Cafe la Mode Townhouse: Κάθοδος στην παλιά Λευκωσία

Γεύμα για εκπροσωπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, οργάνωσε ο Όμιλος εταιρειών Voici La Mode, για να παρουσιάσει το νέο μέλος της οικογένειάς του, το Café la Mode Townhouse, που ανοίγει σύντομα στην οδό Ονασαγόρου, στην Παλιά Λευκωσία.

Οι τάσεις της αγοράς και οι ανάγκες της εποχής, αλλά και η ραγδαία ανάπτυξη της Παλιάς Λευκωσίας, ιδιαίτερα της Ονασαγόρου, ήταν η αφορμή για να δημιουργηθεί το Café la Mode Townhouse.

Περιγράφοντας το νέο κατάστημα η εταιρεία αναφέρει: "Το Café la Mode Townhouse είναι ένας μοντέρνος χώρος, με προσεγμένο και ζεστό περιβάλλον που υπόσχεται στον επισκέπτη μια μοναδική γευστική εμπειρία, διατηρώντας πάντα το όραμα των Café la Mode που όλοι αγαπήσαμε τα τελευταία 16 χρόνια: Προσήλωση στο υψηλό επίπεδο ποιότητας, άριστη εξυπηρέτηση και απόλυτος σεβασμός προς τον πελάτη".

Ο «ρετρό» χαρακτήρας του Café la Mode Townhouse διαφέρει πολύ από τα υπόλοιπα Café la Mode, αλλά αναμφισβήτητα δένει απόλυτα με την αύρα της παλιάς πόλης.

Στην ομιλία της, η Άρτεμις Αντωνιάδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου ανέφερε: «Το Café la Mode Townhouse συνδυάζει με μεγάλη καλαισθησία το παλιό με το καινούργιο κλείνοντας μέσα του τον χαρακτήρα της παλιάς πόλης σε ένα ζεστό φιλόξενο χώρο. Είμαστε σίγουροι ότι θα  αποτελέσει σημείο αναφοράς στην Παλιά πόλη της Λευκωσίας, αφού φιλοσοφία μας είναι να διασφαλίζουμε πάντοτε μια μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες μας».

"To Τοwnhouse θα είναι ένας χώρος για κάθε ώρα της μέρας. Απολαύστε το κλασικό English Breakfast αλλά και υγιεινές επιλογές προγεύματος. Για το μεσημεριανό, έχοντας υπόψιν τους γρήγορους ρυθμούς ζωής, δοκιμάστε τα μαγειρευτά φαγητά στα οποία υπάρχουν επιλογές με τα πιάτα της ημέρας. Επίσης, συνδυάστε τον απογευματινό καφέ σας με λαχταριστές κρέπες και βάφλες ή μοιραστείτε με την παρέα σας, το βράδυ, νόστιμα platters, που μπορείτε να συνδυάσετε με ένα κρασί της επιλογής σας από την μεγάλη κάβα. Ακόμη, δοκιμάστε το νέο μενού με εξωτικά κοκτέιλ που θα κλέψουν τις εντυπώσεις" αναφέρει καταληκτικά η ανακοίνωση του ομίλου.

Kάντε like τη σελίδα του Café La Mode στο Facebook: Cafe La Mode Cyprus, για να μάθετε πρώτοι τα νέα του Townhouse!

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ