Προσφορές για τριήμερα από τα Louis Hotels

O όμιλος ξενοδοχείων Louis, προσφέρει πακέτα διαμονήςστην Πάφο για τα τριήμερα της Καθαράς Δευτέρας, της 25ης Μαρτίου και της 1ης Απριλίου, αποδράστε. "Με τις καταπληκτικές προσφορές της Louis Hotels για διαμονές στα τετράστερα και πλήρως ανακαινισμένα ξενοδοχεία της, γιατί να κάτσετε σπίτι; Στα ξενοδοχεία της Louis Hotels στη Πάφο, θα τη βγάλετε φθηνότερα!" αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ομίλου Louis.

Παράλληλα, ο ξενοδοχειακός όμιλος αναφέρει πως το ανακαινισμένο και ουσιαστικά αναβαθμισμένο Louis Phaethon Beach προσφέρει All Inclusive πακέτα με 75 ευρώ το άτομο την ημέρα, το πρώτο παιδί δωρεάν και το δεύτερο στη μισή τιμή.

"Χαλαρώστε στη υπέροχη του σάουνα, αναζωογονηθείτε στο σύγχρονο γυμναστήριο και το θελκτικό του τζακούζι, βουτήξτε στην εσωτερική πισίνα και απολαύστε μια μοναδική φιλοξενία με πλούσια κουζίνα αλλά και όλα τα σνακ και ντόπια ποτά, αλκοολούχα και μη. Όλα αυτά σε μία καταπληκτική τιμή, χωρίς επιπρόσθετες έγνοιες για έξοδα!" σημειώνει μεταξύ άλλων ο όμιλος.

Εξάλλου, προσφορές υπάρχουν και για το επίσης πλήρως ανακαινισμένο Louis Ledra Beach με τιμές που ξεκινούν από μόνο 42 ευρώ το άτομο με πρόγευμα, το πρώτο παιδί δωρεάν και το δεύτερο στη μισή τιμή. Το ξενοδοχείο προσφέρει ακόμη ειδικά διαμορφωμένα οικογενειακά δωμάτια, μια περίκλειστη σε τζαμαρία εσωτερική πισίνα με θέα τη θάλασσα και γαστρονομικές προτάσεις για όλα τα γούστα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προσφορές στα Louis Hotels το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα: www.louishotels.com ή μ’ ένα τηλεφώνημα στο ξενοδοχείο της αρεσκείας του.

 

Δειτε Επισης

Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα
Pedalion Yachting: Φέρνει στην Κύπρο τα πολυτελή σκάφη της Lilybaeum Yacht
Χρυσό βραβείο προστάτη του περιβάλλοντος στην ΑΗΚ μετά από αξιολόγηση ειδικών κριτηρίων
Cyta: Κέρδισε έφεση κατά της ΕΠΑ για επιβολή διοικητικού προστίμου €663.000
Νέα ετήσια αύξηση στη βιομηχανική παραγωγή τον Φεβρουάριο
Χορηγοί, απονεμητές, παρευρισκόμενοι... Όλες οι δηλώσεις από τα 16α IN Business Awards (vid)