Powered by

Hermes: Οι ξένες εταιρείες απογειώνουν την επιβατική κίνηση

H Hermes Airports ανακοίνωσε ότι ως αποτέλεσμα συντονισμένων προσπαθειών της, έγινε κατορθωτή η σύναψη συμφωνιών με αεροπορικές εταιρείες, για εκτέλεση νέων δρομολογίων από και προς τα Διεθνή Αεροδρόμια της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως επίσης και αύξηση της συχνότητας πτήσεων για υφιστάμενα δρομολόγια.

Πιο συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρεία Vueling εγκαινίασε από τις 28 Ιουνίου το δρομολόγιο Λάρνακα-Βαρκελώνη. Οι πτήσεις της Vueling, θα εκτελούνται δύο φορές την εβδομάδα. Εξάλλου από τις 22 Ιουνίου, η αεροπορική εταιρεία Wizz Air, ενέταξε καινούργιο δρομολόγιο στο πτητικό της πρόγραμμα για την Κύπρο, συνδέοντας τη Λάρνακα με την πρωτεύουσα της Λιθουανίας, Βίλνιους, ενώ από τον Μάρτιο του 2015, η αεροπορική εταιρεία Flyniki, αναμένεται να εντάξει στο πτητικό της πρόγραμμα, το δρομολόγιο Πάφος-Βιέννη.

Σε αύξηση των δρομολογίων της για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, προχώρησε και η British Airways, συνδέοντας με επιπλέον πτήσεις τόσο τη Λάρνακα όσο και την Πάφο, με το Λονδίνο (Gatwick).Την απόφαση της να συνεχίσει τις πτήσεις της από και προς την Κύπρο, καθόλη τη διάρκεια του χειμώνα, γνωστοποίησε στη Hermes και η αεροπορική εταιρεία Edelweiss, η οποία εκτελεί το δρομολόγιο Λάρνακα-Ζυρίχη (Ελβετία).

Εξάλλου από τις 26 Οκτωβρίου 2014, η Ryanair αναμένεται να ανανεώσει τα δρομολόγια της για την Κύπρο, συνδέοντας την Πάφο με τη Ρώμη-Ciampino (Ιταλία), τις Βρυξέλλες-Charleroi (Βέλγιο), Κάουνας (Λιθουανία), Μάντσεστερ και Λονδίνο-Stansted (Ηνωμένο Βασίλειο) και Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Χανιά (Ελλάδα). Σημειώνεται ακόμη ότι αυτή την περίοδο, η Hermes βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με δύο γερμανικές αεροπορικές εταιρείες, την German Wings και την Germania με κύριο στόχο τη συμπερίληψη της Κύπρου, στο πτητικό τους πρόγραμμα.

Σε δηλώσεις του, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hermes, Wes Porter, εξέφρασε την ευαρέσκεια του για το γεγονός ότι το πτητικό πρόγραμμα των Κυπριακών αεροδρομίων εμπλουτίζεται συνεχώς με καινούργια δρομολόγια και νέες αεροπορικές εταιρείες. Πρόκειται, σημείωσε, για το αποτέλεσμα συνεχούς, σκληρής και συλλογικής εργασίας που γίνεται από πλευράς της Hermes, σε συνεργασία και με άλλους φορείς της τουριστικής βιομηχανίας της Κύπρου.

 

Δειτε Επισης

Minthis Resort: Πασχαλινή πολυτέλεια σε έναν παράδεισο εκλεπτυσμένης απόλαυσης
Κώστας Κουμής: Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)