IN Business Awards 2022: Οι υποψήφιοι στην κατηγορία «Υπηρεσίες»

H διαδικασία ψηφοφορίας των IN Business Awards 2022 συνεχίζεται για τέταρτη συνεχόμενη βδομάδα, με τους 55 υποψήφιους να διεκδικούν τη θέση του άριστου μεταξύ των αρίστων στις 11 κατηγορίες υποψηφιότητας.

Το ΙnBusinessNews παρουσιάζει σήμερα τους υποψήφιους, καθώς και το προφίλ τους, στην κατηγορία ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. 

  • Τάσσος Παπαδόπουλος & Συνεργάτες ΔΕΠΕ

Το δικηγορικό γραφείο ιδρύθηκε το 1970 και λειτουργεί ως δικηγορική εταιρεία Τάσσος Παπαδόπουλος & Συνεργάτες ΔΕΠΕ από το 2008. Σήμερα, αποτελείται από 16 συνεταίρους, 18 συνεργάτες δικηγόρους, 16 άτομα διοικητικό και υποστηρικτικό προσωπικό και δύο ασκούμενους δικηγόρους, ενώ αποτελεί νομικό οίκο πλήρους παροχής υπηρεσιών.

Διαβάστε ακόμα: 

Οι δικηγόροι του γραφείου είναι εξειδικευμένοι και προσφέρουν υπηρεσίες σε όλους τους τομείς δικαίου. Το πελατολόγιο του γραφείου διαχρονικά περιλαμβάνει τράπεζες, πολυεθνικές εταιρείες, ημικρατικούς οργανισμούς, κυπριακές και ξένες επιχειρήσεις από όλους σχεδόν τους τομείς της οικονομίας και ιδιώτες. Τέλος, είναι μέλος ευρωπαϊκών και διεθνών δικτύων δικηγόρων, μια ιδιότητα που του επιτρέπει να έχει συνεργάτες παγκόσμια.

  • German Oncology Center

Το GOC συμπλήρωσε πέντε χρόνια λειτουργίας, κατά τη διάρκεια των οποίων το εμπιστεύτηκαν άνω των 30.000 ατόμων. Το ανθρώπινο δυναμικό του με 370 και πλέον επιστήμονες - επαγγελματίες προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ένα ευρύ φάσμα 30+ ειδικοτήτων και τμημάτων, ενώ από τις αρχές του 2023 θα τεθούν, μεταξύ άλλων, σε λειτουργία πρότυπες χειρουργικές αίθουσες, τμήμα αλλογενούς μεταμόσχευσης μυελού των οστών και strokeunit.

Το κέντρο συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα με χρηματοδότηση πέραν των €2.000.000, ενώ κατά τη διάρκεια της πανδημίας πρόσφερε σε περισσότερους από 2.000 ασθενείς υπηρεσίες που δημιούργησε ειδικά για να μην τις στερηθούν, καθώς δεν είχαν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

  • Odyssey Cybersecurity

Η εταιρεία κατέχει εδώ και 20 χρόνια ηγετική θέση στον τομέα cloud & information security, υποστηρίζοντας οργανισμούς παγκοσμίως στις προσπάθειές τους για επίτευξη κυβερνοανθεκτικότητας. Παρέχει λύσεις που δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες της να προβλέπουν, να ανταποκρίνονται, να ανακάμπτουν γρήγορα και να προσαρμόζονται σε αναδυόμενες απειλές.

Είναι πιστοποιημένη με διεθνή πρότυπα και διαπιστευμένη από το Payment Card Industry Security Standards Council ως qualified security assessor. Διαθέτει γραφεία σε Ελλάδα, Κύπρο, Σαουδική Αραβία και Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στο πελατολόγιο της βρίσκονται οργανισμοί διαφορετικών μεγεθών, τομέων και πολυπλοκότητας σε 35 χώρες.

  • Sykes (μέρος του Sitel Group)

Η εταιρεία παρέχει τεχνική υποστήριξη, εξυπηρέτηση πελατών και πολλές άλλες υπηρεσίες παγκοσμίως, μέσω περισσότερων από 55.000 υπαλλήλων και 70 κέντρων υποστήριξης. Άνοιξε το πρώτο της γραφείο στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λάρνακα το 2017 κι έκτοτε έχει αναπτυχθεί ραγδαία.

Πρόσθεσε ένα δεύτερο γραφείο το 2019 και μια τρίτη τοποθεσία γραφείων το 2021 και έχει εδραιώσει μια ισχυρή φήμη για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών. Η Sykes Κύπρου απασχολεί σήμερα περίπου 600 άτομα προσωπικό.

  • The Heritage Private School

Το Heritage Private School, που ιδρύθηκε το 1987 στη Λεμεσό, είναι ένα αγγλόφωνο ιδιωτικό σχολείο με περισσότερους από 1.400 μαθητές δύο έως 19 ετών από 50 χώρες. Καλωσορίζει καινοτόμες προσεγγίσεις στη διδασκαλία και στη μάθηση, με στόχο την οχύρωση των μαθητών του με πολυσχιδείς γνώσεις, ώστε να τους δίνεται η ευκαιρία για αυτοανακάλυψη των κλίσεων και των χαρισμάτων τους.

Για την ανάπτυξη της διεθνούς διάστασης στο πρόγραμμα σπουδών, του έχει απονεμηθεί το British Council International School Award (ISA). Λειτουργεί σε ένα προσεγμένο περιβάλλον, το οποίο συνδυάζει τις σύγχρονες εγκαταστάσεις με την προνομιακή τοποθεσία που προσφέρει θέα στο βουνό και τη θάλασσα.

*Η ψηφοφορία των IN Business Awards 2022 ξεκίνησε την 1η Ιανουαρίου 2023 με τα πρωτότυπα δελτία του περιοδικού, online, τηλεφωνικώς και με sms και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2023.

Όλες οι λεπτομέρειες για τη ψηφοφορία και εκτενέστερη παρουσίαση των εταιρειών δημοσιεύονται στο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού IN Business που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Τα ΙΝ Βusiness Awards 2022 παρουσιάζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.

  • Powered by Epic.
  • Αργυροί χορηγοί Ecommbx και Σκλαβενίτης.
  • Media Sponsor Alpha Kύπρου.

Για να ψηφίσετε τους άριστους του κυπριακού επιχειρείν πατήστε ΕΔΩ

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά