Powered by

Chrysomare: Έρχεται το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι κατασκευαστικές εργασίες για το άνοιγμα του νέου πεντάστερου ξενοδοχείου της Tsokkos Hotels.

 

  Διαβάστε ακόμα: Η Fattal Group εξαγοράζει την Swipe Limited
 

  Διαβάστε ακόμα: Adoor: Kυπριακά προϊόντα στην πόρτα του πελάτη

Διαβάστε ακόμα: ΟΧΣ: Το πλάνο επίλυσης των κόκκινων δανείων

  

 
Το ολοκαίνουργιο Chrysomare Beach Hotel & Resort 5* αναμένεται να υποδεχθεί τους επισκέπτες τους τη φετινή τουριστική σεζόν.

 

  

 

 

 

  

 

Το διαμάντι της λεωφόρου Nissi στην Αγία Νάπα, βρίσκεται στην Sandy Bay, μια από τις καλύτερες παραλίες της Κύπρου, βραβευμένη με γαλάζια σημαία, με χρυσή, ψιλή άμμο.

 

 

Το νέο πολυτελές θέρετρο υπόσχεται να συνδυάσει την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και την πραγματική κυπριακή φιλοξενία.

 

  

Εν αναμονή της επανέναρξης πτήσεων
Όπως και τα υπόλοιπα ξενοδοχεία του ομίλου Tsokkos Hotels, έτσι και το Chrysomare, ετοιμάζονται να ανοίξουν τις πόρτες τους, τηρώντας προς το παρόν στάση αναμονής για τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης όσον αφορά την επανέναρξη των πτήσεων και το άνοιγμα παραδοσιακών (Βρετανία, Ρωσία), αλλά και των υπόλοιπων αγορών (όπως το Ισραήλ).

  

Οι εγκαταστάσεις πέντε αστέρων καταλαμβάνουν 54.000 τ.μ. και 300 μέτρα παραλίας.

  

 

Τα 294 δωμάτια (πιο κάτω ακολουθούν φυσικές φωτογραφίες), στα οποία περιλαμβάνονται και οικογενειακές σουίτες, φέρουν την υπογραφή του καταξιωμένου interior designer Περικλή Λιάτσου.

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

  

 

  

 

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται εστιατόρια με μπουφέ και άλλα τέσσερα εστιατόρια με ελληνική, ιταλική, ασιατική και μεξικάνικη κουζίνα, τέσσερα μπαρ, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, πισίνα με νεροτσουλήθρες, πολυτελές σπα, υπερσύγχρονο γυμναστήριο, conference room, kids club και wedding venues.
 

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

  

  

  

 

 

  

 

 

Δειτε Επισης

Ευριπίδης Λοϊζίδης: Ξενίζει τους ξενοδόχους της Πάφου η απόφαση για τις κινητές μονάδες αφαλάτωσης-Έκπληξη και απογοήτευση
fuTOURiSME: 12 καινοτόμα έργα που μεταμορφώνουν τον κυπριακό τουρισμό με χρηματοδότηση €30.000
Chateau Punin: Κυπριακό κάστρο, μεταμορφώνεται στο πρώτο Château οινοποιείο στην Κύπρο
Wizz Air: Birthday promo week με πάνω από ένα εκατομμύριο θέσεις κάτω από €20,99
Οι προβλέψεις της Deloitte για τις τάσεις της τουριστικής βιομηχανίας έως το 2040
WTTC: Οι ΗΠΑ θα χάσουν $12,5 δις από τον τουρισμό το 2025 λόγω μεταναστευτικής πολιτικής Τραμπ
«Θα εξυπηρετούμε ολόκληρη την Ευρώπη από την Κύπρο»-H Thomas Cook India και επίσημα στο νησί μας (pics)
Κ. Κουμής: Επενδύουμε στο μέλλον του τουριστικού τομέα, έρχονται σχέδια κινήτρων
Εκτός ΧΑΚ οι μετοχές της Salamis Tours μετά την εξαγορά από την E.V.H. Investments Limited
Έσοδα ρεκόρ και ισχυρά κέρδη για Emirates το οικονομικό έτος 2024-2025