Ο Μιχάλης Μιχαήλ νέος Πρόεδρος του CIPA

InBusinessNews  11/01/2018 16:03
Ο Μιχάλης Μιχαήλ νέος Πρόεδρος του CIPA

Ο Μιχάλης Μιχαήλ νέος Πρόεδρος του CIPA

InBusinessNews  11/01/2018 16:03

Τον διορισμό του κ. Μιχάλη Μιχαήλ στην ηγεσία του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (CIPA) ανακοίνωσε ο Οργανισμός, επιβεβαιώνοντας ρεπορτάζ που δημοσίευσε τις προηγούμενες ημέρες το InBusinessNews. 

RELATED ARTICLES

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο κ. Μιχάλης Μιχαήλ αναλαμβάνει την ηγεσία του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (CIPA), ως ο νέος Πρόεδρος του Διοικητικού του Συμβουλίου. Ο διορισμός του ανακοινώθηκε στον Οργανισμό δια του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κ. Γιώργου Λακκοτρύπη και τίθεται σε ισχύ από τις 9 Ιανουαρίου 2018 μέχρι το Νοέμβριο του 2019.

Ο κ. Μιχαήλ είναι Συνέταιρος Ελεγκτικών Υπηρεσιών στην KPMG. Κατέχει τον τίτλο του Chartered Certified Accountant F.C.C.A. από το 1985, είναι μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου και μέλος του αντίστοιχου Συνδέσμου Ηνωμένου Βασιλείου. Διατελεί Πρόεδρος του Κυπρο-Ουκρανικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου του ΚΕΒΕ από το 2012 και Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου του ΤΕΠΑΚ από το 2016. Υπήρξε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ από το 1996 μέχρι το 2000. Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Ανάπτυξης Γης από το 2000 μέχρι το 2003, Μέλος της Επιτροπής Υπηρεσίας Εποπτείας και Ανάπτυξης Συνεργατικών Εταιρειών από το 2003 μέχρι το 2013, καθώς και Μέλος του Συμβουλίου του ΤΕΠΑΚ από το 2014 μέχρι το 2016.

O απερχόμενος Πρόεδρος του CIPA κ. Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον κ. Μιχαήλ και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθεί με επάρκεια και αποτελεσματικότητα στο δύσκολο καθήκον που αναλαμβάνει. 

Η Γενική Διευθύντρια του CIPA, κ. Νατάσα Πηλείδου, διαβίβασε τις προσωπικές της ευχαριστίες στον κ. Αγκαστινιώτη για την πολύτιμη συνεισφορά του στο έργο του Οργανισμού, καθώς και τις ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου και του προσωπικού του, για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που επέδειξε καθ' όλη την διάρκεια της θητείας του. Ευχήθηκε, τέλος, κάθε επιτυχία στο νέο του ρόλο ως Πρόεδρος του ΚΕΒΕ.

Τις ευχαριστίες του για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει ο κ. Αγκαστινιώτης στον Οργανισμό εξέφρασε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης, κατά την πρόσφατη Ετήσια Γενική Συνέλευση του CIPA. Ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε ότι ο κ. Αγκαστινιώτης «ηγήθηκε του Οργανισμού στην πιο δύσκολη χρονική συγκυρία για τη διεθνή εικόνα της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού και επιτέλεσε το καθήκον του επάξια, ακέραια και αποτελεσματικά».

 

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας