Powered by

Άνοιξε τις πόρτες της η νέα all-day άφιξη της Πάφου

Ένα ιδιαίτερο και πολύ προσεγμένο concept άνοιξε τις πόρτες του στην Πάφο.

All-day χαρακτήρας, φωτεινοί, εντυπωσιακοί χώροι πάνω στο κύμα με ζωντανά vibes, κομψό περιβάλλον, ιδανικό για χαλάρωση, αλλά και διασκέδαση. Αυτό είναι το Antasia Beach Club, το ολοκαίνουργιο εγχείρημα του Ομίλου Thanos Hotels and Resorts.


 

 Διαβάστε ακόμα:

WaysExpress: Κάτι περισσότερο από ένα διαδικτυακό κατάστημα

Πεδίον δόξης λαμπρόν για εμπορική συνεργασία Κύπρου-Σαουδικής Αραβίας

Πώς θα αναπτυχθεί η αγορά παροχής υπηρεσιών υγείας

 

Κοντά στο Almyra
Εμπνευσμένο από την παραθαλάσσια αύρα της πόλης, σε πολύ κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο Almyra, στη μοναδική αμμώδη παραλία της Κάτω Πάφου, το νέο στέκι αποτελεί ένα νέο, μοντέρνο, γαστρονομικό προορισμό, ο οποίος συνδυάζει τον αέρινο χαρακτήρα της πόλης με την ιστορία και το μέλλον της.

Ένα venue, που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει το απόλυτο place to be του φετινού καλοκαιριού, προσελκύοντας κόσμο κάθε ηλικίας.

  

  

Οι άνθρωποι πίσω από το Antasia
Τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του εστιατορίου-beach bar υπογράφουν οι ταλαντούχοι Κύπριοι αρχιτέκτονες του γραφείου Psomas Studio of Architecture PS-A, ενώ οι πρωτοπόροι σχεδιαστές Baranowitz & Kronenberg Architecture από το Ισραήλ, το χαρτοφυλάκιο των οποίων περιλαμβάνει τα παγκοσμίου φήμης ξενοδοχεία “W” στην Ίμπιζα, στο Άμστερνταμ και την Πράγα, ανέλαβαν τη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων.

Καινοτόμος αρχιτεκτονική και αισθητική
Το αρχιτεκτονικό σχέδιο παραπέμπει σε αμφιθεατρικό σκηνικό, μέσα από το οποίο αναδύεται η υπέροχη θέα προς τη θάλασσα.

Η μινιμαλιστική-φουτουριστική προσέγγιση αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο. Σημείο κατατεθέν του κτιρίου αποτελεί η γυριστή σκάλα. Ανεβαίνοντας προς τη στέγη, δημιουργείται στον επισκέπτη η αίσθηση πως ανεβαίνει στον «ουρανό», απ’ όπου μπορεί να αισθανθεί τη μαγεία που προσφέρει η άμεση θέα προς το Κάστρο της Πάφου.

 

Ασιατικές και μεσογειακές γεύσεις συνθέτουν το μενού
Το μενού επιμελήθηκε ο Ούγγρος σεφ, Akos Richweisz, υπό την επίβλεψη του πολυβραβευμένου David Goodridge, Executive Chef του Ομίλου Thanos Hotels. Η φιλοσοφία του μενού αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις ασιατικές και μεσογειακές γεύσεις, συνδυάζοντας διαφορετικά συστατικά, βότανα και μπαχαρικά σε κάθε πιάτο, δημιουργώντας σύνθετες γευστικές εμπειρίες. Ξεχωρίζουν οι επιλογές των dips, ειδικά το cashew nam prik, τα maki, sushi και sashimi rolls, το μπιφτέκι γαρίδας με παπάγια και μάνγκο, η μαριναρισμένη φρέσκια σαλάτα tofu με wekame και σάλτσα ponzu, καθώς επίσης και το πικάντικο κοτόπουλο gai tod σε φύλλα μπανάνας με φρέσκο λάιμ και κόλιανδρο.

  

  

  

 

Δειτε Επισης

Μαρία Τσιάκκα: Κουλτούρα πολυφωνίας και συμπερίληψης στην Cyta, όχι απλώς ως σύνθημα αλλά ως πράξη
Ανδρέας Νεοκλέους: Κατακόρυφη αύξηση της ισότιμης συμμετοχής γυναικών στη διευθυντική ομάδα της Cyta
Frou Frou: Βλέπει σημαντική μείωση στις τιμές κακάο μέχρι τέλος 2025-Η εκτίμηση για τις επιπτώσεις του εμπορικού πολέμου
Ρευστότητα στην οικονομία με τον νέο δανεισμό στα ύψη-Οι καταθέσεις σε Τράπεζα Κύπρου και Ελληνική
Στηρίζουν όλοι, αλλά στήνουν πόδι για την Εθνική Μονάδα Εφαρμογής Κυρώσεων οι δικηγόροι-Το πακέτο νομοσχεδίων
Αφήνει ανοικτό παράθυρο για εξαγορές από την Τράπεζα Κύπρου ο Πανίκος Νικολάου-«Υπάρχουν επιλογές...»
Μαγνητίζει η Τράπεζα Κύπρου-Διαφοροποίηση μετοχικής βάσης με προσέλκυση ξένων funds και θεσμικών επενδυτών
Προς αποκλιμάκωση η εμπορική ένταση μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου-Τι συμφώνησαν ΗΠΑ και Κίνα
Τέσσερα βραβεία στα BTME 2025 για την Emirates-Καλύτερος αερομεταφορέας παγκοσμίως για 12η συνεχόμενη χρονιά
Τράπεζα Κύπρου: Κέρδη €117 εκατ. και ρεκόρ νέου δανεισμού ύψους €842 εκατ. το πρώτο τρίμηνο του 2025