Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Altamira: Διαμερίσματα από €60.000 και σπίτια από €50.000

Από τις €50.000 αρχίζουν οι ενδεικτικές τιμές των οικιστικών ακινήτων που περιλαμβάνονται στη νέα δημοσιοποίηση της Altamira, η οποία αφορά 12 οικιστικά ακίνητα, στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου. 

Πρόκειται για τέσσερα διαμερίσματα, στις επαρχίες Λευκωσίας και Πάφου και οκτώ κατοικίες, στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού και Λάρνακας.  

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Λακατάμεια- €115.000

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, στην καρδιά του κεντρικού εμπορικού δρόμου του Δήμου Λακατάμειας. Βρίσκεται στη λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου Γ', στον 2o όροφο μίας καλοδιατηρημένης, διώροφης πολυκατοικίας, η οποία ανεγέρθηκε περί το 1979 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια, κουζίνα και μπάνιο με τουαλέτα. Έχει εμβαδόν 137 τ.μ. κλειστών χώρων και 37 τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Το ακίνητο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ως κατοικία, αλλά θα ήταν και μία εξαιρετική επιλογή για χρήση ως γραφειακός χώρος, κυρίως λόγω της προνομιακής εμπορικής του τοποθεσίας.

 

Διαβάστε ακόμα:

Οι μεγαλομέτοχοι και οι επενδύσεις των επενδυτικών

Lezanco: Ετοιμάζει 479 διαμερίσματα και επαύλεις στη Λάρνακα

 

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στα Μανδριά- €100.000

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στα Μανδριά της Επαρχίας Πάφου. Βρίσκεται στον 1ο όροφο του Ayia Irini Beach Villas και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι/κουζίνα ως ενιαίο χώρο, μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια και βεράντες. Διαθέτει επίσης καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο υπόγειο. Το διαμέρισμα είναι κενό και είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Δύο διαμερίσματα στην Κάτω Πάφο- €60.000 και €85.000

Δύο διαμερίσματα στην Κάτω Πάφο, 160 μέτρα βορειοανατολικά του Almyra Hotel. Τα διαμερίσματα είναι κενά και είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. Πρόκειται για διαμέρισμα 85 τ.μ., με δύο υπνοδωμάτια (€60.000) και διαμέρισμα 118 τ.μ., με τρία υπνοδωμάτια (€85.000).

 
 

Διώροφη κατοικία με πισίνα στην Λάρνακα- €625.000

Διώροφη κατοικία με πισίνα στον Άγιο Νικόλαο του Δήμου Λάρνακας, σε απόσταση περί τα 870 μέτρα βορειοδυτικά του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης. Η κατοικία ανεγέρθηκε το 2003 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι ικανοποιητικό. Αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό/τραπεζαρία/κουζίνα ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων, πλυσταριό και καλυμμένη βεράντα. Ο όροφος διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια (τα δύο με αποχωρητήριο/ντους), μπάνιο, καθιστικό και σάουνα. Στο υπόγειο υπάρχει δωμάτιο, αποχωρητήριο/ντους, αποθήκη και μηχανοστάσιο. Το εμβαδό των εσωτερικών ανέρχεται σε 360 τ.μ., του υπογείου σε 120 και των καλυμμένων βεραντών σε 8 τ.μ. Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες.

 

Διώροφη κατοικία στο Γέρι- €240.000

Διώροφη κατοικία στο Γέρι, 910 μέτρα βορειανατολικά του Γυμνασίου Γερίου. Ανεγέρθηκε το 1986 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα, πλυσταριό και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια (το ένα με ντους/αποχωρητήριο) και ένα κοινόχρηστο μπάνιο/αποχωρητήριο. Η σοφίτα αποτελείται από χώρο ψυχαγωγίας, ένα υπνοδωμάτιο, αποχωρητήριο με μπάνιο, σάουνα και αποθήκη. Εξωτερικά διαθέτει ακάλυπτο χώρο στάθμευσης, αποθήκη, λεβητοστάσιο, αυλή και βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 325 τ.μ., των βεραντών σε 29 τ.μ., και του οικοπέδου σε 358 τ.μ. Η κατοικία ενοικιάζεται προς €400/μήνα.

 

 

Διώροφη κατοικία στα Περβόλια- €220.000

Διώροφη κατοικία στα Περβόλια της Επαρχίας Λάρνακας. Η κατοικία αποτελεί μέρος συγκροτήματος με τρεις κατοικίες. Πρόκειται για μια μοντέρνα κατοικία που έχει ανεγερθεί το 2007 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία και κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο και στον όροφο από τρία υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο με αποχωρητήριο. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο. Εξωτερικά υπάρχει ακάλυπτος χώρος στάθμευσης και αυλή. Έχει εμβαδό 140 τ.μ. καλυμμένους χώρους, 8 τ.μ. καλυμμένη βεράντα και 26 τ.μ. ακάλυπτη βεράντα. Στην κατοικία αναλογεί εμβαδόν γης περί τα 263 τ.μ. Η κατοικία, η οποία είναι κενή, είναι ιδανική για οικογένειες αλλά και ζευγάρια.

 
 

Ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην κοινότητα Σούνι-Ζανακιά- €220.000

Ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην κοινότητα Σούνι-Ζανακιά της Επαρχίας Λεμεσού. Είναι ηλικίας 30 ετών και αποτελείται από σαλόνι/καθιστικό ως ενιαίο χώρος, κουζίνα τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο και αποχωρητήριο/ντους ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και δωμάτιο μπάνιο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 190 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 40 τ.μ. Σημειώνεται ότι η κατοικία αποτελεί το 1/2 μερίδιο του ακινήτου με εμβαδό γης περί τα 2.344 τ.μ. Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

 

Διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία στο Μενεού- €160.000

Διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία με σοφίτα στο Μενεού της Επαρχίας Λάρνακας. Πρόκειται για μοντέρνα κατοικία που έχει ανεγερθεί το 2008. Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία και κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο και στον όροφο από τέσσερα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο (jacuzzi) με αποχωρητήριο. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο. Εξωτερικά υπάρχει καλυμμένος χώρος στάθμευσης και αυλή. Έχει εμβαδό 168 τ.μ. καλυμμένους χώρους, 18 τ.μ. καλυμμένο χώρο στάθμευσης και 235 τ.μ. περίπου εμβαδό οικοπέδου. Η κατοικία είναι ιδανική για οικογένειες αλλά και ζευγάρια.

 

Οικιστικό κτήριο στην Λακατάμια- €160.000

Οικιστικό κτήριο στην Λακατάμια, 450 μέτρα ανατολικά του Λυκείου Αγίου Γεωργίου. Το κτήριο είναι ημιεφαπτόμενο και βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται από μια ισόγειο κατοικία καθώς και μια ανώγεια κατοικία στον όροφο. Η ισόγεια κατοικία είναι περίπου 40 χρόνων και αποτελείται από καθιστικό, σαλοτραπεζαρία, αποχωρητήριο με ντους, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια, καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες. Διαθέτει 110 τ.μ. κλειστό χώρο, 10 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και 20 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες. Η ανώγεια κατοικία είναι περίπου 20 χρόνων και αποτελείται από κουζίνα-καθιστικό σε ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο με μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια. Διαθέτει περί τα 70 τ.μ. κλειστούς χώρους και 40 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες.

 

Ημιτελής κατοικία στην Λακατάμια- €100.000

Αδιανέμητο μερίδιο σε ενιαία ανάπτυξη 4ων κατοικιών, στο οποίο αντιστοιχεί ημιτελής κατοικία, 50 μέτρα ανατολικά από την Λεωφόρο Τσερίου. Η κατοικία αποτελείται στο ισόγειο από καθιστικό και σαλοτραπεζαρία, κουζίνα και τουαλέτα ξένων, ενώ στον όροφο αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα με ντους και αποχωρητήριο και μπάνιο με αποχωρητήριο, με επιπλέον βοηθητικό χώρο στην σοφίτα. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 160 τ.μ., οι καλυμμένες βεράντες σε 5 τ.μ., η σοφίτα σε 20 τ.μ. και ο καλυμμένος χώρος στάθμευσης σε 15 τ.μ.

 

Παραδοσιακή κατοικία στην κοινότητα Αγίοι Βαβατσινιάς- €50.000

Παραδοσιακή διώροφη κατοικία στην κοινότητα Αγίοι Βαβατσινιάς της επαρχίας Λάρνακας. Η κατοικία είναι μεγάλης ηλικίας, κατασκευασμένη με φέρουσα τοιχοποιία από πέτρα. Το εμβαδόν της κατοικίας είναι 108 τ.μ. και της γης 144 τ.μ. Η κατοικία είναι κενή.

 

Δειτε Επισης

Η αξία της δημόσιας διαβούλευσης για τον δημόσιο χώρο: Η περίπτωση της αναδιαμόρφωσης του Παττίχειου Πάρκου
Παραδόθηκε νέο αντιπλημμυρικό έργο στη Λάρνακα
SKY από την AΝΤΟNIS ZENIOS DEVELOPMENTS LTD
Η νέα γραφειακή ανάπτυξη αξίας 3,5 εκατ. ευρώ στη Λάρνακα-Πού χωροθετείται και τι θα περιλαμβάνει
Στην τελική ευθεία για το Πάρκο Χρωμάτων στην Πάφο (pics)
INDEX: Η Λάρνακα είναι το ανερχόμενο hotspot για επενδυτές και αγοραστές κατοικιών
Altamira Real Estate: 300+ αγροτεμάχια από €2 το τετραγωνικό μέτρο
AstroBank: Προς πώληση ημιτελής κατοικία, οικιστικά και εμπορικά ακίνητα
Στο τελικό στάδιο οι εργασίες για το μουσείο Λεμεσιανού Καρναβαλιού (photos)
Ετοιμοπαράδοτες κατοικίες και διαμερίσματα παρουσιάζει η Altamira Real Estate