Sunnyseeker: Εδραιώνεται στην τουριστική Λάρνακα

Tην υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με την Sveltos Estates Ltd, ανακοίνωσε η  Sunnyseeker Management Ltd. H Sveltos είναι ιδιοκτήτρια εταιρεία του ανακαινισμένου SVELTOS HOTEL (3*) στην Ορόκλινη καθώς και του υπό πλήρους ανακαίνισης «CΙΑΟ STELIO» BOUTIQUE HOTEL στο Μακένζι, το οποίο θα επαναλειτουργήσει την 1η Απριλίου 2015.

Η συμφωνία προνοεί την προώθηση ως επίσης και την ολοκλήρωση συμφωνιών συνεργασίας με τουριστικούς πράκτορες και αντιπροσώπους του εσωτερικού και εξωτερικού για την διάθεση και πώληση των διαθέσιμων κλινών στις υπό αναφορά ξενοδοχειακές μονάδες. Η διάρκεια της συμφωνίας είναι δύο χρόνια με προοπτική επέκτασης για άλλα δύο.

Επιπλέον, η Sunnyseeker ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας με την Camy Hotel Services Ltd ιδιοκτήτρια του υπό πλήρους ανακαίνισης city hotel MIKES KANARIUM στο κέντρο της Λάρνακας το οποίο θα επαναλειτουργήσει την 1η Ιανουαρίου 2015. Η συμφωνία προνοεί την πλήρη διαχείριση, την προώθηση ως επίσης και την ολοκλήρωση συμφωνιών συνεργασίας με τουριστικούς πράκτορες και αντιπροσώπους του εσωτερικού και εξωτερικού για την διάθεση και πώληση των διαθέσιμων κλινών. Η διάρκεια της συμφωνίας είναι 12ετής.

Η Sunnyseeker Management Ltd έχει υπό την πλήρη διαχείριση της από τον 1η Ιανουαρίου του 2013 και το PRINCESS BEACH HOTEL(4*).

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τις Εταιρείες PRINCESS HOTEL DEVELOPMENT LTD, SVELTOS ESTATES LTD και CAMY HOTEL SERVICES LTD για την εμπιστοσύνη που έχουν επιδείξει προς την εταιρεία μας, αναφέρει σχετική ανακοίνωση. «Με την ολοκλήρωση των πιο πάνω συμφωνιών η Sunnyseeker Management Ltd έχει ολοκληρώσει επιτυχώς το πρώτο σκέλος του στρατηγικού της σχεδιασμού που αφορούσε επέκταση και εδραίωση της στην τουριστική βιομηχανία της πόλης και επαρχίας Λάρνακας».

 

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ