iRepairit4u: Οι ειδικοί στην επιδιόρθωση συσκευών τεχνολογίας

Η εταιρεία iRepairit4u δημιουργήθηκε το Φεβρουάριο του 2013 και δραστηριοποιείται στον τομέα των πωλήσεων και επιδιορθώσεων κινητών τηλεφώνων, υπολογιστών και tablets, όλων των ειδών. Κίνητρο για την ίδρυση της εταιρείας αποτέλεσε η ανάγκη του κοινού για γρήγορο service.

Σε συνέντευξή του στο InBusinessNews, ο Marketing Manager της iRepairit4u, Νικόλας Ιωαννίδης, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τους στόχους της εταιρείας και για το πώς η πανδημία έχει επηρεάσει τόσο την επιχείρηση, όσο και τον τομέα πωλήσεων και επιδιορθώσεων προϊόντων τεχνολογίας γενικότερα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Ιωαννίδη, το σλόγκαν  της εταιρείας από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας της ήταν και παραμένει «επιδιορθώνουμε τη συσκευή σας ακόμα και την ίδια ημέρα». Στο πλαίσιο αυτό, επεσήμανε ότι «όπως είναι σήμερα τα δεδομένα στη ζωή μας, όλοι πλέον έχουμε κάνει την τεχνολογία ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητάς μας».

Στόχος της εταιρείας είναι η ικανοποίηση όλων των πελατών, ανεξαρτήτως αν η συσκευή τους είναι παλιάς ή νέας τεχνολογίας. «Μέλημά μας είναι ο χρόνος επιδιόρθωσης αλλά και ο επαγγελματισμός απέναντι στον πελάτη. Για να το επιτύχουμε αυτό, οι τεχνικοί μας έχουν τον ανθρώπινο παράγοντα, δηλαδή την ανάγκη του πελάτη για γρήγορη εξυπηρέτηση, ως προτεραιότητα». Η τεχνολογία τρέχει με γρήγορο ρυθμό και ο υγιής ανταγωνισμός μεγαλώνει συνεχώς, με αποτέλεσμα η εταιρεία να είναι συνεχώς σε εγρήγορση και να προσπαθεί να γίνεται καλύτερη καθημερινά.

Η πανδημία δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστη την επιχείρηση και τον κλάδο, καθότι παρατηρείται πρόβλημα στην προμήθεια πρώτων υλών σε ολόκληρη την Ευρώπη, γεγονός που επηρεάζει και την τεχνολογία. Περήφανος δηλώνει ο κ. Ιωαννίδης για το γεγονός ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες, ως εταιρεία κατάφεραν μέσα στην καταιγίδα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, να προστατεύσουν τόσο την εταιρεία, όσο και το προσωπικό τους. 

Καταλήγοντας, ο κ. Ιωαννίδης τόνισε ότι «απώτερος σκοπός μας αυτή την στιγμή, είναι να διατηρήσουμε το επαγγελματικό μας προφίλ, να προστατεύσουμε το προσωπικό μας και να αποφύγουμε ανεπιθύμητες συνέπειες. Το μέλλον είναι δύσκολο, αλλά την ίδια στιγμή η πρόκληση είναι μεγάλη».

Facts & Figures:

Ετος ίδρυσης: 2013

Ιδρυτές/CEOs : Χούλιο Κλεάνθους και Λούης Χρίστου

Αριθμός προσωπικού: 7

Συνεργάτες/Partners: Epic, Hellenic Βank και University of Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus)

 

Δειτε Επισης

Εβδομαδιαίες απώλειες κατέγραψε το ΧΑΚ
Μέτρο ενίσχυσης με ετήσιο προϋπολογισμό €1.400.000 για ζημιές από θεομηνίες στην γεωργία
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
Κέρδη 1,51% κατέγραψε το ΧΑΚ
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Περιμένει παραγωγική συζήτηση με τα κόμματα για τις πολλαπλές συντάξεις ο Κεραυνός...«Αυτό νομίζω ότι είναι ανέκδοτο να το λέμε»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους