Ο International Culinary Chef της Elle & Vire στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου  07/08/2019 09:45
Ο International Culinary Chef της Elle & Vire στην Κύπρο

Ο International Culinary Chef της Elle & Vire στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου  07/08/2019 09:45
Στις 11 Ιουνίου 2019 υποδεχθήκαμε με χαρά τον Ludovic Chesnay, International Culinary Chef της Elle & Vire.

RELATED ARTICLES


Ο ταλαντούχος Chef εργάστηκε για χρόνια στη Γαλλία και λίγο αργότερα άρχισε να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, αναπτύσσοντας περαιτέρω τις δεξιότητές του και μεταδίδοντας τις γνώσεις του σε άλλους επαγγελματίες μάγειρες σε παγκοσμίου φήμης ξενοδοχεία, σε Ελβετία, Γερμανία, Καναδά κ.α.

Από το 2007 ανήκει στην ομάδα Elle & Vire International ως Culinary Advisor όπου παρουσιάζει και αναδεικνύει τα προϊόντα της Elle & Vire σε επαγγελματίες της γαστρονομίας σε όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κύπρο, πραγματοποιήθηκαν μαγειρικές επιδείξεις ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας και εκπαιδεύσεις σε pastry chefs  και ζαχαροπλάστες ξενοδοχείων. Ο Ludovic Chesnay έδειξε τεχνικές παρασκευής ειδών ζαχαροπλαστικής και αρτοσκευασμάτων χρησιμοποιώντας την επαγγελματική σειρά προϊόντων της Elle & Vire, εντυπωσιάζοντας με τις γνώσεις και τη δημιουργικότητά του.

Επίσης δεν παρέλειψε να εκπαιδεύσει και την ομάδα πωλήσεων της Elle & Vire, της εταιρείας Laiko Cosmos Trading Ltd, όπου πλέον μέσα από τις γνώσεις και την εξειδίκευσή τους στα ποιοτικά αυτά προϊόντα, θα μπορούν να ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες των πελατών τους.

Με εμπειρία 70 χρόνων, η Elle & Vire έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία εταιρεία εξαγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων. Με το ευρύ φάσμα προϊόντων της, το υψηλό επίπεδο ποιότητας και την καινοτομία, ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Τα προϊόντα διανέμονται στην Κύπρο από την Laiko Cosmos Trading Ltd
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας