Blow: Πολυτελής προσέγγιση στην κομμωτική

Κοιτάζοντας μόνο τους χώρους των κομμωτηρίων του Άγγελου Πάττα, ιδρυτή και CEO των Blow και Blowresort, στην Λευκωσία και Λεμεσό αντίστοιχα, μπορεί κανείς να αντιληφθεί την προσοχή που δίνεται στην λεπτομέρεια καθ’ όλη την διάρκεια της εμπειρίας ενός πελάτη.

 

Bespoke σχεδιασμός, προσεκτικά επιμελημένη διακόσμηση και state of the art work stations συνδυάζουν την πολυτέλεια με τον ακατέργαστο μινιμαλισμό. Άλλωστε, όπως δήλωσε και ο ίδιος στη συνέντευξή του στο InBusinessNews, η φιλοσοφία του βασίζεται στη σύγχρονη και πολυτελή αισθητική όσον αφορά τους εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους των κομμωτηρίων, όπως επίσης και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Οι υπηρεσίες και ο πελάτης

«Πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες πολυτελείας σε προσιτές τιμές, έχοντας παράλληλα άριστα εκπαιδευμένους στυλίστες. Ειδικευόμαστε στα μαλλιά και την ομορφιά χρησιμοποιώντας μόνο τις καλύτερες και προσεκτικά επιλεγμένες μάρκες απ' όλο τον κόσμο και ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η αγορά», τονίζει.

Παράλληλα, στη μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που διαθέτουν τα κομμωτήρια, εντάσσεται και μια αποκλειστική σειρά θεραπειών με προϊόντα που διατίθενται και για αγορά για χρήση στο σπίτι. Τα προϊόντα είναι επίσης διαθέσιμα και στο e-shop 'Projekt Youth', κατάστημα ecommerce που ιδρύθηκε το 2015 από τον Άγγελο Πάττα, σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από τον Νικόλα Χρυσάνθου, χρησιμοποιώντας μια μίνιμαλ πλατφόρμα για ecommerce, φιλική προς τον χρήστη και με unıque σχέδιο.

Το προφίλ των κομμωτηρίων είναι ιδανικό για τον πελάτη που επιθυμεί την καλύτερη εξυπηρέτηση, ποιότητα και μεταχείριση κατά τη διάρκεια του ραντεβού του, για το οποίο είναι διατεθειμένος να πληρώσει λίγο πιο πάνω από την τιμή αγοράς. Η κύρια ηλικιακή ομάδα είναι γυναίκες 25-65 ετών, εξυπηρετούνται όμως φυσικά, τόσο άνδρες όσο και παιδία.

Η επέκταση του brand

Το 2019 η ομάδα του Blow επέκτεινε την φιλοσοφία του brand στην Λεμεσό, και συγκεκριμένα στο αριστοκρατικό ξενοδοχείο Amara, με το καινούργιο κομμωτήριο Blowresort που έχει θέα την όμορφη θάλασσα της πόλης.

Το Blowresort προσφέρει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών μαλλιών για γυναίκες και πολυτελείς υπηρεσίες barber για άνδρες σε δύο προσεκτικά σχεδιασμένους ξεχωριστούς χώρους. Συγκεκριμένα, ο κ. Παττάς αναφέρει πως προσφέρεται μια μοναδική εμπειρία, πολυτελούς εξυπηρέτησης υψηλών προδιαγραφών σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, που δύσκολα συγκρίνεται με οποιοδήποτε άλλο. 

Τα εσωτερικά στοιχεία έχουν δημιουργηθεί με τη χρήση φυσικών υλικών όπως ξύλο, μάρμαρο, ορείχαλκος, αλουμίνιο και δέρμα, αναδεικνύοντας τον χώρο για μια διαχρονική αισθητική.

Οι προκλήσεις και το όραμα

Ο ιδρυτής των Blow και Βlowresort εξειδικεύεται στον τομέα της κομμωτικής και ομορφιάς για περισσότερα από 16 χρόνια. Η παράλληλη ενημέρωση, αναβάθμιση και εξέλιξη του ιδίου, αλλά κα των επιχειρήσεων του, είναι μια πρόκληση από μόνη της.

Κλείνοντας την συνέντευξή του, μας αφήνει να δούμε από την δική του οπτική πλευρά το μέλλον:

«Για να υπάρχει μια συνεχής εξέλιξη σε ένα τομέα όπως τον δικό μου, πρέπει να υπάρχει μια συνεχής αλλαγή, διατηρώντας παράλληλα μια ισορροπία. Πάντα αναζητούμε την εξέλιξη και φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε νέους και πρωτόγνωρους συνδυασμούς εμπειριών. Πιστεύουμε ότι τα πάντα είναι δυνατά και το αποδεικνύουμε συνεχώς».

Facts and Figures

  • Χρονιά Ίδρυσης: BLOW 2004, PROJEKT YOUTH 2015, BLOWRESORT 2019
  • Ιδρυτής & CEO: Άγγελος Πάττας
  • Αριθμός προσωπικού: 30

Συνεργάτες/Partners: Epic, Hellenic Βank και University of Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus)

Δειτε Επισης

Βραβεία Καινοτομίας & Έρευνας από ΟΕΒ και ΙδΕΚ: Οι γεμάτες έμπνευση δηλώσεις των βραβευθέντων (vid)
Οδηγός προστασίας δεδομένων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022