Powered by

Η γλυκιά καντίνα-μαγαζί της Θεσσαλονίκης έφτασε στην Κύπρο

Κάθοδο στην κυπριακή αγορά πραγματοποίησε μια ελληνική αλυσίδα με νόστιμα street food γλυκά. Το Jerry's Foodtruck παρκάρει την καντίνα-μαγαζί στη Λευκωσία, εγκαινιάζοντας το 18ο κατάστημά του.

Το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στην Κύπρο βρίσκεται στο Xenia Court, επί της λεωφόρου 28ης Οκτωβρίου, στην Έγκωμη.

 

 

Διαβάστε εδώ: Μια καντίνα με γλυκά είναι η νέα αλυσίδα που φθάνει στην Κύπρο
 

Δημιουργοί και drivers της καντίνας είναι από το 2016 ο Τάσος Γκουσγκούνης και ο Γιάννης Χρηστίδης (αδελφός της Σίσσυς Χρηστίδου).

Διαβάστε ακόμα: 

Διευθύνων Σύμβουλος της MUFG στην Κύπρο ο Γιάννης Μάτσης 

Τα υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα που επιλέγουν οι Κύπριοι 

Λιανεμπόριο: Ελλείψεις σε συγκεκριμένα brands, υπάρχουν υποκατάστατα 

Χρίστος Ονουφρίου: Οι προκλήσεις και το όραμά μας για την Odyssey

 

 

 

  

  

  

Ο Τάσος και ο Γιάννης αποφάσισαν να αναδημιουργήσουν με σύγχρονα στοιχεία το foodtruck του κοινού τους θείου Γεράσιμου (Jerry), ο οποίος κατά τα 50’s γυρνούσε την Αμερική με το φορτηγάκι του, πουλώντας γλυκά.

 

Με βάση τις ζύμες του donut και του τσουρεκιού και με μια μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις και γλυκά toppings, το Jerry's έδωσε σε όλους τη δυνατότητα να παίξουν με τους δικούς τους γλυκούς συνδυασμούς.

Πλέον, η αλυσίδα αριθμεί 18 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πειραιά, Κατερίνη, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Κρήτη και Βόλο, με το πιο πρόσφατο να ανοίγει στη Λευκωσία.


Στις διάσημες γεύσεις του μαγαζιού συγκαταλέγονται τα sweet burgers,  τα πρώτα γλυκά burgers στην Ελλάδα, καθώς και τα birthday cakes με τα kitkat.

Δειτε Επισης

ΕΤΑΠ: Εντατικά συνεχίζεται η ψηφιακή εκστρατεία για προώθηση της τουριστικής Πάφου-Οι αγορές στόχοι
«AEGEAN Easter Crew»: Η πασχαλινή δράση προσφοράς και αλληλεγγύης της εθελοντικής ομάδας εργαζομένων της AEGEAN
Με φόρα από πέρσι... Συνεχίζει σε υψηλές πτήσεις ο τουρισμός-«Προμηνύεται ένα δυναμικό τουριστικό έτος»
Emirates: Γιορτάζει το Πάσχα με γαστρονομικές και ψυχαγωγικές προτάσεις
Γεμίζουν τα ξενοδοχεία λόγω του τριπλού Πάσχα-Συγκρατημένη αισιοδοξία για το πρώτο εξάμηνο
Έρχεται το Minthis Music Festival 2025-Μια συμφωνία κομψότητας και πολιτισμού
Οι ρυθμίσεις της Hermes για τους χώρους στάθμευσης στο αεροδρόμιο Λάρνακας για διευκόλυνση των επιβατών
Mια νέα γευστική εμπειρία από την PUNIN GROUP: THE CROISSANT by PUNIN
Εκστρατεία «ιατρικής ενημέρωσης» από Wizz Air ενόψει της αυξημένης ταξιδιωτικής κίνησης του Πάσχα
Ειδικά πακέτα διακοπών για τις εορτές του Πάσχα από ξενοδοχεία της επαρχίας Αμμοχώστου