Μ. Μιχαήλ: Στόχος η περαιτέρω ανάπτυξη του CIPA

Στην περαιτέρω ανάπτυξη του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (CIPA) θα εστιάσει την προσοχή του ο νέος Πρόεδρος του Οργανισμού, Μιχάλης Μιχαήλ, ο διορισμός του οποίου επισημοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, 2018. 

Με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων, ο κ. Μιχαήλ μίλησε στο InBusinessNews, μεταφέροντας τις σκέψεις και τους στόχους τους. Ο νέος Πρόεδρος του CIPA τόνισε ότι, γνωρίζοντας το αντικείμενο της επενδυτικής δραστηριότητας στην Κύπρο, δύναται να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του Οργανισμού που στόχο έχει να διαφημίσει και να προβάλει την Κύπρο ως επενδυτικό προορισμό. «Υπάρχει πλάνο στον CIPA, το οποίο θα αξιοποιηθεί και θα εμπλουτιστεί, με στόχο να συμβάλουμε στην προώθηση επενδύσεων, οι οποίες μεταφράζονται σε νέα κεφάλαια, νέα έργα, νέες θέσεις εργασίας και σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη του τόπου», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε ακόμα: Τι θέλουν να αλλάξουν στην Κεντρική οι υποψήφιοι

Τέλος, ο κ. Μιχαήλ ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την εμπιστοσύνη που του επέδειξε.

Ο κ. Μιχαήλ είναι Συνέταιρος Ελεγκτικών Υπηρεσιών στην KPMG. Προσχώρησε στην KPMG ως Ελεγκτικός Συνεργάτης το 2000 παρέχοντας κάθε είδους επιχειρηματικές υπηρεσίες σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και μεγάλες δημόσιες εταιρείες με εξειδίκευση στους τομείς των ακινήτων και των κυβερνητικών έργων.

Κατέχει τον τίτλο του Chartered Certified Accountant F.C.C.A. από το 1985, είναι μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου και μέλος του αντίστοιχου Συνδέσμου Ηνωμένου Βασιλείου. Διατελεί Πρόεδρος του Κυπρο-Ουκρανικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου του ΚΕΒΕ από το 2012 και Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου του ΤΕΠΑΚ από το 2016. Υπήρξε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ από το 1996 μέχρι το 2000. Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Ανάπτυξης Γης από το 2000 μέχρι το 2003, Μέλος της Επιτροπής Υπηρεσίας Εποπτείας και Ανάπτυξης Συνεργατικών Εταιρειών από το 2003 μέχρι το 2013, καθώς και Μέλος του Συμβουλίου του ΤΕΠΑΚ από το 2014 μέχρι το 2016.
 

Διαβάστε ακόμα: Πρωταθλητές στα sick leave οι Κύπριοι
 

 

Δειτε Επισης

Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame
Νέα καθήκοντα και διευθυντής τομέα ραδιοφώνου στο Alpha radio ο Παναγιώτης Όθωνος
HUMED: Η πρωτοπόρος εταιρεία δύο φοιτητών που βάζουν την Κύπρο ψηλά στον διεθνή χάρτη της οδοντιατρικής
Νέος COO της Intership ο Capt. Michael P. Elwert
E&G Economides LLC: Η Βιργινία Αδαμίδου προάγεται σε Συνέταιρο της Εταιρείας
Θλίψη ΠΕΟ για τον θάνατο του ΓΓ ΣΕΒΕΤΤΥΚ Χαράλαμπου Πρατσή
Η πολυσχιδής προσφορά του Αλέκου Γαβριηλίδη στην αρχιτεκτονική της Κύπρου
PASCAL International Education: Oλιστική ανάπτυξη των παιδιών και συνεχής ανάπτυξη στο επίκεντρο της στρατηγικής