Eat App-Πολύ περισσότερα από μια πλατφόρμα διαχείρισης κρατήσεων!

Η καινοτομία στον 21ο αιώνα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι και για να πετύχει κάποιος χρειάζεται να βρει μια πρωτοποριακή λύση σε ένα καθημερινό πρόβλημα ή να έχει την ικανότητα να φροντίζει για τις επιθυμίες των πελάτων του. Κυρίως, αυτό το πρόβλημα πηγάζει από τη διστακτικότητά μας να αλλάζουμε συνήθειες που πολλές φορές μάς κοστίζουν χρόνο και χρήμα. Πολλές νεοφυείς εταιρείες δημιουργούνται για αυτό τον σκοπό. Για να φέρουν δηλαδή, την τεχνολογική άνθηση στις ζωές μας, αλλά και να απλοποιήσουν τις διαδικασίες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Eat App, μια παγκόσμια πλατφόρμα διαχείρισης κρατήσεων εστιατορίων που ιδρύθηκε το 2015 στο Ντουμπάι από τους Nezar Kadhem και David Feuillard. Εκμεταλλευόμενοι, λοιπόν, ένα κενό της αγοράς, αυτοί οι νέοι επιχειρηματίες σύστησαν στον κόσμο το Eat App, την πλατφόρμα που εξυπηρετεί τόσο το ευρύτερο κοινό αλλά και τους επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης.

Η υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες να ανακαλύψουν εστιατόρια στην περιοχή τους, αλλά και να κλείσουν τραπέζι και ώρα κράτησης διαδικτυακά. Παράλληλα, η κράτηση μεταφέρεται αυτόματα στον εστιάτορα μέσω του Restaurant Manager platform, ένα σύστημα κρατήσεων του Eat. Αφού ολοκληρωθεί η κράτηση, ο χρήστης λαμβάνει ένα email επιβεβαίωσης και ένα SMS και μπορεί να μοιραστεί τα στοιχεία της κράτησης με φίλους, να ενημερώσει ή να ακυρώσει την κράτηση.

 

Για τον εστιάτορα, το Eat App αποτελεί ένα πρωτοποριακό σύστημα κρατήσεων, το οποίο αντικαθιστά το στυλό και το σημειωματάριο και επιτρέπει την ψηφιακή καταγραφή των κρατήσεων. Η πλατφόρμα είναι βασισμένη πάνω σε αυτοματισμούς που λύνουν τα χέρια του μαγαζάτορα, είτε αυτό έχει να κάνει με πληρωμές, με email marketing, με λεπτομέρειες όσον αφορά τις βάρδιες του προσωπικού, με real time data των κρατήσεων. Παράλληλα, προσφέρει δυνατότητες εξατομικευμένης εξυπηρέτησης των πελατών που έχουν επισκεφτεί προηγουμένως το εστιατόριο, αλλά και πολύτιμα στοιχεία που βοηθούν με την απόδοση της επιχείρησης. 

Το Eat App είναι ανάμεσα στα πρώτα συστήματα κρατήσεων εστιατορίων, με παρουσία σε περισσότερες από 45 χώρες και πρόσφατα ψηφίστηκε από το Investopedia ως το πιο εύκολο στη χρήση σύστημα διαχείρισης κρατήσεων για το 2020.

Το Eat App ξεκίνησε την πορεία του στην Κύπρο το 2020 από δύο νεαρούς επιχειρηματίες, τους Ανδρέα Αβραάμ και Κωνσταντίνο Κκαϊλή, κατόπιν συμφωνίας διαχείρισης που έγινε με τη μαμά-εταιρεία στο Ντουμπάι. Ο Ανδρέας και ο Κωνσταντίνος είδαν την ευκαιρία που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της κρίσης του περασμένου χρόνου ξεκινώντας αυτό το startup με την ελπίδα να δώσουν λύσεις στον κλάδο της εστίασης, αλλά και να βοηθήσουν στο γεφύρωμα του χάσματος που δημιούργησε η πανδημία, μεταξύ εστιάτορα και πελάτη.

Learn More: restaurant.eatapp.co

Email: Info@eatapp.com.cy

Tel: 99778767

Facebook page: Eat App Cyprus

 

Δειτε Επισης

Βραβεία Καινοτομίας & Έρευνας από ΟΕΒ και ΙδΕΚ: Οι γεμάτες έμπνευση δηλώσεις των βραβευθέντων (vid)
Οδηγός προστασίας δεδομένων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022