Engino.net: Είσοδος στο 2015 με νέα παιχνίδια

Μια νέα σειρά προϊόντων με μηχανισμούς προγραμματίζει η εταιρεία Engino.net Ltd για τη νέα χρονιά. Πρόκειται για παιχνίδια με μηχανισμούς όπως, άξονες, τροχαλίες και οδοντωτούς τροχούς, καθώς και μια νέα σειρά βιβλίων όπου συνδυάζουν γνώση με παιχνίδι.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή και ιδρυτή της Engino Κώστα Σίσαμο, «το 2015 προγραμματίζουμε να αναπτύξουμε ένα καινούργιο ρομποτικό προϊόν, μια νέα σειρά. Επιπρόσθετα, προγραμματίζονται κάποιες βελτιώσεις στην γραφική παρουσία μερικών προϊόντων», επεσήμανε.

Όπως είπε, η ανάπτυξη νέων προϊόντων είναι μια συνεχής προσπάθεια για να μπορεί η εταιρεία να αναπτύσσεται και να ανταγωνίζεται στην παγκόσμια αγορά. 

Να σημειώσουμε ότι οι προϊοντικές σειρές ENGINO είναι οι εξής: Inventor, Pico Builds, Pico Spinners, Eco Builds, Solar Power, Mega Structures, Mechanical Science, Alex The Time Traveller και Engino Robotics Platform Erp. 
Το brand Engino εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην κυπριακή αγορά το 2007, με ταυτόχρονες πωλήσεις στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2004, ερευνώντας κι αναπτύσσοντας το εκπαιδευτικό παιχνίδι Engino. Το 2007 ξεκίνησε με μια μικρή σειρά προϊόντων σε 11 διαφορετικά πακέτα. Από το 2007 μέχρι το 2014, ο γραφικός σχεδιασμός των πακέτων πέρασε μέσα από αρκετές βελτιώσεις τόσο στους χρωματισμούς όσο και στον τρόπο παρουσίασης των προϊόντων. 

Πέραν των απλών προϊόντων Engino, κάθε χρονιά αναπτύσσονται νέα προϊόντα σε διάφορες κατηγορίες όπως, παιχνίδια με μηχανισμούς, μοτέρ, ηλιακή ενέργεια, ξύλο, εκπαιδευτικά βιβλία και ρομποτική. Στο παρόν στάδιο προσφέρονται περίπου 70 διαφορετικά προϊόντα σε τιμές που ξεκινάνε από €2 μέχρι και €300.  

Η εταιρεία έχει παρουσία σε αρκετές χώρες του εξωτερικού. Κύριες αγορές της είναι η Αμερική και η Ρωσία, ενώ σημαντικές αγορές είναι επίσης οι: Κίνα, Αυστραλία, Καναδάς, Ισραήλ, Γαλλία, Ισπανία, Νορβηγία, Ουκρανία, Αίγυπτος.  Η εταιρεία έχει επίσης, μικρότερου μεγέθους πωλήσεις σε αρκετές άλλες χώρες, μερικές από τις οποίες είναι οι: Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ολλανδία, Ρουμανία, Ελβετία, Λιθουανία, Καζακστάν, Κουβέιτ, Αζερμπαϊτζάν, Βραζιλία, Φιλιππίνες και Τρινιντάντ. 

Κάθε χρόνο πωλεί γύρω στα 120.000 προϊόντα. 

 

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου