Powered by

Αυτό είναι το νέο classy all-day εστιατόριο στην Στασικράτους

Το νέο all-day εστιατόριο, Think 30 στην Στασικράτους, την πιο classy περιοχή της Λευκωσίας, έχει επιτέλους ανοίξει τις πόρτες του ενώ τα σχόλια που έχουν ακουστεί είναι άκρως θετικά! 

Tο γευστικό μενού, έχει αναλάβει πλήρως ο βραβευμένος Έλληνας Chef Δήμος Σαμουράκης, για να δημιουργήσει μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς τόσο για δείπνο και μεσημεριανό, όσο και για ένα λαχταριστό brunch.
 

Διαβάστε ακόμα:

City of Dreams Mediterranean: Στο… κόκκινο τα κατασκευαστικά έργα

Διακοπές από €35 σε 64 ξενοδοχεία Πρωταρά και Αγίας Νάπας

Safe Bulkers Inc: Υποτροφίες ύψους €50.000 για σπουδές στη ναυτιλία

  

 
Ο ταλαντούχος Chef Σαμουράκης συνδυάζοντας τις διάφορες τεχνικές, γνώσεις αλλά και όλα τα εχέγγυα που έχει αποκομίσει καθ'όλη την διάρκεια της γαστρονομικής του πορείας, προσέφερε άφθονες επιλογές με υψηλής ποιότητας πιάτα στο μενού του εστιατορίου.
 

 
Ο διάσημος και βραβευμένος Chef του εστιατορίου έχει μεριμνήσει ούτως ώστε τα πιάτα να μπορούν να ευχαριστήσουν ακόμη και τους πιo απαιτητικούς πελάτες. Έχει εμπειρία στο εστιατόριο Gastrologik το οποίο κατέχει 2 Michelin Stars, καθώς και σε άλλα αξιοσημείωτα εστιατόρια, όπως το 7 Food Sins σαν Head Chef, στο ΜΑΖΙ στο Λονδίνο σαν Sous Chef, στο Ευρωπαϊκό εστιατόριο Matsuhisa σαν Chef De Partie και στο Roca Moo στη Βαρκελώνη!

 

 

  

  

Επιπρόσθετα, η τεράστια γκάμα του μαγαζιού σε ποτά δίνει την ευκαιρία στους πελάτες να συνδιάσουν αρμονικά τα μεσογειακά fusion πιάτα που σερβίρονται, δημιουργώντας εκρήξεις αρωμάτων και γεύσεων στον ουρανίσκο του κάθε πελάτη.
 

  

  

 
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το εστιατόριο φιλοξενεί τον δικό του wine specialist, ούτως ώστε να μπορούν να δοθούν οι καταλληλότερες συμβουλές στους πελάτες σχετικά με τον τέλειο συνδυασμό, φαγητού και ποτού.

 

Το μοναδικά μοντέρνο και κομψό décor του Think 30, δίνει την ευκαιρία στους θαμώνες του να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τα νόστιμα πιάτα σε ένα φιλόξενο αλλά και συνάμα ευχάριστο περιβάλλον.

Δειτε Επισης

Μάρκος Ζαμπάρτας: Το μέγεθος του πλήγματος για τους οινοποιούς και το οινοποιείο που σώθηκε παρά...τρίχα
Στάχτη περίπου 15.000 δεκάρια οινοποιήσιμων καλλιεργειών...Στήνεται μηχανισμός και αρχίζει άμεσα η καταγραφή ζημιών
Celestyal: Εγκαινιάζει την κρουαζιέρα Abu Dhabi F1 με τον David Coulthard
Γιατί η Ινδία εξελίσσεται στην πλέον ανερχόμενη μακρινή αγορά του ελληνικού τουρισμού (γράφημα)
Σε θολά νερά η προβλήτα στο Βασιλικό…Οι συζητήσεις με VPSM για την ολοκλήρωση και οι δεύτερες σκέψεις της ΕΤΥΦΑ
Η πυρκαγιά στην Λεμεσό, τα αντανακλαστικά του επιχειρείν και η εταιρική κοινωνική ευθύνη στην πράξη
Κάηκαν αμπελώνες, επηρεάστηκαν τουριστικά καταλύματα, απειλήθηκε η βιομηχανική Αγίου Συλά
XM: Ποσό €5 εκατομμυρίων για τους πυρόπληκτους-Σε κρίσιμες άμεσες και μακροπρόθεσμες ανάγκες η στήριξη
Μάκης Κεραυνός: Αρωγός η κυβέρνηση σε όλους τους πυρόπληκτους-Κάλυψη άμεσων αναγκών και αποκατάσταση ζημιών
Άφησε αμετάβλητα τα επιτόκια η ΕΚΤ-Τον Σεπτέμβριο βλέπουν την επόμενη πιθανή μείωση οι οικονομολόγοι