Το Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας τίμησε τον Δρ Αιμίλιο Α Σολωμού

Δελτίο Τύπου  19/04/2019 13:00
Το Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας τίμησε τον Δρ Αιμίλιο Α Σολωμού

Το Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας τίμησε τον Δρ Αιμίλιο Α Σολωμού

Δελτίο Τύπου  19/04/2019 13:00
Το Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας σε ειδική συνεδρία που πραγματοποίησε στις 7 Μαρτίου 2019 τίμησε και ευχαρίστησε τον Δρ Αιμίλιο Α Σολωμού για την πολύχρονη συμμετοχή και συμβολή του στο Συμβούλιο του Πανεπιστημίου, και την προσφορά του στην ακαδημαϊκή κοινότητα.

RELATED ARTICLES

 
Ο Δρ Σολωμού τον Ιούλιο του 2000 εντάχθηκε στο δυναμικό του Intercollege και διατέλεσε Campus Director και λέκτορας του κολλεγίου, ενώ στην πορεία συνέβαλε αποτελεσματικά στην μετέπειτα δημιουργία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. 
 
Ο Δρ Σολωμού ανέφερε ότι σε αυτά τα 18 χρόνια στο Intercollege/University of Nicosia, γνώρισε αξιόλογους επαγγελματίες και έκανε καλούς φίλους. Σημείωσε ότι «ως εκπαιδευτικό ίδρυμα συνεχίζουμε να καλλιεργούμε και να υποστηρίζουμε αρχές και αξίες που οδηγούν στη δημιουργία αποφοίτων που χαρακτηρίζονται από ανθρωπιά, ακεραιότητα, ανοιχτό πνεύμα, δημιουργικότητα, αλλά, πάνω από όλα, αποφοίτους οι οποίοι θα είναι πρωτίστως καλοί άνθρωποι και ικανοί να επηρεάσουν θετικά τους γύρω τους».
 
Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Καθηγητής Νίκος Καρτακούλλης, ευχαρίστησε τον Δρ Σολωμού για την πολύτιμη συμβολή του στην εκπαίδευση/παιδεία της χώρας μας γενικότερα και ιδιαίτερα για την τεράστια συμβολή του, αρχικά στο Intercollege, και στη συνέχεια στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, του οποίου μεταξύ άλλων διατέλεσε Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Διοίκησης. Ο Καθ. Καρτακούλλης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην πολυσχιδή προσφορά του Δρ Σολωμού στον τόπο μας αλλά και για την πολύ μεγάλη εκτίμηση που χαίρει καθώς με το ήθος και την προσωπικότητα του συνέβαλε στην ανάπτυξη της Κυπριακής κοινωνίας στηρίζοντας και καθοδηγώντας εκατοντάδες νέους εδώ και πάνω από 30 χρόνια.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας