Παράταση στις υπογραφές του deal για το Parklane

InBusinessNews  22/01/2021 15:01
Παράταση στις υπογραφές του deal για το Parklane

Παράταση στις υπογραφές του deal για το Parklane

InBusinessNews  22/01/2021 15:01

Μέχρι και τις 26 Φεβρουαρίου 2021 έχει παραταθεί η ολοκλήρωση της ενδεχόμενης εξαγοράς του 100% των εκδομένων μετοχών της εταιρείας Parklane Hotels Limited.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της C.C.C. Tourist Enterprises Public Company Ltd ημερομηνίας 26 Oκτωβρίου 2020, αναφορικά με το Μνημόνιο Συναντίληψης, το οποίο έχει υπογραφεί μεταξύ των εταιρειών C.C.C. Tourist Enterprises Public Company Ltd, Εmerald Coast Properties Ltd και Invel Real Estate Management (Cyprus), τονίζεται ότι η ολοκλήρωση της εξαγοράς υπόκειται, μεταξύ άλλων, στην ολοκλήρωση της μελέτης δέουσας επιμέλειας «duediligence» και τελικών δεσμευτικών συμφωνιών.


Το ξενοδοχείο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, το οποίο αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία του για την χειμερινή περίοδο στις 15 Νοεμβρίου 2020, αναμένεται να επαναλειτουργήσει στις 15 Μαρτίου 2021.

Διαβάστε ακόμα: Οι μεγαλομέτοχοι και οι επενδύσεις των επενδυτικών

Στην ανακοίνωση της C.C.C. Tourist Enterprises Public Company Ltd, στις 26 Οκτωβρίου 2020 αναφερόταν ότι η εταιρεία, η οποία κατέχει το 24,98% των εκδομένων μετοχών της εταιρείας Parklane Hotels Limited (η «Parklane»), ανακοίνωνε ότι μαζί με την εταιρεία Emerald Coast Properties Ltd (η «Emerald»), η οποία κατέχει το 75,02% των εκδομένων μετοχών της Parklane, έχουν υπογράψει Μνημόνιο Συναντίληψης με την εταιρεία Invel Real Estate Management (Cyprus) Ltd, με το οποίο της παρέχουν αποκλειστικό δικαίωμα να προχωρήσει στην μελέτη δέουσας επιμέλειας «due diligence», και εάν ικανοποιηθεί να προχωρήσει στην εξαγορά του 100% των εκδομένων μετοχών της εταιρείας Parklane.

Διαβάστε ακόμα: Altamira: Διαμερίσματα από €60.000 και σπίτια από €50.000

Σημειώνεται ότι η Parklane είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol, το οποίο έχει επαναλειτουργήσει τον Μάρτιο του 2019.

Η ολοκλήρωση της εξαγοράς των μετοχών, η οποία υπόκειται μεταξύ άλλων στην ολοκλήρωση της μελέτης δέουσας επιμέλειας «due diligence» και τελικών δεσμευτικών συμφωνιών, αναμενόταν να ολοκληρωθεί μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου 2021.

Σύμφωνα με το Μνημόνιο Συναντίληψης, με την ολοκλήρωση της εξαγοράς των μετοχών η Εταιρεία θα διαθέσει το 24,98% των εκδομένων μετοχών που κατέχει στην Parklane, έναντι του αντίτιμου των €22,50 εκατ. Από τη συναλλαγή υπολογίζεται να προκύψει κέρδος, το οποίο θα μπορεί να υπολογιστεί μόνο μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς των μετοχών.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας