Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»

H Cisco, επιβεβαιώνει και φέτος το επιδραστικό της αποτύπωμα στο επιχειρηματικό και τεχνολογικό οικοσύστημα με την ετήσια εκδήλωσή της, “Cisco Experience”. Η φετινή εκδήλωση, η οποία απευθύνεται σε όλο το φάσμα συνεργατών και πελατών της και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την IMH, έχει τίτλο, “Power an Inclusive Future by Unlocking the Value of Digitization”.

Tα μηνύματα της εκδήλωσης είναι πολλαπλά, συνδυάζοντας το βέλτιστο τεχνολογικό περιεχόμενο, με τις ανάγκες και απαιτήσεις ενός συμπεριληπτικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος, παρέχοντας παράλληλα σπουδαίες ευκαιρίες δικτύωσης και μια πλατφόρμα υψηλής τεχνογνωσίας.

Κορυφαίοι επαγγελματίες και εκπρόσωποι από τον δημόσιο τον ιδιωτικό τομέα, θα ενισχύσουν με την παρουσία τους και τις τοποθετήσεις τους, την προώθηση της καινοτομίας και μέσα από μια ουσιαστική ανταλλαγή γνώσης θα προσδιορίσουν επί της ουσίας τη δυναμική της ψηφιακής μετάβασης και τις βιώσιμες καινοτομικές λύσεις που τη συνθέτουν.

Εξειδικευμένα στελέχη της Cisco από την Ελλάδα και άλλες χώρες θα μοιραστούν την εμπειρία και τις ιδέες τους, καταγράφοντας τις προκλήσεις και τα ζητήματα του επιχειρηματικού οικοσυστήματος σε έναν εποικοδομητικό διάλογο που θα αναδείξει τις τάσεις μιας εξαιρετικά δυναμικής εποχής.

Ειδικότερα, στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάλυση θεμάτων που σχετίζονται με την Ασφάλεια και την Τεχνητή Νοημοσύνη, τις Έξυπνες Λύσεις, και το νέο υβριδικό περιβάλλον στο οποίο όλοι καλούμαστε να εργαστούμε και να δημιουργήσουμε που συνδέεται άρρηκτα με το Cloud.

Στο πλαίσιο των εργασιών του Συνεδρίου, μέσα από ουσιαστική διάδραση των συμμετεχόντων, με επίκεντρο σας στρατηγικές για την επίτευξη ψηφιακής ωριμότητας και την αντιμετώπιση των προκλήσεων στον κυβερνοχώρο, θα αναδειχθούν οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

H συμμετοχή σας, θα σας δώσει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε πάνελ με ομιλίες για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στο δημόσιο τομέα, το Cisco Spaces και την ενεργοποίηση πρόσβασης στο Cloud με ασφαλιστική δικλειδα τη Cisco. Επιπλέον θα γνωρίσετε το όραμα και της στρατηγική της Cisco για την αρχιτεκτονική ασφάλειας καθώς και την απλοποίηση των λειτουργιών και της παρακολούθησης του κέντρου δεδομένων με το Nexus Das.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου στις 08:30 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Πολιτιστικό Κέντρο) στη Λευκωσία.

Ποιους ενδιαφέρει

Το «CISCO Experience» απευθύνεται σε επιχειρηματίες, Διευθύνοντες Συμβούλους, CIOs, Διευθυντές Πληροφορικής, Διευθυντές Μάρκετινγκ, στον τομέα των ΤΠΕ, σε διεθνείς εταιρείες που εδρεύουν στην Κύπρο καθώς και σε στελέχη, πελάτες και συνεργάτες της CISCO.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτές: Cisco Hellas, IMH

Logicom Distribution Πλατινένιοι Xορηγοί Logicom Solutions

Eximprod Χρυσοί Χορηγοί Eximprod Χρυσοί Χορηγοί Simplex

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN, Gold Magazine, In Business News, Reporter

Δειτε Επισης

Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το πρώτο τρίμηνο του 2024
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα