Σ. Περδίος: Πόλος έλξης νέων μορφών τουρισμού η μαρίνα Αγ. Νάπας

InBusinessNews  04/07/2022 06:45
Σ. Περδίος: Πόλος έλξης νέων μορφών τουρισμού η μαρίνα Αγ. Νάπας

Σ. Περδίος: Πόλος έλξης νέων μορφών τουρισμού η μαρίνα Αγ. Νάπας

InBusinessNews  04/07/2022 06:45

Ως ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο, τα οφέλη του οποίου είναι ήδη ορατά, χαρακτήρισε τη μαρίνα Αγίας Νάπας ο Υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος.

Μιλώντας στο InBusiness TV, ο κ. Περδίος υπέδειξε ότι η μαρίνα πρόκειται να προσελκύσει νέες μορφές τουρισμού, φέροντας ως παραδείγματα τον συνεδριακό και τον ναυτικό τουρισμό.

Προσέλκυση νέων μορφών τουρισμού
Όπως επεσήμανε, η Αγία Νάπα, και γενικότερα η ελεύθερη Αμμόχωστος, έχει αρχίσει να προσελκύει συνέδρια, γεγονός που στο παρελθόν αποτελούσε πολυτέλεια. Ο Υφυπουργός αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο Event Centre της μαρίνας Αγίας Νάπας, το οποίο κατασκευάστηκε γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Διαβάστε ακόμα: 

Γιατί πρέπει να τρέξει για τους φορτιστές αυτοκινήτων η Κύπρος 

Η νέα ιδιωτική κλινική που θα λειτουργήσει στη Λεμεσό 

Business development manager της Stademos Hotels ο Όμηρος Ομήρου 

Κυπριακά Εναλλακτικά Ταμεία Επενδύσεων-Η μελλοντική πορεία

«Είναι σήμα κατατεθέν της περιοχής αυτός ο χώρος κι εάν δουλέψουν όλοι οι φορείς όπως πρέπει, αναμένω ότι αυτό θα βοηθήσει, ειδικά τους χειμερινούς μήνες, διότι είναι κάτι που έλειπε από την περιοχή, να έχει, δηλαδή, ένα venue για παρόμοιας φύσης εκδηλώσεις».

Σχετικά με τον ναυτικό τουρισμό, ο Σάββας Περδίος αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται από κοινού με το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, με στόχο το πλαίσιο να γίνει πιο ολιστικό, ώστε να διευκολυνθεί η κάθοδος σκαφών κι ο ελλιμενισμός τους στην Κύπρο.

Τα οφέλη για τους ντόπιους
Καταλήγοντας, ο κ. Περδίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα πολλά εστιατόρια και καφετέριες που διαθέτει η μαρίνα, λέγοντας ότι λόγω αυτών των χώρων εστίασης, το σημείο θα είναι επισκέψιμο κι από τους τουρίστες της περιοχής. Σημείωσε δε, ότι η εμπορική ζώνη θα βοηθήσει, επίσης, στην προσέλκυση τουρισμού με αρκετά πιο ψηλά εισοδήματα.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας