Ενισχύεται με Γιάγκο Χατζηγιάννη το Δ.Σ. της ΚΕΔΙΠΕΣ

Με τον CEO του Cyprus Institute Of Marketing (CIM), Γιάγκο Χατζηγιάννη, ενισχύεται το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΙΠΕΣ, καθότι διορίστηκε και αναλαμβάνει από σήμερα καθήκοντα ως μη εκτελεστικός σύμβουλος.

Την έγκρισή της για το διορισμό του κ. Χατζηγιάννη έδωσε η Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΙΠΕΣ την περασμένη Παρασκευή, με τον συγκεκριμένο διορισμό να είναι ο πρώτος που γίνεται έπειτα από την ίδρυση της εταιρείας το 2018, οπόταν και διορίστηκε το μέχρι σήμερα πενταμελές Διοικητικό της Συμβούλιο.

Ο κ. Χατζηγιάννης είχε υποβάλει αίτηση διορισμού, ανάμεσα σε πολλούς άλλους ενδιαφερόμενους, στο πλαίσιο ανοικτής διαδικασίας που προκηρύχθηκε τον Αύγουστο του 2021 και αφορούσε τον διορισμό τριών νέων διοικητικών συμβούλων. Ακολούθησε, τον Ιανουάριο του 2022, ο διορισμός του από το Υπουργείο Οικονομικών( σ.σ. ως ο μέτοχος της ΚΕΔΙΠΕΣ), ο οποίος ωστόσο για να ισχύσει θα έπρεπε να περάσει από την προβλεπόμενη για τις τράπεζες διαδικασία ελέγχου από την Κεντρική Τράπεζα Κύπρου και να λάβει εν συνεχεία το πράσινο φως από την Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΙΠΕΣ(σ.σ. κάτι που όπως έχει προαναφερθεί έγινε την περασμένη Παρασκευή).

Διαβάστε ακόμα: 

Έτσι, ο Γιάγκος Χατζηγιάννης καθίσταται από σήμερα το νέο μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΙΠΕΣ, με τον διορισμό του να έρχεται σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία έχουν γίνει και γίνονται σημαντικά βήματα από την εταιρεία όσον αφορά την υλοποίηση σχετικών με την αποστολή της πολιτικών της κυβέρνησης.

Μιλώντας στο InBusinessNews, o κ. Χατζηγιάννης εξέφρασε την ετοιμότητά του να ενισχύσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα του Δ.Σ. της ΚΕΔΙΠΕΣ, εργαζόμενος με απόλυτη στοχοπροσήλωση προς την κατεύθυνση εκπλήρωσης των στόχων της εταιρείας.

Ο διορισμός του Γιάγκου Χατζηγιάννη είναι τριετούς χρονικής διάρκειας. 

Διαβάστε εδώ: ΚΕΔΙΠΕΣ: Η ανακοίνωση για τον διορισμό Χατζηγιάννη στο Δ.Σ.

Δειτε Επισης

Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα