Amaro Hospitality Group: Η άλλη γεύση της γαστρονομίας

Το επιχειρηματικό ταξίδι της Amaro Hospitality Group ξεκίνησε το 2017 και μέχρι σήμερα, κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα στις εταιρείες του επισιτιστικού τομέα στην Κύπρο.

Ο managing partner του ομίλου, Παύλος Κυριάκου, μιλά στο InBusinessNews για την ιστορία του ομίλου και τα νέα δεδομένα που καλείται να αντιμετωπίσει ο κλάδος.

Η αρχή

Οι δραστηριότητες του ομίλου ξεκίνησαν το 2017. Όραμα δικό μου και του συνεργάτη μου, Στυλιανού Πέτσα, ήταν να συστήσουμε μια νέα προσέγγιση στον τομέα της εστίασης τόσο επιχειρηματική όσο και γαστρονομική.

Η αρχή έγινε με μια μικρή, ευέλικτη και πλήρως καταρτισμένη ομάδα επαγγελματιών, η οποία εξελίχθηκε γοργά, σύμφωνα με την ανάπτυξη του ομίλου, αποτελείται σήμερα από 90 άτομα και βασίζεται στις αρχές της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της συμπερίληψης.

Τα νέα δεδομένα

Η ανατροπή στην τροφοδοτική αλυσίδα, ο πληθωρισμός και ο πόλεμος στην Ουκρανία δημιούργησαν καινούργια δεδομένα στον επισιτιστικό τομέα και τόνισαν εμφατικά την ανάγκη για κάθετη ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του ομίλου.

Συγκεκριμένα, η αποτελεσματικότερη διαχείριση της τροφοδοτικής αλυσίδας, η διατήρηση της ποιότητας, η διαθεσιμότητα, η αποκλειστικότητα, η διαφάνεια και η εποχικότητα δημιουργούν ευκαιρίες επένδυσης και δημιουργούν αξία. Η καίρια αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού σε ένα ελκυστικό, δυναμικό, δημιουργικό, αποτελεσματικό και αξιοκρατικό εργασιακό περιβάλλον συμπληρώνει τη φαρέτρα με τα μέσα που διαθέτουμε, για να πετύχουμε τους αναθεωρημένους, πλέον, στόχους μας.

Συνεργάτες / Partners: Epic, Hellenic Βank και University of Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus)

Δειτε Επισης

Βραβεία Καινοτομίας & Έρευνας από ΟΕΒ και ΙδΕΚ: Οι γεμάτες έμπνευση δηλώσεις των βραβευθέντων (vid)
Οδηγός προστασίας δεδομένων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022