REMU: Διαμερίσματα και σπίτια από €39.000

Από τις €39.000 αρχίζουν οι τιμές πώλησης των διαμερισμάτων και των κατοικιών που περιλαμβάνονται στα νέα οικιστικά ακίνητα που έβαλε προς πώληση η REMU, η Μονάδα Διαχείρισης Ακινήτων της Τράπεζας Κύπρου. 

Διαβάστε ακόμα: H&M: Ανέβασε πωλήσεις στην Κύπρο εν μέσω κορωνοϊού

Το φθηνότερο ακίνητο αφορά παλιά μονοκατοικία στην Αναρίτα ενώ το ακριβότερο (€465.000) αφορά μονοκατοικία τριών υπνοδωματίων στο Παραλίμνι.

Διαβάστε ακόμα: Πεντάστερο ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες έρχεται στην Αγία Νάπα

Μονοκατοικία τριών υπνοδωματίων στο Παραλίμνι- €465.000

Μονοκατοικία τριών υπνοδωματίων (No.13C), μέρος του οικιστικού συγκροτήματος Ονήσιλος, στην Αγία Τριάδα στο Παραλίμνι, λίγα μέτρα από την παραλία. Έχει εμβαδόν 150 τ.μ. και αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία και τουαλέτα επισκεπτών στο ισόγειο, τρία υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο στον 1ο όροφο και υπόγειο 73 τ.μ. με κουζίνα, μπάνιο και ανοιχτό δωμάτιο με ντους. Η πρόσβαση στο υπόγειο γίνεται μέσω ξεχωριστής εξωτερικής σκάλας. Διαθέτει κεραμικά δάπεδα, διπλά τζάμια και κήπο οροφής, 68 τ.μ., που προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Διατηρεί αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης χώρου στάθμευσης και αυλής.

Διαβάστε ακόμα: Σε αυτά τα πλαστικά μίας χρήσης θα υπάρχει σήμανση

Σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων στην Παραμύθα- €247.000

Σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων στην Παραμύθα της Λεμεσού, με εμβαδόν 195 τ.μ. Αποτελείται από σαλόνι/ τραπεζαρία, κουζίνα με τραπεζαρία, πλυσταριό, τουαλέτα επισκεπτών, αποθήκη/ μηχανοστάσιο και ένα βοηθητικό δωμάτιο στο ισόγειο και τέσσερα υπνοδωμάτια (ένα εκ των οποίων en-suite) και ένα μπάνιο στον 1ο όροφο. Απολαμβάνει τη χρήση καλυμμένου χώρου στάθμευσης. Διαθέτει κεραμικά και παρκέ δάπεδα, διπλά τζάμια, κεντρική θέρμανση και τζάκι.

Hμιανεξάρτητη κατοικία τριών υπνοδωματίων στον Αρχάγγελο- €245.000

Hμιανεξάρτητη κατοικία τριών υπνοδωματίων (158 τ.μ.) στον Αρχάγγελο, στην Λακατάμεια. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο σαλόνι/ τραπεζαρία και κουζίνα και τουαλέτα επισκεπτών. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια (ένα εκ των οποίων en-suite) και ένα μπάνιο. Διαθέτει διπλά τζάμια, κλιματιστικά, τζάκι και κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου. Εξωτερικά διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης και καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες.

 

Σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων στην Παραμύθα- €230.000

Σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων (168 τ.μ.) στην Παραμύθα της Λεμεσού. Αποτελείται από σαλόνι/ τραπεζαρία, κουζίνα με τραπεζαρία, πλυσταριό και τουαλέτα επισκεπτών στο ισόγειο και τέσσερα υπνοδωμάτια (ένα εκ των οποίων με ιδιωτικό μπάνιο) και μπάνιο. Διαθέτει κεραμικά και παρκέ δάπεδα, διπλά τζάμια, κεντρική θέρμανση και τζάκι. Απολαμβάνει τη χρήση καλυμμένου χώρου στάθμευσης.

Σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων στο Πισσούρι- €230.000

Σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων (No.4), στο συγκρότημα κατοικιών "Sun Dance Hills" στο Πισσούρι της Λεμεσού. Έχει εμβαδόν 166 τ.μ. και αποτελείται από μια είσοδο, ένα σαλόνι με τζάκι, μια κουζίνα με τραπεζαρία, ένα μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο στο ισόγειο και τρία υπνοδωμάτια (ένα εκ των οποίων είναι ιδιωτικό) και ένα μπάνιο στον πρώτο όροφο. Διαθέτει διπλά τζάμια και σύστημα συναγερμού.

Διατηρητέο σπίτι τριών υπνοδωματίων στα Πάνω Ακουρδάλια- €200.000

Διατηρητέο σπίτι τριών υπνοδωματίων στα Πάνω Ακουρδάλια, της επαρχίας Πάφου. Έχει εμβαδόν 145 τ.μ. και αποτελείται από σαλόνι/ τραπεζαρία με τζάκι, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια (ένα en-suite) και ένα ντους. Εξωτερικά υπάρχει πισίνα και παραδοσιακός φούρνος.

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Ακρόπολη- €138.000

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων (αρ. 515) στον πέμπτο όροφο του "Akropolis 2" στην Ακρόπολη, της Λευκωσίας. Έχει εμβαδόν 133 τ.μ. και αποτελείται από ανοιχτό σαλόνι/ τραπεζαρία, κουζίνα και τουαλέτα επισκεπτών στο κάτω επίπεδο και τρία υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο στο επάνω επίπεδο. Διαθέτει παράθυρα με διπλά τζάμια και εξωτερικά, καλυμμένο χώρο στάθμευσης.

Κατοικία δύο υπνοδωματίων στον Πεδουλά- €125.000

Κατοικία δύο υπνοδωματίων στον Πεδουλά. Έχει εμβαδόν 53 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού/ τραπεζαρίας και κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, ντους, καλυμμένη βεράντα και σοφίτα 30 τ.μ. Απολαμβάνει καταπληκτική θέα στα γύρω βουνά.

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στο Καϊμακλί- €72.000

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου (No.304) στον τρίτο όροφο του «Arsiotis Court 4» στο Καϊμακλί της Λευκωσίας. Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν 51 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού/ τραπεζαρίας και κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Διαθέτει δάπεδο με κεραμικά πλακάκια σε όλους τους χώρους και διπλά τζάμια. Έχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης καλυμμένης θέσης στάθμευσης στο ισόγειο.

 

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στο Καϊμακλί- €70.000

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου (No.104) στον πρώτο όροφο του «Arsiotis Court 4» στο Καϊμακλί. Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν 51 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού/ τραπεζαρίας και κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Διαθέτει δάπεδο με κεραμικά πλακάκια σε όλους τους χώρους και διπλά τζάμια. Έχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης καλυμμένης θέσης στάθμευσης στο ισόγειο.

 

Στούντιο διαμέρισμα στο Καϊμακλί- €60.000

Στούντιο διαμέρισμα (No.302) στον τρίτο όροφο του «Arsiotis Court 4» στο Καϊμακλί. Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν 46 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού/ τραπεζαρίας και κουζίνα και μπάνιο. Διαθέτει δάπεδο με κεραμικά πλακάκια σε όλους τους χώρους και διπλά τζάμια. Έχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης καλυμμένης θέσης στάθμευσης στο ισόγειο.

Παλιά μονοκατοικία στην Αναρίτα- €39.000

Παλιά μονοκατοικία (50 τ.μ.) στο κέντρο της Αναρίτας, στην επαρχία Πάφου.

 

Δειτε Επισης

Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους