SPECTUS Co LTD: Για όσους αγαπούν και εκτιμούν το ποιοτικό κρασί

Από το 1997 μέχρι σήμερα, η SPECTUS Co LTD έχει διαπρέψει στον τομέα της παγκόσμιας βιομηχανίας κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών και έχει εδραιωθεί στην κυπριακή αγορά του ποιοτικού κρασιού και των ευγενών αποσταγμάτων, και όχι μόνο.

O Διευθύνων Σύμβουλος της SPECTUS Co LTD, Γιώργος Χατζηκυριάκος, σε συνέντευξή του στο InBusinessNews, αναλύει τις δραστηριότητες της εταιρείας καθώς και τα άμεσα σχέδια ανάπτυξης.

Πείτε μας λίγα λόγια για την εταιρεία σας και τα προϊόντα/υπηρεσίες που παρέχετε.

Η SPECTUS Co LTD δημιουργήθηκε το 1997, από τον κύριο Γιώργο Χατζηκυριάκο. Εκμεταλλευόμενος τις εξειδικευμένες γνώσεις, εμπειρίες και επαγγελματική κατάρτιση του έχοντας δουλέψει με διεθνή προϊόντα και εκπαιδευτεί από τις καλύτερες επαγγελματικές σχολές της παγκόσμιας βιομηχανίας κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών, εδραίωσε την εταιρεία, με όραμα να γνωρίσει η Κυπριακή αγορά τον συναρπαστικό κόσμο του ποιοτικού κρασιού και των ευγενών αποσταγμάτων.

Η SPECTUS προσφέρει ευρεία γκάμα υπηρεσιών. Εισάγει και διανέμει από κορυφαίους οίκους, ποιοτικά κρασιά, Σαμπάνιες, Κονιάκ, Ουίσκι (κ.α. ευγενή αποστάγματα), αξεσουάρ κρασιού, σοκολάτες ανώτερης ποιότητας και τις φημισμένες λιχουδιές Φουά Γκρα.  Παράλληλα, μεγάλη σημασία δίνεται στην ανάπτυξη οινικής παιδείας, μέσα από το SPECTUS Wine School, το οποίο έχει αγκαλιαστεί από το κοινό, έχοντας μέχρι τώρα πέραν των 3000 αποφοίτων. Η ομάδα μας αποτελείται από 26 άτομα.

Σε ποιους απευθύνεστε; Ποιοι είναι οι πελάτες σας;

Άτομα και επαγγελματίες που αγαπούν και εκτιμούν το ποιοτικό κρασί, τα ευγενή αποστάγματα, τις σοκολάτες ανώτερης ποιότητας και ποικιλία άλλων σχετικών κατηγοριών, προσφέροντας τους προϊόντα για όλες τις τσέπες.

Ποιες είναι σήμερα οι προκλήσεις για τον τομέα σας και την επιχείρησή σας;

Οι προκλήσεις είναι δεδομένες σε κάθε τομέα, παρόλα αυτά είναι και απαραίτητες. Μας κρατάνε σε εγρήγορση και ταυτόχρονα, παίζουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξή μας.  Η καθημερινότητα όλων μας, γίνεται ολοένα και πιο απαιτητική. Αυτό οδηγεί στην αύξηση των απαιτήσεων αλλά και των προσδοκιών κάθε καταναλωτή. Είναι ξεκάθαρο πως χρόνο με το χρόνο, οι καταναλωτές γίνονται πιο ενημερωμένοι και αυτό μας χαροποιεί. Κερδίζοντας, λοιπόν, έναν ενημερωμένο καταναλωτή, με ορθούς τρόπους, αυτόματα αναβαθμίζονται και οι δικές μας αποδόσεις.

Οι συνθήκες που βιώνουμε, λόγω και της πανδημίας, δεν είναι εύκολες. Ο  ανταγωνισμός αυξάνεται, αλλά είναι θεμιτός αφού και πάλι, μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο αυτοβελτίωσης. 

Επιδιώκουμε πάντα να προσφέρουμε στους ανθρώπους που μας στηρίζουν, αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση και κάλυψη των αναγκών τους, προσπαθώντας πάντα να τους εξασφαλίσουμε όμορφες και αλησμόνητες αγοραστικές εμπειρίες.

Ποια είναι τα άμεσα σχέδια ανάπτυξης της εταιρείας σας;

Εξέλιξη και επέκταση του κύκλου εργασιών της εταιρείας μας, με προσεχτικά βήματα, μέσα από τη συνεχή αναβάθμιση της ποιοτικής εμπειρίας που προσφέρουμε στους πελάτες μας! Ορίζουμε ως γνώμονες τον σεβασμό, την ευαισθητοποίηση, την αγάπη και το πάθος στο αντικείμενό μας, στους υποστηρικτές και φυσικά, στην κοινωνία, στο περιβάλλον και στον πλανήτη μας. Ως ομάδα, είναι πεποίθησή μας πως αν καταφέρουμε να επιβιώσουμε αλλά και να εξελιχθούμε ως σύνολο, τότε τα αποτελέσματα θα μας δικαιώσουν. Είναι κοινωνική μας υποχρέωση να εργαζόμαστε σκληρά, δίνοντας σημασία στη λεπτομέρεια, με στόχο να παραδώσουμε στους γύρω μας, ένα σύνολο ελπιδοφόρο, σωστό και δίκαιο – Πάντα, συνοδευόμενο από καλό και ποιοτικό κρασί!

Συνεργάτες / Partners: Epic, Hellenic Βank και University of Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus)

Δειτε Επισης

Βραβεία Καινοτομίας & Έρευνας από ΟΕΒ και ΙδΕΚ: Οι γεμάτες έμπνευση δηλώσεις των βραβευθέντων (vid)
Οδηγός προστασίας δεδομένων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022