Eminentia Trading: Thermomix για σεφ, σκούπα KOBOLD για νοικοκυριά

Λύσεις για την κουζίνα και για το σπίτι διαθέτει η Eminentia Trading Ltd, με το πρωτοποριακό Thermomix και την ηλεκτρική σκούπα KOBOLD.

Η CEO της εταιρείας Ιωάννα Πήττα, μιλώντας στο InBusinessNews, αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της εταιρείας, τις προκλήσεις και τα πλάνα για το μέλλον.

Πείτε μας λίγα λόγια για την εταιρεία σας και τα προϊόντα/υπηρεσίες που παρέχετε... 

Η Eminentia Trading Limited, με 33 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο, προσφέρει στα κυπριακά νοικοκυριά τα δύο βασικά προϊόντα του γερμανικού κολοσσού Vorwerk:

  1. Το πρωτοποριακό Thermomix, ένα διεθνώς πασίγνωστο πολυμηχάνημα που αντικαθιστά πάνω από 20 συσκευές κουζίνας σε μία, το οποίο μας βοηθά να μαγειρεύουμε εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και προπαντός υγιεινά με ένα καινοτόμο έξυπνο μαγείρεμα που μας καθοδηγεί σε κάθε συνταγή βήμα προς βήμα. 
  2. Την ηλεκτρική σκούπα KOBOLD, ένα ολοκληρωμένο σύστημα βιολογικού καθαρισμού για το σπίτι, που συνδυάζει ταυτόχρονο σκούπισμα και σφουγγάρισμα, στεγνό καθαρισμό χαλιών και ταπετσαρίας και βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων.

Πόσα άτομα εργοδοτείτε;

Απασχολούμε 24 άτομα μόνιμο προσωπικό και 100 συνεργάτες που παρουσιάζουν τα προϊόντα μας στους πελάτες.

Σε ποιους απευθύνεστε; Ποιοι είναι οι πελάτες σας;

Οι πελάτες μας είναι κυρίως γυναίκες ηλικίας 30 με 60 ετών, καθώς και οι επαγγελματίες σεφ. Απευθυνόμαστε σε όλα τα νοικοκυριά της Κύπρου, στα εστιατόρια και στα ξενοδοχεία.

Ποια η ανταπόκριση του κυπριακού κοινού σχετικά με το Thermomix;

Το Thermomix έχει καταξιωθεί στην κυπριακή αγορά.  Πολλοί πελάτες μας έχουν μεγαλώσει με το Thermomix και όταν έρχεται η ώρα να φτιάξουν το δικό τους σπίτι, το Thermomix είναι απαραίτητο για την κουζίνα τους. Αυτό όμως που έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας είναι ο ενθουσιασμός του αγοραστικού κοινού και ιδιαίτερα της νέας γενιάς με το τελευταίο μοντέλο που είναι ηλεκτρονικό και συνδυάζει το δημιουργικό μαγείρεμα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Ποιες είναι σήμερα οι προκλήσεις για τον τομέα σας και την επιχείρησή σας;

Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι η προσαρμογή στα νέα δεδομένα που έφερε η πανδημία. Ο συνδυασμός του online με την προσωπική φυσική επαφή με τον πελάτη απαιτεί περισσότερη εκπαίδευση κι επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας. Επίσης η αβεβαιότητα και οι απροσδόκητες εξελίξεις που ζήσαμε και ζούμε απαιτούν μεγαλύτερη εγρήγορση για τάχιστη ανταπόκριση σε ότι τυχόν προκύψει..

Ποια είναι τα άμεσα σχέδια ανάπτυξης της εταιρείας σας;

Αυτή την χρονιά η προσπάθεια μας εστιάζεται στο να γνωρίσει το κοινό και το δεύτερο μας προϊόν που είναι το σύστημα καθαρισμού Kobold. Είναι το αδελφάκι του Thermomix και τα δύο προϊόντα μαζί καλύπτουν τις δύο βασικές ανάγκες του νοικοκυριού, το φαγητό και την καθαριότητα.

 

 

 

Τι νέο να αναμένουμε αναφορικά με το Thermomix και το σύστημα καθαρισμού Κobold;

Το τελευταίο μοντέλο του Thermomix , το ΤΜ6, αναβαθμίζεται συνεχώς με προσθήκη νέων λειτουργιών και χαρακτηριστικών. Παράλληλα όμως το Thermomix απέκτησε και τον φίλο του, το Thermomix friend, που περιμένουμε στην Κύπρο το Φθινόπωρο. Πρόκειται για μια συσκευή που ενώνεται με Bluetooth με το Thermomix και λειτουργεί παράλληλα ούτως ώστε να μειώνεται σημαντικά ο χρόνος μαγειρέματος και ακόμα να διπλασιάζεται η ποσότητα μιας συνταγής. Το νέο αυτό πρωτοποριακό gadget είναι συμβατό με το παρόν αλλά και το προηγούμενο μοντέλο  του Thermomix.

Όσον αφορά το σύστημα καθαρισμού Kobold έχουμε μπει στην ασύρματη εποχή και μόλις τον περασμένο μήνα παρουσιάσαμε το μοναδικό στον κόσμο ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού με πιστοποίηση από τον διεθνή οργανισμό TUV ότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Η Vorwerk ανταποκρινόμενη στους ρυθμούς της εποχής εξελίσσει τα προϊόντα της με τρόπο ώστε τόσο το μαγείρεμα όσο και το καθάρισμα του σπιτιού μας να γίνεται σε λιγότερο χρόνο , πιο εύκολα και με έμφαση στην υγεία και την υγιεινή.

FACTS AND FIGURES

  1. Έτος ίδρυσης εταιρείας: 1988
  2. Επωνυμία εταιρείας: Eminentia Trading Ltd
  3. Ιδρυτής: Δέσπω Ιωάννου και Ιωάννα Πήττα
  4. CEO: Ιωάννα Πήττα
  5. Αριθμός προσωπικού:24 Ατομα
  6. Ετήσιος κύκλος εργασιών: 3 εκ.

Συνεργάτες/Partners: Epic, Hellenic Βank και University of Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus)

Δειτε Επισης

Βραβεία Καινοτομίας & Έρευνας από ΟΕΒ και ΙδΕΚ: Οι γεμάτες έμπνευση δηλώσεις των βραβευθέντων (vid)
Οδηγός προστασίας δεδομένων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022