Powered by

Αυτό είναι το νέο classy all-day εστιατόριο στην Στασικράτους

Το νέο all-day εστιατόριο, Think 30 στην Στασικράτους, την πιο classy περιοχή της Λευκωσίας, έχει επιτέλους ανοίξει τις πόρτες του ενώ τα σχόλια που έχουν ακουστεί είναι άκρως θετικά! 

Tο γευστικό μενού, έχει αναλάβει πλήρως ο βραβευμένος Έλληνας Chef Δήμος Σαμουράκης, για να δημιουργήσει μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς τόσο για δείπνο και μεσημεριανό, όσο και για ένα λαχταριστό brunch.
 

Διαβάστε ακόμα:

City of Dreams Mediterranean: Στο… κόκκινο τα κατασκευαστικά έργα

Διακοπές από €35 σε 64 ξενοδοχεία Πρωταρά και Αγίας Νάπας

Safe Bulkers Inc: Υποτροφίες ύψους €50.000 για σπουδές στη ναυτιλία

  

 
Ο ταλαντούχος Chef Σαμουράκης συνδυάζοντας τις διάφορες τεχνικές, γνώσεις αλλά και όλα τα εχέγγυα που έχει αποκομίσει καθ'όλη την διάρκεια της γαστρονομικής του πορείας, προσέφερε άφθονες επιλογές με υψηλής ποιότητας πιάτα στο μενού του εστιατορίου.
 

 
Ο διάσημος και βραβευμένος Chef του εστιατορίου έχει μεριμνήσει ούτως ώστε τα πιάτα να μπορούν να ευχαριστήσουν ακόμη και τους πιo απαιτητικούς πελάτες. Έχει εμπειρία στο εστιατόριο Gastrologik το οποίο κατέχει 2 Michelin Stars, καθώς και σε άλλα αξιοσημείωτα εστιατόρια, όπως το 7 Food Sins σαν Head Chef, στο ΜΑΖΙ στο Λονδίνο σαν Sous Chef, στο Ευρωπαϊκό εστιατόριο Matsuhisa σαν Chef De Partie και στο Roca Moo στη Βαρκελώνη!

 

 

  

  

Επιπρόσθετα, η τεράστια γκάμα του μαγαζιού σε ποτά δίνει την ευκαιρία στους πελάτες να συνδιάσουν αρμονικά τα μεσογειακά fusion πιάτα που σερβίρονται, δημιουργώντας εκρήξεις αρωμάτων και γεύσεων στον ουρανίσκο του κάθε πελάτη.
 

  

  

 
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το εστιατόριο φιλοξενεί τον δικό του wine specialist, ούτως ώστε να μπορούν να δοθούν οι καταλληλότερες συμβουλές στους πελάτες σχετικά με τον τέλειο συνδυασμό, φαγητού και ποτού.

 

Το μοναδικά μοντέρνο και κομψό décor του Think 30, δίνει την ευκαιρία στους θαμώνες του να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τα νόστιμα πιάτα σε ένα φιλόξενο αλλά και συνάμα ευχάριστο περιβάλλον.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού IN Business... Κυπριακή βιομηχανία: Ηοld the line
Ουσιαστικό βήμα για την ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν-Ανοίγει ο δρόμος για λειτουργία του εθνικού VIS
Matt Murphie: Ένα φυσικό κινηματογραφικό στούντιο η Κύπρος-Η κάθοδος και τα πλάνα της Copper Island για το νησί
Άλλη μια πρώην υπεραγορά Παπαντωνίου έγινε Σκλαβενίτης...Με αμείωτη ένταση το πλάνο πλήρους ενσωμάτωσης
Μοναδική εμπειρία refined dining στους ατμοσφαιρικούς χώρους του Amyth of Nicosia
Εξαγόρασε Hadjipieris Dairy και έρχεται στην Κύπρο η ΟΜΗΡΟΣ-Συνολικές επενδύσεις 30 εκατ. την επόμενη πενταετία
Ο Κύπριος Γιάννης Ιωάννου νέος Group CFO στον όμιλο ΤΙΤΑΝ-«Αυτό δεν είναι απλώς ένα επαγγελματικό ορόσημο»
CBN Young Dragon Awards: Ξεκίνησε το open call για τις υποψηφιότητες-Πού και πώς μπορούν να υποβληθούν
Γιάννης Γεωργούλας: Ουσιαστικά βήματα σε ψηφιακή πολιτική, έρευνα και καινοτομία-Δημιουργικός ο ρόλος του ΔΗΣΥ
Μάριος Ταννούσης: Πολύ σημαντικό και θετικό βήμα ο Εθνικός Μηχανισμός Ελέγχου ΑΞΕ-Το όφελος για την Κύπρο