Εργαστήρι για οικοδόμηση του ενεργειακού τομέα

Η Βρετανική Υπάτη Αρμοστεία, η Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου και το Βρετανικό Συμβούλιο συνδιοργανώνουν ένα εργαστήρι με θέμα την οικοδόμηση του ενεργειακού τομέα στην Κύπρο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, επιφανείς ομιλητές θα μοιραστούν εμπειρίες και ιδέες με τους συμμετέχοντες. Επίσης, θα ενημερώσουν πάνω στην βρετανική εμπειρία και γνώση στην ανάπτυξη του τομέα πετρελαιοειδών και υδρογονανθράκων και για την αναγκαία υποστηρικτική δουλειά που γίνεται σε άλλους τομείς.

Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων, που θα αντλήσουν από την βρετανική εμπειρία στη Βόρειο Θάλασσα με επίκεντρο τον τομέα της Εκπαίδευσης. Στόχος να αναδειχθεί η ανάγκη για στενή συνεργασία των τομέων της Παιδείας και της Βιομηχανίας στην επίτευξη αποτελεσμάτων και αντιμετώπισης των τεχνολογικών προκλήσεων καθώς και της παροχής κατάρτισης και τεχνογνωσίας στον ενεργειακό τομέα.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές: Καθηγητής Dorrik Stow και Δρ. Andy Gardiner, Institute of Petroleum Engineering at Heriot-Watt, Δρ. Χαράλαμπος Έλληνας, Κρατική Εταιρεία Υδρογονανθράκων Κύπρου, Καθηγητής Πάνος Παπαναστασίου, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Alan Riseborough, Northumbria University, Razwan Arshad, Pespen International Limited,  Χριστιάνα Καραπατάκη, Schlumberger Technology Corporation και άλλοι.

 

Δειτε Επισης

Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το πρώτο τρίμηνο του 2024
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα