Στο Τμήμα Περιβάλλοντος το Zaria Resort- Grand Hyatt Limassol

InBusinessNews  06/10/2020 15:12
Στο Τμήμα Περιβάλλοντος το Zaria Resort- Grand Hyatt Limassol

Στο Τμήμα Περιβάλλοντος το Zaria Resort- Grand Hyatt Limassol

InBusinessNews  06/10/2020 15:12
Στο Τμήμα Περιβάλλοντος υπέβαλε την μελέτη για την κατασκευή και λειτουργία της ανάπτυξης «ZARIA RESORT - GRAND HYATT LIMASSOL» η Anolia Holdings Limited. 

Το έργο που θα πραγματοποιηθεί στην κοινότητα Πύργου της επαρχίας Λεμεσού αποτελείται από ξενοδοχειακή μονάδα η οποία περιλαμβάνει τη δυτική και την ανατολική πτέρυγα. Οι δύο πτέρυγες έχουν ύψος 36.5 m και αποτελούνται από 8 ορόφους και συνολικά διαθέτουν 300 δωμάτιά.

Στην ανατολική πτέρυγα πέραν την ξενοδοχειακής μονάδας υπάρχει και οικιστική ανάπτυξή - πύργος 16 ορόφων (9ος έως 24ος όροφος, με συνολικό ύψος 109 μέτρων) ο οποίος αποτελείται από 40 διαμερίσματα.

Τα 40 διαμερίσματα χωρίζονται σε πέντε διαφορετικούς τύπους με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
• 9 διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου,
• 14 διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων,
• 16 διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων,
• 1 penthouse

Τόσο η ξενοδοχειακή μονάδα όσο και η οικιστική ανάπτυξη διαθέτουν ξεχωριστούς υπόγειους χώρους στάθμευσης.

Συγκεκριμένα η ξενοδοχειακή μονάδα διαθέτει τρεις υπόγειους χώρους στάθμευσης (-2,-1 και 00) με συνολικό αριθμό θέσεων στάθμευσης τους 242 εκ των οποίων οι 8 θέσεις θα εξυπηρετούν ΑΜΕΑ. Η οικιστική ανάπτυξη διαθέτει ένα υπόγειο χώρο στάθμευσης στο τρίτο υπόγειο με 91 θέσεις στάθμευσης εκ των οποίων οι 3 θέσεις θα εξυπηρετούν ΑΜΕΑ.

Οι υπόγειοι χώροι των κτιρίων περιλαμβάνουν επίσης αποθήκες, μηχανολογικές εγκαταστάσεις, εσωτερική κολυμβητική δεξαμενή, spa, γυμναστήριο, καφετερία, χώρους δεξιώσεων, γραφεία διαχείρισης και συντήρησης και αποδυτήρια, κουζίνα, δωμάτια και σουίτες με ιδιωτική πισίνα, που λόγω της υψομετρικής διαφοράς του κτιρίου η πρόσβαση τους γίνεται από τον χώρο του υπογείου.

Ο ισόγειος χώρο χώρος περιλαμβάνει τον χώρο υποδοχής, εστιατόριο, και δωμάτια. Στον εξωτερικό χώρο η ξενοδοχειακή μονάδα διαθέτει δύο εξωτερικές πισίνες, παιδότοπο, εστιατόριο και εξωτερικό χώρο δεξιώσεων.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας