερη καινοτομία και ακόμη πιο ενδιαφέρουσα που ονομάζεται “know-now” δίνει στον καταναλωτή τη δυνατότητα του να γνωρίζει την εναπομείνασα διάρκεια ζωής του προϊόν αφού αυτό έχει ήδη ανοιχτεί και χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον μία φορά. Αυτό επιτυγχάνεται ενεργοποιώντας την ειδική "ταινία αντίστροφης μέτρησης" που βρίσκεται πάνω στο κάθε μπουκάλι μετά ακριβώς από την πρώτη χρήση του προϊόντος.

"Με αυτή τη κίνηση τα σος DF αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη σειρά σως σε θέμα ποικιλίας που λανσαρίστηκε ποτέ στην Κυπριακή Αγορά. Μεταξύ άλλων η νέα σειρά συμπεριλαμβάνει και Light Ketchup & Mayonnaise για αυτούς που προσέχουν την σιλουέτα τους. Τα προϊόντα της εταιρείας έγιναν αμέσως επιτυχία αφού χρησιμοποιούνται ήδη από μεγάλες εταιρείες μαζικής εστίασης που έχουν καταστήματα και στη Κύπρο. Θα τα βρείτε σε όλες τις γνωστές υπεραγορές και λιανικά σημεία πώλησης" αναφέρει σχετική ανακοίνωση της DF.

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου