Χριστούδιας: Δουλεύαμε 24ώρα στο lockdown

InBusinessNews  13/07/2020 17:19
Χριστούδιας: Δουλεύαμε 24ώρα στο lockdown

Χριστούδιας: Δουλεύαμε 24ώρα στο lockdown

InBusinessNews  13/07/2020 17:19
Μιλώντας στο Παγκύπριο Συνέδριο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων o CEO της Christoudias Logistics Χρίστος Χριστούδιας αναφέρθηκε στο πως διαχειρίστηκε η εταιρεία του την πανδημία του κορωνοϊού.

RELATED ARTICLES


«Eίχαν επηρεαστεί στο ελάχιστο οι επιλογές να φέρουμε εμπορεύματα ακόμη και επείγοντα όπως ιατρικός εξοπλισμός και φάρμακα. Έπρεπε όμως να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας. Τα πλείστα εμπορεύματα ήταν είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα.  Έπρεπε να ανταποκριθούμε ειδικά στις υπεραγορές να βοηθήσουμε στην απρόσκοπτη ροή», είπε.
 

Όπως ανέφερε τη συγκεκριμένη περίοδο δούλευαν σχεδόν 24ώρα για να προμηθεύσουν τις υπεραγορές.

«Έπρεπε να διασφαλίσουμε την υγεία του προσωπικού μας και να χειριστούμε σωστά τις ταμειακές μας ροές. Έπρεπε επίσης να ζητούμε από τους προμηθευτές μας να προπληρώνουν τις υπηρεσίες μας», τόνισε.

Κατά τον κ. Χριστούδια, η  ευελιξία που έπρεπε να επιδείξουν ήταν καθοριστική για να κερδίσουν και το στοίχημα με τους αποθηκευτικούς τους χώρους.

«Βγήκαν νέα προϊόντα στην κρίση και άλλαξε και ο τρόπος πωλήσεων με έμφαση στο διαδίκτυο. Όλα αυτά για μας ήταν μια πολύ μεγάλη πρόκληση. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να προμηθεύουμε την αγορά γιατί θα ήταν καταστροφικό και για τους πελάτες μας και για μας τους ίδιους. Νιώθουμε ικανοποίηση που κερδίσαμε αυτό το στοίχημα», κατέληξε.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας