Διευθύνων Σύμβουλος της MUFG στην Κύπρο ο Γιάννης Μάτσης

Με τον Γιάννη Μάτση στα ηνία ως Διευθύνοντα Σύμβουλο και επικεφαλής του νέου επιχειρησιακού κέντρου που δημιουργεί στην Κύπρο, και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, θα πορευθεί η MUFG Investor Services στο νησί μας. 

Υπενθυμίζεται ότι η MUFG Investor Services ανακοίνωσε την κάθοδό της στη χώρα μας-μέσα από τη δημιουργία νέου επιχειρησιακού κέντρου στη Λεμεσό-, στα τέλη του περασμένου Μαρτίου.

Διαβάστε εδώ: MUFG Investor Services: Ένας τιτάνας διαχείρισης funds στην Κύπρο

Αργά το βράδυ της Τρίτης ο διεθνής κολοσσός, παγκόσμιος βραχίονας εξυπηρέτησης περιουσιακών στοιχείων του Mitsubishi UFJ Financial Group, ανακοίνωσε επίσημα από τη Νέα Υόρκη τον διορισμό του Γιάννη Μάτση στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και επικεφαλής του νέου επιχειρησιακού κέντρου της εταιρείας στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η MUFG Investor Services, ο κ. Μάτσης θα είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη του τοπικού αποτυπώματος εξυπηρέτησης περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, την ανάπτυξη στην τοπική κυπριακή αγορά, καθώς και τις δραστηριότητες επέκτασης στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Διαβάστε ακόμη: 

Κ. Πετρίδης για κάθοδο MUFG: Απόδειξη εμπιστοσύνης προς την Κύπρο

MUFG: Αλλάζει τον χάρτη των επενδυτικών ταμείων στην Κύπρο

PwC Κύπρου: Σημαντική εξέλιξη η έλευση της MUFG Investor στην Κύπρο

CIFA: Αναβαθμίζει την Κύπρο ως προορισμό για επενδυτικά ταμεία η MUFG

Εντυπωσιακό ιστορικό

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην ομάδα των επαγγελματιών μας στην Κύπρο, ειδικά σε μια τόσο κομβική περίοδο στην ιστορία ανάπτυξης της εταιρείας», δήλωσε ο Τζον Σεργίδης, CEO της MUFG Investor Services.

«Το εντυπωσιακό ιστορικό του Γιάννη στην επιτυχή οικοδόμηση και διαχείριση παγκόσμιων ομάδων DCM (Debt Capital Market)», συνέχισε, «θα είναι ανεκτίμητο καθώς το νέο μας γραφείο προσπαθεί να υποστηρίζει διαρκώς τους πελάτες μας, τόσο στην Ευρώπη όσο και σε όλο τον κόσμο».

Θαυμασμός ανέκαθεν…

«Από καιρό θαύμαζα τη MUFG ως έμπιστο σύμβουλο των πελατών της, παρέχοντάς τους εξατομικευμένες λύσεις σε όλες τις υπηρεσίες για την κάλυψη και υπέρβαση των επιχειρησιακών τους αναγκών», δήλωσε από την πλευρά του ο Γιάννης Μάτσης.

«Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με τον Τζον και την υπόλοιπη ομάδα για να χτίσουμε το νέο μας γραφείο στην Κύπρο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ταχείας ανάπτυξης της εταιρείας», τόνισε.

Νέα εποχή για τα επενδυτικά ταμεία 

Η έλευση της MUFG Investor Services στο νησί μας θεωρείται, ως γνωστό, ως ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου οικοσυστήματος γύρω από τον τομέα των επενδυτικών ταμείων στην Κύπρο. 

Το γραφείο στην Κύπρο αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό κέντρο της MUFG Investor Services(σ.σ. το πρώτο στο Δουβλίνο) και θα προσφέρει τη δυνατότητα στην εταιρεία να ενδυναμώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο.

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Κεντρική Τράπεζα Κύπρου: Στο 11,42% το επιτόκιο αναφοράς
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Και αυτό το Πάσχα η Alpha Bank στέκεται στο πλευρό των ευάλωτων συμπολιτών μας
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
Νίκος Χριστοδουλίδης: Προκηρύσσει μεγάλη εκστρατεία για το rebranding της Κύπρου ο Invest Cyprus
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο