Κάρβουνα Πυρσός για έναν χρόνο από τις υπεραγορές Ιωαννίδης

Την ευκαιρία να διεκδικήσουν κάρβουνα Πυρσός για έναν χρόνο, αλλά και δέκα φορητές ψηστιέρες, δίνουν οι υπεραγορές Ιωαννίδης στους καταναλωτές. Με αφορμή την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου στις 2 Νοεμβρίου, οι υπεραγορές Ιωαννίδης εγκαινίασαν το πρόγραμμα «Κυνήγησε το», χαρίζοντας στους κυνηγούς ένα συλλεκτικό, πορτοκαλί καπελάκι, με συνδυασμένες αγορές σε κάρβουνα Πυρσός, αλλαντικά Δασκάλου και ζιβανία Πετράλωνα.

Το Σάββατο, 1 Νοεμβρίου, από τις 9:00 έως τις 12:00, όσοι έκαναν τα ψώνια τους στις υπεραγορές Ιωαννίδης γεύτηκαν κυπριακά παραδοσιακά αλλαντικά Δασκάλου καθώς και τοπικό κρασί και ζιβανία Πετράλωνα. 

Τα αλλαντικά Δασκάλου, παραδοσιακά κυπριακά αλλαντικά που παρασκευάζονται στον Αγρό με την αυθεντική συνταγή που έχει τις ρίζες της έναν αιώνα προηγουμένως.  

"Στη βιοτεχνία Αλλαντικών Δασκάλου κατάφεραν να διασώσουν τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής και ψησίματος των αλλαντικών, απαλλαγμένο από συντηρητικά" αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Η ζιβανία και το κρασί Πετράλωνα παρασκευάζονται από στέμφυλα και σταφύλια, αντίστοιχα, που συλλέγονται από τους αμπελώνες της Πιτσιλιάς, σε καινούργιες, σύγχρονες εγκαταστάσεις στον Αγρό, τηρώντας ευρωπαϊκές προδιαγραφές και εφαρμόζοντας σύστημα ασφάλειας και υγιεινής.  

Οι προσφορές των υπεραγορών Ιωαννίδης σε Αγίους Ομολογητές και Ανθούπολη θα διαρκέσουν έως τις 12 Νοεμβρίου. "Οι τυχεροί δεν θα επιστρέψουν… παπαγάλοι από την εξόρμησή τους, μπορούν να μαγειρέψουν λαγό στιφάδο με την παραδοσιακή συνταγή που θα βρουν στο φυλλάδιο των υπεραγορών ή στο www.facebook.com/IoannidesBrosLtd" αναφέρει καταληκτικά η ανακοίνωση τω υπεραγορών.

 

Δειτε Επισης

Ζεσταίνεται η αγορά ενόψει Πάσχα-Η μάχη των προσφορών και το αδιαχώρητο στις υπεραγορές
Στοχευμένοι έλεγχοι Προστασίας Καταναλωτή σε καταστήματα πώλησης επίπλων
Kiabi: Ετοιμάζει κάθοδο στη Λευκωσία και μεγάλο άνοιγμα στο Mall of Engomi
Μειωμένες οι συνολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών-Μικρή άνοδος στην αμόλυβδη βενζίνη
Ξάνθος Σαρρής: Η επέκταση της ΕΥΡΗΚΑ και η επόμενη γενιά
Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα ανταμείβουν τους πελάτες τους με πολυτελή πιάτα MasterChef
Το βραβείο Red Dot Design 2024 στο νέο Hyundai Santa Fe
Μειώθηκαν στο μισό τα έσοδα από τη Διώρυγα του Σουέζ
Τα υβριδικά ψαλιδίζουν τα μερίδια αγοράς των βενζινοκίνητων-Οι κορυφαίες μάρκες του τριμήνου
Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση