Πεντάστερο ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες έρχεται στην Αγία Νάπα

Ένα πολυτελές ξενοδοχείο για ενήλικες εγκαινιάζει η Bella Napa Hotels, προετοιμάζοντας το άνοιγμα του πεντάστερου Amarande, στην Αγία Νάπα.

Διαβάστε ακόμα: H&M: Ανέβασε πωλήσεις στην Κύπρο εν μέσω κορωνοϊού

Σημειώνεται ότι, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η όλη επένδυση ανέρχεται στα €15 εκατ.

Διαβάστε ακόμα: REMU: Διαμερίσματα και σπίτια από €39.000

Ριζικό λίφτινγκ στο Bella Napa Bay
Το Amarande είναι το αποτέλεσμα μερικής ανακατασκευής και ριζικής ανακαίνισης του υπάρχοντος κτηρίου του Bella Napa Bay Hotel, της κατασκευής πρόσθετων νέων εγκαταστάσεων και ενός πέμπτου ορόφου που αύξησε τον αριθμό των διαθέσιμων κλινών.

Διαβάστε ακόμα: Σε αυτά τα πλαστικά μίας χρήσης θα υπάρχει σήμανση

Το νέο ξενοδοχείο, το οποίο θα λανσαριστεί ως πέντε αστέρων, θα επανατοποθετηθεί στην αγορά μόνο για ενήλικες και ως εκ τούτου θα μετονομαστεί σε Amarande.

Τα προϋπάρχοντα δωμάτια του ξενοδοχείου, καθώς και οι δημόσιοι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι έχουν ανακαινιστεί πλήρως, ενώ άλλοι χώροι, όπως το λόμπι, οι βεράντες και το εστιατόριο έχουν επίσης επεκταθεί.
 

Ένα νέο a la carte εστιατόριο, μια νέα πισίνα με εστιατόριο και μπαρ, καθώς και ένα νέο σπα με εσωτερική πισίνα και κέντρο υγείας είναι μερικές από τις προσθήκες.
 

Ανοίγει τις πόρτες του στα τέλη Απριλίου
Με την προσθήκη του πέμπτου ορόφου, η χωρητικότητα αυξήθηκε από 143 σε 168 δωμάτια, και ως εκ τούτου το νέο ξενοδοχείο διαθέτει 157 deluxe δωμάτια, πέντε signature σουίτες, μία penthouse σουίτα και πέντε prestige swim-up σουίτες.

 

Το νέο ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στα τέλη Απριλίου 2021 υπό τη γενική διεύθυνση του Ανδρέα Χριστοδουλίδη, ο οποίος διαθέτει σημαντική εμπειρία σε διάσημα ξενοδοχεία πέντε αστέρων στην Κύπρο και την Ελλάδα, όπως Le Meridien Limassol Spa & Resort (νυν Parklane), Palm Beach Hotel & Bungalows, Intercontinental Aphrodite Hills Resort Hotel, Alexander the Great Beach Hotel, Myconian Collection Hotels and Resorts, και προσφάτως το TUI Sensimar Oceanis Beach & Spa Resort.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, για όλα τα ξενοδοχεία στην Κύπρο εκκρεμεί η δήλωση επίσημης κατάταξης, έπειτα από επιθεώρηση εγκαταστάσεων, μετά το άνοιγμα, από το αρμόδιο Υφυπουργείο.

Από το Bella Napa Bay του 1984 στο Amarande του 2021
Στο πλαίσιο της επερχόμενης λειτουργίας του Amarande, ο Adam Pavlou, διευθύνων σύμβουλος της Bella Napa Hotels Ltd δήλωσε: «Από το 1984 όταν το Bella Napa Bay Hotel άνοιξε τις πόρτες του, έχουμε δει σημαντικές αλλαγές όχι μόνο στις προσδοκίες και τις ανάγκες των επισκεπτών μας, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο η ταξιδιωτική βιομηχανία συνεχίζει να εξελίσσεται και αλλάζει. Ήρθε η ώρα για το ξενοδοχείο μας να μεταμορφωθεί και να εκμεταλλευτεί τις αναξιοποίητες δυνατότητές του. Αυτός ο μετασχηματισμός είναι μνημειώδης και ριζικός. Σε καμία περίπτωση δεν είναι μια απλή ανακαίνιση. Για να το επιτύχουμε αυτό, έπρεπε να επαναπροσδιορίσουμε πλήρως την επιχειρηματική μας φιλοσοφία και να καταλάβουμε ότι το ξενοδοχείο είναι ένα οργανικό ον, που χρειάζεται συνεχή εξέλιξη, ώστε να προσαρμοστεί στον τρόπο ζωής των επισκεπτών μας. Εμείς, ως εταιρεία, είχαμε την επιλογή μιας απλής ανακαίνισης. Αλλά δεν ήταν ποτέ η πρόθεση της εταιρείας. Αντ 'αυτού, επιλέξαμε να επαναπροσδιορίσουμε τον εαυτό μας στον υψηλότερο δυνατό βαθμό. Αυτό θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε μια πραγματικά μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες μας και να μας διαφοροποιήσει εντελώς από τον ανταγωνισμό. Ανανεώνουμε το όνομά μας στο σύνολο, καθώς τίποτα δεν θα παραμείνει το ίδιο εκτός από τη διεύθυνση του ξενοδοχείου και το πάθος μας να προσφέρουμε εξαιρετική φιλοξενία. Η εταιρεία μας έχει σχεδιάσει ένα νέο προϊόν τρόπου ζωής που θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και της αριστείας».

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ