Αυτά είναι τα νέα ξενοδοχεία που θα δούμε φέτος (photos)

Νέες τουριστικές αναπτύξεις θα λειτουργήσουν στην Κύπρο εντός του 2022.

Άλλες αφορούν ξένες επενδύσεις και άλλες κυπριακές, ωστόσο έρχονται για να αλλάξουν τα δεδομένα στον τομέα της φιλοξενίας στο νησί αφού πρόκειται για ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων. Ανάμεσά τους και το City of Dreams, το μεγαλύτερο πολυθεματικό θέρετρο στην Ευρώπη, καθώς και πεντάστερα ξενοδοχεία σε Πάφο και Αγία Νάπα.

Διαβάστε ακόμα: 

Ο «κακός λύκος» κοντοζυγώνει και ψάχνει προσωπικό

Γ. Μισιρλής: Υψηλές τιμές διαμερισμάτων λόγω χαμηλής προσφοράς

Δρ. Δ. Κωνσταντινίδης: Ο χαλκός ηγείται της πράσινης επανάστασης

  • City of Dreams Mediterranean

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του το City of Dreams Mediterranean, το πρώτο πολυθεματικό θέρετρο της Κύπρου και αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο της Ευρώπης.

Το City of Dreams, που χωροθετείται στη δυτική Λεμεσό, θα διαθέτει ξενοδοχείο 14 ορόφων και πέντε αστέρων με περισσότερα από 500 πολυτελή δωμάτια και σουίτες. Μεταξύ άλλων, θα διαθέτει συνεδριακούς και εκθεσιακούς χώρους περί τα 10,000 τ.μ., υπαίθριο αμφιθέατρο, adventure park, χώρους εστίασης και πολυτελή καταστήματα. 

Ιδιοκτήτρια εταιρεία, η Melco.

Διαβάστε εδώ: Ξενοδοχειακές αναπτύξεις που δίνουν νέα ώθηση στη Λεμεσό

  • Sofitel Limassol Hotel and Residences

Εντός του 2022 αναμένεται να λειτουργήσει και το Sofitel Limassol Hotel and Residences από την Oxley Planetvision Properties, σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδιας της εταιρείας στην ιστοσελίδα της.

Το θέρετρο 246 δωματίων θα βρίσκεται σε παράκτια περιοχή στην ανατολική άκρη της Λεμεσού, δίπλα από το ξενοδοχείο Parklane και θα αποτελείται από δύο κτήρια με branded διαμερίσματα.

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου 4 αστέρων θα περιλαμβάνουν τέσσερα καταστήματα τροφίμων και ποτών, πισίνα, το γυμναστήριο So Fit, So Spa, το Club Millesime Lounge, επιχειρηματικό κέντρο και διάφορους χώρους εκδηλώσεων.

Οι κάτοικοι θα μπορούν να απολαμβάνουν a la carte υπηρεσίες όπως υπηρεσία καθαριότητας, υπηρεσία δωματίου, υπηρεσίες πλυντηρίου και υπηρεσίες θυρωρού που παρέχονται από το ξενοδοχείο Sofitel.

  • Radisson Beach Resort

Εντός του 2022 είναι προγραμματισμένα τα εγκαίνια του Radisson Beach Resort, του ξενοδοχείου θέρετρου που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στον τομέα και θα κοσμεί την πόλη της Λάρνακας.

Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων θα έχει χωρητικότητα 202 κλινών και θα περιλαμβάνει δωμάτια με ιδιωτικές πισίνες. Θα περιλαμβάνει ακόμα, σπα, τέσσερα συνολικά καταστήματα τροφίμων και ποτών καθώς και χώρους ειδικά διαμορφωμένους για εκδηλώσεις.

Το Radisson Beach Resort βρίσκεται στο δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας στην περιοχή Βορόκληνης και απέχει 6χλμ. από τη μαρίνα της Λάρνακας.

Διαβάστε εδώ: Νέες ξενοδοχειακές αναπτύξεις που δίνουν ώθηση στη Λάρνακα

  • Solaar Boutique Hotel

Εντός του 2022, τις πόρτες του για το κοινό θα ανοίξει και το Solaar Boutique Hotel που αντικαθιστά το παλιό ξενοδοχείο Michael’s στη Βορόκληνη της επαρχίας Λάρνακας.

Η χωρητικότητα του, θα ανέρχεται στις 114 κλίνες και θα περιλαμβάνει ακόμη τρεις ιδιωτικές βίλες, σπα πολυτελείας, εστιατόριο, καθώς και αίθουσα συνεδριάσεων με θέα τη θάλασσα.

  • Amanti

Το Amanti είναι η τελευταία προσθήκη του Ομίλου Kanika Hotels & Resorts.

Πρόκειται για ένα πολυτελές θέρετρο πέντε αστέρων, αποκλειστικά για ζευγάρια που προγραμματίζει να ανοίξει τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2022.


 

Η ολοκαίνουργια ξενοδοχειακή μονάδα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κοσμοπολίτικο κέντρο της Αγίας Νάπας, το γραφικό παλιό ψαρολίμανο και τη βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία «Πανταχού». 

Διαβάστε εδώ: Νέο πεντάστερο ξενοδοχείο μόνο για ζευγάρια στην Αγία Νάπα

  • Cap St Georges Hotel & Resort

Το πολυτελές θέρετρο Cap St Georges Hotel & Resort της Korantina Homes που βρίσκεται στην Πάφο πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του τον Απρίλιο.

 

Στον Δήμο Πέγειας, το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο διαθέτει ποικιλία καταλυμάτων, για οικογένειες, μεμονωμένους επισκέπτες και ζευγάρια που μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δωμάτια και σουίτες, εκ των οποίων κάποιες με ιδιωτικές θερμαινόμενες πισίνες.

Διαβάστε εδώ: Το νέο πεντάστερο της Πάφου ανοίγει τον Απρίλιο

Στους χώρους εστίασης συμπεριλαμβάνεται το lounge bar στον έκτο όροφο, το οποίο προσφέρει πανοραμική θέα, το ιαπωνικό Bonsai, το ιταλικό Sapori, καθώς και το Mesoyios, το εστιατόριο, το οποίο σερβίρει κυπριακή και ελληνική κουζίνα.

  • Atlantica Hotels & Resorts

Νέα ξενοδοχειακή μονάδα ετοιμάζει να ανοίξει το καλοκαίρι του 2022 η γνωστή αλυσίδα Atlantica Hotels & Resorts.

Όπως προδίδει η ανάρτηση της Atlantica, το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει στην Αγία Νάπα.

 

Δειτε Επισης

Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ