Roha Premium Potato: Νέες, έτοιμες προς κατανάλωση

Προϊόντα έτοιμα προς κατανάλωση και προϊόντα κατάψυξης ετοιμάζει για τη νέα χρονιά η εταιρεία Roha Premium Potato.

Η εταιρεία διαθέτει στην αγορά, φρέσκες πατάτες, πλυμένες ή απλά βουρτσισμένες, συσκευασμένες σε διάφορες συσκευασίες και μεγέθη ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών. Το πελατολόγιο της αποτελείται από χονδρέμπορους, συσκευαστές, λαχανοπώλες και υπεραγορές.

Η Roha λειτούργησε τον Οκτώβριο του 2005 με επτά άτομα προσωπικό και συνεργασία με 27 παραγωγούς. Τον πρώτο χρόνο η παραγωγή της άγγιξε τους 1000 τόνους πατάτες. Τα επόμενα χρόνια που ακολούθησαν τη βοήθησαν να εδραιωθεί και να μεταφερθεί σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, πιστοποιημένες με όλα τα σύγχρονα πρωτόκολλα, ώστε να μπορεί να ανταγωνιστεί εταιρείες παγκόσμιας κλάσης. Σήμερα, απασχολεί 11 άτομα μόνιμης απασχόλησης και 35 εποχιακής, με 220 παραγωγούς και ετήσια παραγωγή που φτάνει τις 15.000 τόνους. 

Επιπλέον, πέρσι βραβεύτηκε από το Υπουργείο Εμπορίου και Βιομηχανίας με το κυπριακό βραβείο εξαγωγών γεωργικών προϊόντων για το 2012.

Η Roha Premium Potato διαθέτει το 90% της παραγωγής της για εξαγωγή, κυρίως σε ευρωπαϊκές χώρες όπως, Γερμανία, Αγγλία, Ελλάδα, Πολωνία, Ολλανδία, Βέλγιο και Κροατία. Τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να διεισδύσει και στις Αραβικές Χώρες. Το υπόλοιπο 10% διατίθεται στην τοπική αγορά.

Το όνομα ROHA προέρχεται από τα αρχικά των ονομάτων των ιδρυτών, RO είναι για τον Ροδή Χ’ Ανδρέου και HA για τον Χαράλαμπο Ορθοδόξου. Επίσης, σημαίνει κόκκινο στα ισπανικά, το οποίο και συμβολίζει το χρώμα της γης που παράγονται τα προϊόντα, ακόμα και την περιοχή που λειτουργεί, τα Κοκκινοχώρια.

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου