Επεκτείνεται η οικογένεια των Hilton

Στους κόλπους του ξενοδοχειακού κολοσσού Hilton εντάσσεται από το Σεπτέμβριο το ξενοδοχείο Concorde Opera Paris. Η εταιρεία Hilton  έχει ήδη ξεκινήσει ανακαίνιση ύψους 50 εκ. δολαρίων ώστε να επαναρχίσει τη λειτουργία του ως Hilton Paris Opera. Η πρώτη γεύση από τα νέα σχέδια και τους εσωτερικούς χώρους δίνει στους ταξιδιώτες ένα μείγμα ιστορίας και αίγλης, με κομψό σχεδιασμό για τον εορτασμό των 125 χρόνων κληρονομιάς του κλασικού αυτού παριζιάνικου ξενοδοχείου.

Ο επικεφαλής του παγκόσμιου Hilton Hotels & Resorts Rob Palleschi δήλωσε σχετικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε αυτό το θρυλικό ξενοδοχείο στην οικογένεια Hilton. Στην καρδιά ενός από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο, το Hilton Paris Opera θα προσφέρει ψυχαγωγία και στους επαγγελματίες ταξιδιώτες μια μοναδική εμπειρία μέσα από το σύγχρονο σχεδιασμό του και την εξυπηρέτηση των ξενοδοχείων Hilton για το οποίο η εταιρεία είναι γνωστή».

Επωφελούμενο από την εμπνευσμένη τοποθεσία, το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής Right Bank και σε απόσταση αναπνοής από τα Ηλύσια Πεδία, την πλατεία Opéra και Rue de la Paix. Μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης, το ξενοδοχείο θα διαθέτει 268 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 29 σουιτών σε πέντε ορόφους.

Αρχικά είχε σχεδιαστεί από τον αρχιτέκτονα Juste Lisch, ενώ του τρέχοντος πρόγραμματος αποκατάστασης, ηγείται ο σχεδιαστής Richmond International, που εξισορροπεί την ιστορική κληρονομιά με σύγχρονες επιρροές, σε ένα διαχρονικό και σύγχρονο στυλ. 

 

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου