Τα ξενοδοχεία της Λεμεσού και οι πύργοι τους

Τις δικές τους οικιστικές αναπτύξεις απέκτησαν πολλά ξενοδοχεία της Λεμεσού, επιδιώκοντας έτσι να αφενός να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη των πελατών τους για διαμονή και αφετέρου να διαφοροποιηθούν από τα υπόλοιπα ξενοδοχειακά συγκροτήματα.

Αρκετές είναι οι ξενοδοχειακές μονάδες που έχουν ολοκληρώσει ή έχουν στα σκαριά τους δικούς τους πύργους, οι οποίοι αποτελούνται κυρίως από πολυτελή διαμερίσματα και κατοικίες.

Το InBusinessNews παρουσιάζει ξενοδοχεία της Λεμεσού, κοντά στα οποία υπάρχουν πολυώροφες οικιστικές αναπτύξεις.

The Tower (St Raphael Resort & Marina)
Η πιο πρόσφατη ανέγερση πύργου κοντά σε ξενοδοχείο ήταν το The Tower Limassol, το οποίο βρίσκεται στο πολυτελές St Raphael Resort & Marina, στην περιοχή Πύργου Λεμεσού.

Διαβάστε ακόμα: Φ. Ρουσουνίδης: SOS ξενοδόχων προς τράπεζες

Διαβάστε ακόμα: Α. Ανδρεάδης: Ξέρουμε πώς θα είναι τα πράγματα μετά την πανδημία

 

Η ιδιωτική διαμονή συνδυάζεται με τις υπηρεσίες ενός ξενοδοχείου θέρετρου στο νέο έργο, τα επίσημα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020.

 

 

Ο 14ώροφος πύργος αποτελείται από 12 ορόφους διαμερισμάτων ενός, δύο ή τριών υπνοδωματίων, τα οποία υψώνονται πάνω από το λόμπι στο ισόγειο και ένα νέο εστιατόριο στον κάτω όροφο.

 

 

 

Τα διαμερίσματα έχουν θέα στη θάλασσα, στους κήπους του St Raphael, την ιδιωτική μαρίνα και την ακτή της Λεμεσού, ενώ ο πύργος συνδέεται με το βραβευμένο θέρετρο και έχει άμεση πρόσβαση στην παραλία.

Park Tower (Parklane Resort & Spa)


Έντεκα όροφοι, 19 διαμερίσματα, ένα penthouse και δύο θέσεις στάθμευσης για κάθε κάτοικο συνθέτουν το Park Tower, το οποίο αποτελεί μέρος του πολυτελούς ξενοδοχείου Parklane Resort & Spa.

 

 

 

Πρόκειται για μία περιορισμένη συλλογή από αποκλειστικές υπηρεσίες σε κατοικίες, 350 μέτρα από τη θάλασσα.

 

Four Seasons Residences (Four Seasons)
Το Four Seasons Residences είναι η νεότερη προσθήκη στο ξενοδοχείο Four Seasons. Σε οκτώ ορόφους πάνω από το γνωστό καφέ Colors, αυτές οι υπερπολυτελείς κατοικίες προσφέρουν στους παραθεριστές μια εναλλακτική λύση και ταυτόχρονα πλήρη πρόσβαση στις premium παροχές και εξατομικευμένες υπηρεσίες του πεντάστερου ξενοδοχείου.



Σχεδιασμένο για ζευγάρια, οικογένειες ή μεμονωμένους επισκέπτες, κάθε κατοικία διαθέτει ένα ή δύο υπνοδωμάτια, επιπλέον μπάνιο επισκεπτών, σαλόνι ενιαίας διαρρύθμισης, τραπεζαρία και κουζίνα με υπερσύγχρονο εξοπλισμός και μεγάλες βεράντες.

 

 

Η πρόσβαση στο Residences του Four Seasons Hotel γίνεται μέσω ασφαλούς ιδιωτικής εισόδου με ρεσεψιόν και 24ωρη ασφάλεια, ενώ οι καθορισμένοι καλυμμένοι χώροι στάθμευσης με πύλη πρόσβασης συμβάλλουν σε μια ασφαλή και άνετη διαμονή.

Amara Tower (Amara)
Το δικό του συγκρότημα κατοικιών απέκτησε και το ξενοδοχείο Amara της Stademos Hotels.

 

Ολόκληρο το κτήριο είχε πωληθεί σε ξένο επενδυτή από το στάδιο της κατασκευής του.

Πρόκειται για δεκαώροφο πύργο που βρίσκεται παραπλεύρως του ξενοδοχείου πέντε αστέρων, τα επίσημα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν πριν από περίπου έναν χρόνο. 

Mediterranean Residences (Mediterranean Beach Hotel)
Ακόμα ένα μέλος της Stademos Hotels, το Mediterranean Beach Hotel αποκτά τον δικό του πύργο.

Οι 14 όροφοι του Mediterranean Beach Residence διαθέτουν συνολικά 15 διαμερίσματα διαφόρων μεγεθών, ενώ ο τελευταίος όροφος διαθέτει το δικό του penthouse duplex, με ιδιωτική πισίνα στον τελευταίο όροφο.

 

Οι κάτοικοι του Mediterranean Tower Residence μπορούν να απολαύσουν πλήρη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του Mediterranean Beach Hotel, ενώ οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων θα έχουν επίσης τη δυνατότητα ενοικίασης των διαμερισμάτων τους στο ξενοδοχείο για χρήση ως σουίτες του ξενοδοχείου.

Νέο πολυώροφο έργο στο Crowne Plaza
Την ανέγερση νέου οκταώροφου κτηρίου εντός του χώρου του, προωθεί το ξενοδοχείο Crowne Plaza, στη Λεμεσό, με στόχο τη δημιουργία επιπλέον δωματίων, roof garden, parking και άλλων υπηρεσιών.

 

Σύμφωνα με την περιβαλλοντική μελέτη που βρίσκεται ενώπιον του Τμήματος Περιβάλλοντος, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου, Nicos Karantokis Holdings Ltd, προτίθεται να προχωρήσει σε προσθηκομετατροπές στο υφιστάμενο ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού. 

 

Το προτεινόμενο έργο αφορά την κατασκευή νέου κτηρίου οκτώ ορόφων με roof garden στα ανατολικά του ξενοδοχείου με νέο υπόγειο χώρο στάθμευσης.

Παράλληλα, θα γίνουν τροποποιήσεις στους χώρους του υφιστάμενου ξενοδοχείου, και επέκταση του με χώρους εσωτερικής πισίνας και σπα.

Zaria Resort- Grand Hyatt Limassol
Ενώπιον του Τμήματος Περιβάλλοντος βρίσκεται η μελέτη για την κατασκευή και λειτουργία της ανάπτυξης «ZARIA RESORT - GRAND HYATT LIMASSOL» της Anolia Holdings Limited.

Το έργο που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην κοινότητα Πύργου, στη Λεμεσό, αποτελείται από ξενοδοχειακή μονάδα, με δυτική και ανατολική πτέρυγα. 

 

Στην ανατολική πτέρυγα, πέραν την ξενοδοχειακής μονάδας υπάρχει και οικιστική ανάπτυξή, δηλαδή πύργος 16 ορόφων (9ος έως 24ος όροφος, με συνολικό ύψος 109 μέτρων) ο οποίος αποτελείται από συνολικά 40 διαμερίσματα, ανάμεσά τους 9 διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου, 14 διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων, 16 διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων και ένα penthouse.

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024