Νέες ξενοδοχειακές αναπτύξεις που δίνουν ώθηση στη Λάρνακα

InBusinessNews  07/01/2022 06:30
Νέες ξενοδοχειακές αναπτύξεις που δίνουν ώθηση στη Λάρνακα

Νέες ξενοδοχειακές αναπτύξεις που δίνουν ώθηση στη Λάρνακα

InBusinessNews  07/01/2022 06:30

Μια σειρά από νέα ξενοδοχεία πρόκειται να ανοίξουν τις πόρτες τα επόμενα χρόνια στη Λάρνακα. Μερικά από αυτά, θα υποδεχτούν τους πρώτους επισκέπτες εντός του 2022.

Διαβάστε ακόμα: 

Ένα πρότυπο σπα ανοίγει προσεχώς στο Le Plaza Del Mar

A. Αμερικάνος: Λιγότεροι φοιτητές επιλέγουν το Η.Β. λόγω του Brexit

Συνολικά στην επαρχία, έχουν εγκριθεί ή εξετάζονται 25 αιτήσεις για νέες ξενοδοχειακές μονάδες που θα δώσουν ραγδαία ανάπτυξη στην πόλη. Συμπεριλαμβάνονται ξενοδοχεία θέρετρα, boutique hotels, τουριστικά χωριά ακόμη και καταλύματα παραδοσιακού τύπου, ιδανικά για κάθε αγοραστικό κοινό.

Radisson Beach Resort

Εντός του 2022 είναι προγραμματισμένα τα εγκαίνια του Radisson Beach Resort, του ξενοδοχείου θέρετρου που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στον τομέα.

radisson

Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων θα έχει χωρητικότητα 202 κλινών και θα περιλαμβάνει δωμάτια με ιδιωτικές πισίνες. Θα περιλαμβάνει ακόμα, σπα, τέσσερα συνολικά καταστήματα τροφίμων και ποτών καθώς και χώρους ειδικά διαμορφωμένους για εκδηλώσεις.

Το Radisson Beach Resort βρίσκεται στο δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας στην περιοχή Βορόκληνης και απέχει 6χλμ. από τη μαρίνα της Λάρνακας.

Solaar Boutique Hotel

Εντός του 2022, τις πόρτες του για το κοινό θα ανοίξει και το Solaar Boutique Hotel που αντικαθιστά το παλιό ξενοδοχείο Michael’s στη Βορόκληνη.

solar

Η χωρητικότητα του, θα ανέρχεται στις 114 κλίνες και θα περιλαμβάνει ακόμη τρεις ιδιωτικές βίλες, σπα πολυτελείας, εστιατόριο, καθώς και αίθουσα συνεδριάσεων με θέα τη θάλασσα.

Parayialia Hotel 

Την ανέγερση του Parayialia Hotel προγραμματίζει η S & H Parayialia Estates Ltd. Αφορά τετραώροφο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων δυναμικότητας 392 κλινών στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στο Μενεού. 

Η προτεινόμενη ανάπτυξη, για την οποία κατατέθηκε Μελέτη Εκτίμησης Επιπτώσεων στο Περιβάλλον και σύμφωνα με αυτή, το εκτιμώμενο κόστος ανέρχεται στα €15 εκατ. ενώ η περιοχή της ανάπτυξης καλύπτει το εμβαδό των 29.000 τ.μ. Το συνολικό εμβαδόν της μονάδας θα είναι 9.505,07 τ.μ., ενώ για τις καλυμμένες βεράντες θα είναι 2.338,93 τ.μ.

paray

Η ξενοδοχειακή μονάδα θα περιλαμβάνει χώρους υποδοχής και γραφεία, κύριους και βοηθητικούς χώρους εστίασης, κουζίνες, μπαρ, χώρους υγιεινής και ευημερίας, χώρους για υπηρεσίες περιποίησης, γυμναστήριο, πλυντήριο και λινοθήκη, αποθηκευτικούς χώρους, ορόφους με δωμάτια, κήπους, χώρους στάθμευσης και χώρους πισίνας.

Ξενοδοχειακές επενδύσεις από την NCH Capital Inc.

Σε ξενοδοχειακές και τουριστικές επενδύσεις στην Λάρνακα προχωρεί η εταιρεία NCH Capital Inc.

  • Τουριστικό χωριό: Σε ολοκληρωτικό lifting στην περιοχή της Πύλας που βρισκόταν το πρώην ξενοδοχείο Beau Rivage και επενδύσεις συνολικού ύψους €200 εκατ. προχωρά η εταιρεία, η οποία πρόκειται να ανεγείρει το «Floating Scapes». Αφορά μεικτή τουριστική ανάπτυξη πέντε αστέρων σε παραθαλάσσια έκταση γης 33.000 τ.μ.
     
    floating
  • Ξενοδοχειακή μονάδα: Η δεύτερη επένδυση της εταιρείας, βρίσκεται στην περιοχή του Άγιου Λάζαρου και αφορά ανάπτυξη ξενοδοχειακής μονάδας σε συνδυασμό με κτήριο διαμερισμάτων τεσσάρων αστέρων.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας