Κωνσταντίνος Αριστοτέλους – Λειτουργός Καινοτομίας στην Krypto

Συνδυάζοντας το πάθος για πωλήσεις και το πάθος για την τεχνολογία, τι αποτέλεσμα έχουμε; Ένα ευφυέστατο, επιτυχημένο Λειτουργός Καινοτομίας, ονόματι Κωνσταντίνος Αριστοτέλους. Ένα αξιόλογο επαγγελματία, αφοσιωμένο στην εύρεση καινοτόμων λύσεων που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και την εταιρεία σας τεχνολογικά πιο ανεπτυγμένη. 
 
Τα φοιτητικά τα χρόνια
Θα ήταν λάθος μας αν σας λέγαμε ότι πίσω στα χρόνια τα φοιτητικά, ο Κωνσταντίνος ήταν ένας «συνηθισμένος» φοιτητής. Το πάθος του για πωλήσεις ήταν εμφανές στις πρώτες του «επιχειρηματικές δραστηριότητες», αφού εισήγαγε προϊόντα από το eBay και τα πουλούσε είτε στο διαδίκτυο είτε στους συμφοιτητές του! «Ενθουσιάζομαι με κάθε πώληση και κάθε φορά νιώθω αυτό το αίσθημα επιτυχίας», δήλωσε, ενώ μπορούσες να διακρίνεις καθαρά τον ενθουσιασμό στα μάτια του. Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος απέκτησε το πτυχίο του (BSc) στην Επιστήμη της Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.
 
Ο Κωνσταντίνος σαν επαγγελματίας
Καθώς είναι ένας δυνατός επαγγελματίας στον τομέα των πωλήσεων, ο Κωνσταντίνος μετρά ήδη μια δεκαετία επιτυχούς εμπειρίας σε λύσεις καινοτομίας, σε συναρπαστικούς τομείς όπως Τεχνολογία Πληροφοριών (IT), Τεχνολογία Πληροφοριών και Επικοινωνιών (ICT), Υπηρεσίες Cloud, STEM και Ρομποτική. Έχει επίσης ιστορικό εμπειρίας σε ποικίλους κλάδους, όπως Τεχνολογία Πληροφοριών, Τηλεπικοινωνίας, Διαδικτυακές Πλατφόρμες και Εκπαίδευση.
Ως Λειτουργός Καινοτομίας στην Krypto, ο Κωνσταντίνος εξειδικεύεται σε λύσεις IT, με στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να εργάζονται πιο αποδοτικά.
 
Κωνσταντίνος, ο λάτρης της ζωής!
Σαν δυνατός υποστηρικτής της δύναμης της θετικής σκέψης στο εργασιακό περιβάλλον, ο Κωνσταντίνος λατρεύει τις Δευτέρες – και τις πωλήσεις! Μια από τις φράσεις που έγραψε ο ίδιος για το αγαπημένο του θέμα είναι αυτή: «Η τέχνη των πωλήσεων ξεκινά όταν ένα άτομο μπορεί να δημιουργήσει ανάγκες και ταυτόχρονα να δημιουργήσει αγοραστές».
Πέρα από αφοσιωμένος επαγγελματίας, ο Κωνσταντίνος είναι επίσης ένας ενθουσιώδης λάτρης της περιπέτειας, που απολαμβάνει να κάνει ιστιοσανίδα κάτω από τον ηλιόλουστο ουρανό του νησιού μας και λατρεύει την ιππασία. Ως μοτοσικλετιστής, με μεγάλο πάθος, στέλνει το μήνυμα «Drive Safe, Be Safe»!

Μάθετε περισσότερα για τον Κωνσταντίνο στο LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/konstantinos-aristotelous-404627b5/
#BESAFE

Δειτε Επισης

Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα