Τα νέα ξενοδοχεία που ανοίγουν φέτος σε Αγία Νάπα και Πρωταρά

Νέες αφίξεις ετοιμάζονται φέτος στην ξενοδοχειακή βιομηχανία της ελεύθερης Αμμοχώστου.

Αρκετά είναι τα ξενοδοχεία που ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να ανοίξουν τις πόρτες τους τη φετινή τουριστική σεζόν στις περιοχές Αγίας Νάπας και Πρωταρά.

Διαβάστε ακόμα: Πως διαμορφώνεται ο χάρτης εταιρειών στην κυπριακή ΑΟΖ

Ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της πανδημίας και τη σταδιακή επαναλειτουργία των αεροδρομίων, καθώς και το πόσο εφικτή θα είναι η προσέλκυση τουριστών από παραδοσιακές και άλλες αγορές.

Διαβάστε ακόμα: Ψάχνει προσωπικό ο Κωτσόβολος σε Λευκωσία και Λεμεσό

Νέες ξενοδοχειακές μονάδες, ανακαινίσεις υφιστάμενων ξενοδοχείων, αλλά και μία πολυτελής έπαυλη περιλαμβάνονται ανάμεσα στα νέα ανοίγματα που αναμένεται να πραγματοποιηθούν το 2021.

Διαβάστε ακόμα: REMU: Τέσσερα σπίτια από €58.000

Chrysomare
Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι κατασκευαστικές εργασίες για το άνοιγμα του νέου πεντάστερου ξενοδοχείου της Tsokkos Hotels.
 

Το ολοκαίνουργιο Chrysomare Beach Hotel & Resort 5* αναμένεται να υποδεχθεί τους επισκέπτες τους τη φετινή τουριστική σεζόν.

 

Το διαμάντι της λεωφόρου Nissi στην Αγία Νάπα, βρίσκεται στην Sandy Bay, μια από τις καλύτερες παραλίες της Κύπρου, βραβευμένη με γαλάζια σημαία, με χρυσή, ψιλή άμμο.

 

Όπως και τα υπόλοιπα ξενοδοχεία του ομίλου Tsokkos Hotels, έτσι και το Chrysomare, ετοιμάζονται να ανοίξουν τις πόρτες τους, τηρώντας προς το παρόν στάση αναμονής για τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης όσον αφορά την επανέναρξη των πτήσεων και το άνοιγμα παραδοσιακών (Βρετανία, Ρωσία), αλλά και των υπόλοιπων αγορών (όπως το Ισραήλ).

Amarande
Ένα πολυτελές ξενοδοχείο για ενήλικες λανσάρει φέτος η Bella Napa Hotels, προετοιμάζοντας το άνοιγμα του πεντάστερου Amarande, στην Αγία Νάπα, σε μία επένδυση €15 εκατ.

Το νέο ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στα τέλη Απριλίου 2021 υπό τη γενική διεύθυνση του Ανδρέα Χριστοδουλίδη.

Το Amarande είναι το αποτέλεσμα μερικής ανακατασκευής και ριζικής ανακαίνισης του Bella Napa Bay Hotel, της κατασκευής πρόσθετων νέων εγκαταστάσεων και ενός πέμπτου ορόφου που αύξησε τον αριθμό των διαθέσιμων κλινών.

Το νέο ξενοδοχείο, το οποίο θα λανσαριστεί ως πέντε αστέρων, θα επανατοποθετηθεί στην αγορά μόνο για ενήλικες.

Τα προϋπάρχοντα δωμάτια του ξενοδοχείου, καθώς και οι δημόσιοι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι έχουν ανακαινιστεί πλήρως, ενώ άλλοι χώροι, όπως το λόμπι, οι βεράντες και το εστιατόριο έχουν επίσης επεκταθεί.

Ένα νέο a la carte εστιατόριο, μια νέα πισίνα με εστιατόριο και μπαρ, καθώς και ένα νέο σπα με εσωτερική πισίνα και κέντρο υγείας είναι μερικές από τις προσθήκες.
 

Με την προσθήκη του πέμπτου ορόφου, η χωρητικότητα αυξήθηκε από 143 σε 168 δωμάτια, και ως εκ τούτου το νέο ξενοδοχείο διαθέτει 157 deluxe δωμάτια, πέντε signature σουίτες, μία penthouse σουίτα και πέντε prestige swim-up σουίτες.

Atlantica Aqua Blue
Ο όμιλος Atlantica Hotels & Resorts έχει αναλάβει την διαχείριση του τετράστερου ξενοδοχείου Atlantica Aqua Blue, το οποίο βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα από το όμορφο δασικό πάρκο Κάβο Γκρέκο, στον Πρωταρά.

Το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει υπό την πλήρη διαχείριση του ομίλου την καλοκαιρινή περίοδο του 2021.

Υπό νέα διαχείριση, συντήρηση και εκ βάθρων ανακαίνιση συνολικής αξίας €12 εκατ., το ξενοδοχείο Atlantica Aqua Blue, απαρτίζεται συνολικά από 240 δωμάτια ιδανικά για ζευγάρια και οικογένειες.

Περιλαμβάνει τύπους δωματίων, όπως δίκλινα δωμάτια, σουίτες και δωμάτια με πισίνες, τα οποία έχουν μοντέρνα χαρακτηριστικά και μεσογειακό στιλ με χρώματα εμπνευσμένα από τη φύση.

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει δύο εστιατόρια, ανάμεσά τους το εστιατόριο Vasilikos, στο οποίο θα σερβίρεται πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό, ενώ στο εστιατόριο Elia, θα συνδυάζονται περίτεχνα γεύσεις από την κυπριακή και την ελληνική κουζίνα. Στο lobby bar του ξενοδοχείου, όπως και στα μπαρ που βρίσκονται ανάμεσα στις τρεις πολυτελείς πισίνες του ξενοδοχείου, θα σερβίρονται δροσιστικά ποτά και κρύοι καφέδες. Επιπλέον, δροσερά πιάτα όπως και διάφορες επιλογές με απολαυστικά κοκτέιλ θα σερβίρονται στο Seven Skies roofbar του ξενοδοχείου.

Ανάμεσα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνεται γυμναστήριο όπως και τρεις πισίνες, μια πισίνα ενήλικων, μια πισίνα εξωτερικών δραστηριοτήτων, μια οικογενειακή και μια παιδική με τσουλήθρες.

Louis Chris Le Mare Gold
Το ολοκαίνουργιό της έργο ετοιμάζεται να ανοίξει φέτος η Louis Hotels στον Πρωταρά.
 

Η πολυτελής έπαυλη Louis Chris Le Mare Gold είναι μέρος του έργου Premiere Pearl Villas στον Πρωταρά.

Η βίλα 137 τ.μ. προσφέρει ένα ιδιωτικό περιβάλλον, απολαμβάνοντας τα οφέλη της εγγύτητας στην μεγάλη εμπορική πόλη του Παραλιμνίου και τα θέρετρα της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά.
 

Ο Πρωταράς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, ενώ ό, τι έχει να προσφέρει το πολυσύχναστο θέρετρο της Αγίας Νάπας δεν απέχει περισσότερο από 15 λεπτά οδικώς.
 

Η βίλα βρίσκεται σε μεγάλο οικόπεδο που εκμεταλλεύεται πλήρως τον υπαίθριο τρόπο ζωής της Κύπρου και παρέχει ιδιωτική πισίνα (μέγεθος 28 τ.μ.) με καταρράκτη και κήπο στη ταράτσα (47 τ.μ.) με ξαπλώστρες, εξωτερικό τζακούζι και έπιπλα.

Δειτε Επισης

Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024
Τονωτική ένεση για ξενοδοχεία και εστίαση τα διαδοχικά τριήμερα