Πέντε νέοι all-day προορισμοί σε όλη την Κύπρο που εντυπωσιάζουν

Τις πόρτες τους άνοιξαν πρόσφατα all-day προορισμοί σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο, Λάρνακα και ελεύθερη Αμμόχωστο.

Τα εν λόγω εγχειρήματα αποτελούν τις γαστρονομικές αφίξεις του καλοκαιριού για επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το InBusinessNews παρουσιάζει πέντε νέους all-day προορισμούς, έναν σε κάθε πόλη, οι οποίοι κατάφεραν να εντυπωσιάσουν από τις πρώτες ημέρες ή εβδομάδες λειτουργίας τους.

 

ANTASIA Beach Club, Κάτω Πάφος
Ένα all-day venue αφίχθη τον περασμένο Ιούνιο σε μία από τις πιο όμορφες αμμώδεις παραλίες της Κάτω Πάφου.

 

Το ANTASIA Beach Club είναι το ολοκαίνουργιο εγχείρημα του Ομίλου Thanos Hotels, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα ξενοδοχεία Almyra και Annabelle.

 

Με μινιμαλιστική διακόσμηση που παίζει με τις αποχρώσεις του λευκού και του μπλε της θάλασσας, η νέα άφιξη της Πάφου ξεχωρίζει χάρη στον ιδιαίτερο και προσεγμένο της χαρακτήρα, τους φωτεινούς και εντυπωσιακούς της χώρους.

Διαβάστε ακόμη: 

Καυτή πατάτα για το κράτος οι εκκρεμούσες αιτήσεις για διαβατήρια

Α. Σάντης: Τα τρία μεγάλα έργα που έρχονται ν' αλλάξουν την ανατολική Λάρνακα

  

Με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και design, κομψό περιβάλλον και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, το Antasia αναμένεται να αποτελέσει τον προορισμό του φετινού καλοκαιριού, για επισκέπτες κάθε ηλικίας.

 

Think 30, Λευκωσία
Το νέο all-day εστιατόριο, Think 30 στην Στασικράτους, την πιο classy περιοχή της Λευκωσίας, λειτούργησε στις αρχές του καλοκαιριού.

 

Tο γευστικό μενού, έχει αναλάβει πλήρως ο βραβευμένος Έλληνας Chef Δήμος Σαμουράκης, ο οποίος δημιούργησε μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς τόσο για δείπνο και μεσημεριανό, όσο και για brunch.

 

Συνδυάζοντας τις διάφορες τεχνικές, γνώσεις, αλλά και όλα τα εχέγγυα που έχει αποκομίσει κατά τη διάρκεια της γαστρονομικής του πορείας, ο βραβευμένος chef έχει μεριμνήσει ούτως ώστε τα πιάτα να μπορούν να ευχαριστήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

 

Η τεράστια γκάμα του μαγαζιού σε ποτά δίνει την ευκαιρία στους πελάτες να συνδυάσουν αρμονικά τα μεσογειακά fusion πιάτα που σερβίρονται, δημιουργώντας εκρήξεις αρωμάτων και γεύσεων στον ουρανίσκο του κάθε πελάτη.

 

Το εστιατόριο φιλοξενεί τον δικό του wine specialist, ούτως ώστε να μπορούν να δοθούν οι καταλληλότερες συμβουλές στους πελάτες σχετικά με τον ιδανικό συνδυασμό, φαγητού και ποτού.

 

Riva Beachouse, Μαρίνα Αγίας Νάπας
Το νέο εντυπωσιακό all-day beachouse, Riva Beachouse, που βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Μαρίνας Αγίας Νάπας, προβλέπεται να καταστεί ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός.
 

Διαθέτοντας πισίνα και άμεση πρόσβαση σε οργανωμένη παραλία, το Riva Beachouse είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της μέρας, προσφέροντας μια αναβαθμισμένη γαστρονομική εμπειρία με την υπογραφή του φημισμένου σεφ Δημήτρη Κατριβέση.

 

Το νέο αναβαθμισμένο concept στη Μαρίνα Αγίας Νάπας αποτελεί έναν φόρο τιμής στη δεκαετία του '60 και του '70, καθώς και της «χρυσής εποχής» των αεροπορικών ταξιδιών.

 

Με στόχο να ανεβάσει τον πήχη γαστρονομικών εμπειριών στο νησί, το Riva Beachouse αναμένεται να αποτελέσει ιδανικό προορισμό για ταξιδιώτες και ντόπιους που θέλουν να απολαμβάνουν υψηλή γαστρονομία σε ένα από τα πιο μεγαλεπήβολα έργα παραθαλάσσιας ανάπτυξης στην Κύπρο.

 

Giraffe Coffee Bar, Λεμεσός
Σε πάροδο της Αγίου Ανδρέου, στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού βρίσκεται ο νέος all-day χώρος της πόλης.

 

  

Πρόκειται για καφετέρια και μπαρ, που σερβίρει εξειδικευμένο καφέ, φρέσκους χυμούς, σπιτικά σάντουιτς και υγιεινά σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας (διατίθεται για take-away, παράδοση και self service) και μπύρα, εκλεκτή ποικιλία κρασιών, κοκτέιλ και platters τα βράδια.

Onar, Λάρνακα
Στην καρδιά της Λάρνακας, στην οδό Ζήνωνα Πιερίδη άνοιξε τον φετινό Μάρτιο ένα νέο all-day bar/restaurant.
 

 

 

Το Όναρ είναι μία αυθεντική στοά - στέκι από το πρωί μέχρι το βράδυ για καφέ, φαγητό, και εκλεκτό κρασί.

 

 

Δειτε Επισης

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο business lounge της Aegean στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Ανακαινίσεις ξενοδοχείων-Πυρετώδεις εργασίες και ολικό λίφτινγκ μονάδων στα σκαριά
Οι επιδόσεις των αεροδρομίων μας... Αύξηση επιβατικής κίνησης πέραν του 20% σε βάθος πενταετίας (πίνακες)
Ηλίας Κόκκινος: Επεκτείνεται και σε άλλες πόλεις το Smoothie Factory, σύντομα στη Λάρνακα
Bean Bar: Your All Day Destination σε Λευκωσία και Λεμεσό
Οι προκλήσεις για τον τουρισμό και ο στόχος που θέτει το Υφυπουργείο Τουρισμού για το 2024
Roe and Bone: Το νέο concept που άνοιξε τις πόρτες του στο παλιό λιμάνι Λεμεσού (pics)
Η Orthodoxou Aviation Ltd διορίστηκε γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων της Air India στην Κύπρο
Δυναμική παρουσία στο Βερολίνο για Αγία Νάπα και Πρωταρά
Αποκλειστική συνεργασία του προγράμματος επιβράβευσης Skywards της Emirates με τη Visa