Άντρη Στυλιανού: Νέα συνέταιρος στην Clerides, Anastassiou, Neophytou LLC

Δελτίο Τύπου  21/01/2019 11:20
Άντρη Στυλιανού: Νέα συνέταιρος στην Clerides, Anastassiou, Neophytou LLC

Άντρη Στυλιανού: Νέα συνέταιρος στην Clerides, Anastassiou, Neophytou LLC

Δελτίο Τύπου  21/01/2019 11:20
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, το δικηγορικό γραφείο Clerides, Anastassiou, Neophytou LLC ανακοινώνει ότι η κα. Άντρη Στυλιανού, προήχθη σε συνέταιρο του γραφείου. Η εξέλιξη αυτή στοχεύει στην ανάπτυξη του γραφείου, ενισχύοντας συνάμα τη δυναμική και ηγετική του παρουσία στην Κύπρο.

RELATED ARTICLES


 
Η κα. Στυλιανού εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο Clerides, Anastassiou, Neophytou LLC εδώ και αρκετά χρόνια, εστιάζοντας κυρίως στους τομείς του εταιρικού και εμπορικού δικαίου. Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία σε αναδιαρθρώσεις και αναδιοργανώσεις εταιρειών, συγχωνεύσεις και εξαγορές, αλλά και δικαστηριακή πείρα. Ειδικεύεται επίσης σε εκκαθαρίσεις και αναδιαρθρώσεις εταιρειών και εποπτεύει τα τμήματα του γραφείου αναφορικά με εκκαθαρίσεις εταιρειών και εταιρική διακυβέρνηση των πελατών του γραφείου. Το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας της περιλαμβάνει διασυνοριακές συναλλαγές, κυρίως στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη.
 
Η κα. Στυλιανού αποφοίτησε με διάκριση από το Leeds Metropolitan University (LLB) και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λεμεσού και του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου. Μέσα από τον νέο της ρόλο, η κα. Στυλιανού θα προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη εμπειρογνωμοσύνη και τεχνογνωσία σε όλους τους πελάτες του δικηγορικού γραφείου. 
 
Το δικηγορικό γραφείο Clerides, Anastassiou, Neophytou LLC είναι ένα από τα κορυφαία δικηγορικά γραφεία στην Κύπρο, στον τομέα του εταιρικού και εμπορικού δικαίου με διεθνή αλλά και τοπική προοπτική. Το δικηγορικό γραφείο προσφέρει τεχνογνωσία και εμπειρία σε πολύπλοκες διασυνοριακές χρηματοοικονομικές συναλλαγές των πελατών της, αλλά και αποτελεσματικές λύσεις στις σημαντικότερες νομικές τους προκλήσεις χρησιμοποιώντας εξατομικευμένη προσέγγιση.
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας