Helena Brian: Υπηρεσίες μάρκετινγκ και διαφήμισης σε Κύπρο και εξωτερικό

Η εταιρεία Helena Brian, το Digital Agency της Philippou Printing Solutions, επικεντρώνει τις εργασίες τoυ στον κόσμο της διαφήμισης και του μάρκετινγκ, με έδρα τη Λεμεσό. Έχοντας στο ιστορικό του συνεργασίες στην Κύπρο και στο εξωτερικό, όπως Abu Dhabi, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισραήλ και Ελλάδα, αλλά και με πληθώρα διαφημίσεων σε media ads τα τελευταία έξι χρόνια, προχωρά δυναμικά.

Ένα πλήρες πορτφόλιο
Η Helena Brian αναλαμβάνει πλήρως θέματα προβολής και διαφήμισης για λογαριασμό εταιρειών, οργανισμών και προσώπων, προσφέροντας υπηρεσίες, όπως Digital Marketing, Advertising, Strategic Marketing και Δημόσιες Σχέσεις.

Με ένα πλήρες πορτφόλιο corporate υπηρεσιών και δημοφιλή brand's επικοινωνίας σε online & offline advertising, λαμβάνει υπόψη τα δεδομένα της αγοράς, τα οποία διαμορφώνονται καθημερινά. Ερευνά τα θέλω του καταναλωτή και βλέπει τις ανάγκες που έχει η αγορά.

«Στον κόσμο των media έχεις την ευκαιρία να προβληθείς και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη της αγοράς. Όλα είναι θέμα οπτικής και όταν κάτι προβάλλεται, τότε τυγχάνει αναγνώρισης. Δεν υπάρχει πώληση χωρίς ανάγκη και αν δεν υπάρχει ανάγκη, τότε τη δημιουργείς», δηλώνει η Creative Director της Helena Brian, Έλενα Φιλίππου.

Σημαντικές συνεργασίες
Αφήνοντας τη δουλειά των ανθρώπων της να μιλήσει καλύτερα γι’ αυτούς, συναντάμε το Advertising Agency Helena Brian σε αξιόλογες και σημαντικές συνεργασίες από διαφορετικά industries στην κυπριακή αγορά, όπως Carob Mill Restaurants, Yiallourides & Partners, Michalaki-Pitsillidou-Rozen και Lemesos Media Group, και διαπιστώνουμε ότι η ψηφιακή παρουσία είναι απαραίτητη και εξίσου σημαντική για κάθε εταιρεία που θέλει να γίνει γνωστή στο ευρύτερο κοινό.

«Οι πελάτες μας είναι οι συνεργάτες μας, οι άνθρωποι που εμπιστεύονται σ' εμάς την εικόνα και το μάρκετινγκ των εταιρειών τους καθημερινά. Σε αυτούς, εξάλλου, οφείλεται η συνεχής επιτυχημένη και υποσχόμενη πορεία στο χώρο», σημειώνει.

Η ανάπτυξη επιβάλλεται
Η κ. Φιλίππου επισημαίνει πως τα τελευταία δύο χρόνια η εταιρεία αντιμετώπισε αρκετές προκλήσεις. «Αποφασίσαμε να επενδύσουμε περισσότερο στην τεχνολογία και να δούμε ποια μέσα μπορούν να βοηθήσουν τη δουλειά μας να γίνει πιο αποτελεσματική. Αυτό μας έκανε ακόμα πιο δημιουργικούς, πράγμα το οποίο βοήθησε στην εξέλιξή μας», αναφέρει.

Και προσθέτει: «Στηρίζουμε το όραμα που έχουν οι νέες επιχειρήσεις, τα όνειρα των ανθρώπων με στόχους και τις καινοτόμες ιδέες, ενώ παραμένουμε σε εγρήγορση. Παρατηρήσαμε αύξηση στον κύκλο εργασιών μας κατά την περίοδο της πανδημίας από νεοσύστατες εταιρείες και brands. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι’ αυτό, λόγω του ότι βλέπουμε πως ο κόσμος δεν τα έβαλε κάτω σε μια τέτοια πρόκληση. Κανένας δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Αν κυνηγάς την επιτυχία πρέπει να εξελίσσεσαι συνεχώς. Η ανάπτυξη επιβάλλεται».

Καθημερινά καλύτεροι
Είναι σημαντικό οι επιχειρήσεις να προβάλλονται, καθώς έτσι δείχνουν ότι παραμένουν ενεργές. «Παρατηρούμε ότι το digital advertising θα συνεχίσει να κρατά τα ηνία στα επόμενα χρόνια. Ακόμα πιο πολλές εταιρείες θα αρχίσουν να βλέπουν πιο θερμά το θέμα Branding & Online Presence, καθώς θα σημειωθεί αύξηση στις οnline επιχειρήσεις. Επίσης, το influencer marketing θα τροποποιηθεί με πιο νορμάλ δεδομένα και πιο αυθεντικά πρότυπα», παρατηρεί.

Στα άμεσα πλάνα της εταιρείας είναι η ολοκλήρωση των νέων της γραφείων στην καρδιά της Λεμεσού και η ανάπτυξη της συνεχούς δημιουργικής της πορείας. Στόχος της για φέτος είναι η ενδυνάμωση της ομάδας της, η οποία αποτελεί την κινητήριο δύναμη της εταιρείας.

«Το σημαντικότερο είναι να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι για να ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά και δημιουργικά στις σύγχρονες προκλήσεις», καταλήγει.

Συνεργάτες/Partners: Epic, Hellenic Βank και University of Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus)

Δειτε Επισης

Βραβεία Καινοτομίας & Έρευνας από ΟΕΒ και ΙδΕΚ: Οι γεμάτες έμπνευση δηλώσεις των βραβευθέντων (vid)
Οδηγός προστασίας δεδομένων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022