Όλα όσα πέτυχε η ουκρανική αερογραμμή SkyUp airlines το 2019

Το 2019, η SkyUp Airlines κατάφερε πολλά. Ξεκίνησε να πετάει με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον και με καλύτερη καλαισθησία. Μετέφερε σχεδόν 2 εκατομμύρια επιβάτες. Επέκτεινε την ομάδα της καθώς επίσης και το χάρτη προορισμών και αεροδρομίων. 
 
2019 Η SkyUp Airlines σε αριθμούς
 
Την προηγούμενη χρονιά, η SkyUp Airlines ολοκλήρωσε 12.198 πτήσεις και μετέφερε 1.709.632 επιβάτες.
 
Το 2019, η εταιρεία επέκτεινε σημαντικά το περιφερειακό και διεθνές πρόγραμμα πτήσεων. Τα αεροπλάνα της Skyup άρχισαν να πετούνν μεταξύ του Κιέβου, Ζαπορίζια, Οδησσό, Χάρκοβο, και Λβιβ. Σχεδόν 40 προορισμοί ανοίχτηκαν από το Κίεβο και τις περιφέρειες - ο χάρτης των προορισμών διευρύνθηκε και γέμισε με νέες χώρες στην Ευρώπη (Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Ελλάδα, Πορτογαλία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Τσεχία, Αυστρία, Αλβανία), τον Καύκασο, (Γεωργία, Αρμενία), Μέση Ανατολή (Αίγυπτος, Ισραήλ) και Νότια Ασία (Σρι Λάνκα).
 
Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για προγραμματισμένες πτήσεις έγιναν η Βαρκελώνη, η Τυφλίδα και το Μπατούμι, ενώ οι ναυλωμένες πτήσεις συχνά έφταναν στο Σαρμ ελ-Σέιχ, Χουργκάντα, Αττάλεια.
 
Η SkyUp Airlines επεκτείνει το στόλο της με αεροπλάνα της Boeing και προετοιμάζει τις ομάδες πτήσεων
 
Πέρυσι, ο στόλος της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους αυξήθηκε κατά 5 αεροπλάνα. Υπάρχουν τώρα 10 αεροσκάφη μεσαίας κατηγορίας Boeing στο στόλο της αεροπορικής εταιρείας. Από αυτά, 6 είναι Boeing 737-800 NG με 189 θέσεις, 2 Boeing 737-700 NG με 149 θέσεις, και 2 Boeing 737-900 ER με 215 θέσεις.
 
Επίσης, το 2019, η εταιρεία επέκτεινε τον αριθμό των βάσεων για το στόλο της. Τώρα, τα αεροπλάνα της εταιρείας βρίσκονται όχι μόνο στο Διεθνές αεροδρόμιο Μπορισπίλ, αλλά και στα αεροδρόμια του Χάρκοβο, Λβιβ, και Ζαπορίζια.
 
Άνεση, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον στα φτερά της SkyUp Airlines
 
Η SkyUp θέλει να ταξιδεύετε άνετα και όμορφα. Ως εκ τούτου, τα σαλόνια όλων των αεροπλάνων είναι εξοπλισμένα με λεπτά καθίσματα από την British Acro καθιστώντας το χώρο μεταξύ των καθισμάτων μεγαλύτερο.
 
Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης εξοπλίσει όλα τα αεροπλάνα με πτερύγια Split Scimitar®. Αυτή η καινοτόμος τροποποίηση βελτιώνει την αεροδυναμική και παρέχει οικονομία καυσίμου.
 
Προοπτικές για το 2020
 

Το 2020, η SkyUp Airlines σχεδιάζει να αυξήσει τον στόλο της με 2 αεροπλάνα της Boeing. Την άνοιξη και το καλοκαίρι, η γεωγραφία των πτήσεων θα αρχίσει να επεκτείνεται χάρη στους περισσότερους από 30 νέους προορισμούς από το Κίεβο και τις περιφέρειες στην Ιταλία (Ρώμη, Μπολόνια, Μπέργκαμο, Λαμέτζια Τέρμε, Νάπολη, Μπάρι, Πίζα, Ρίμινι), Ισπανία (Βαρκελώνη), Ισραήλ (Τελ Αβίβ), Βουλγαρία (Μπουργκάς), Γεωργία (Μπατούμι, Τιφλίδα), Κύπρος (Λάρνακα).
 
"Η SkyUp αφορά την αγάπη. Τους ανθρώπους. Τα ταξίδια. Την αεροπορία. Η ομάδα μας είναι χτισμένη πάνω σε αυτή τη βάση. Αυτό μας ωθεί να δουλέψουμε με μεγάλο ενθουσιασμό, να θέσουμε τολμηρούς στόχους και να τους πετύχουμε. Σε λιγότερο από δύο χρόνια της δραστηριότητάς μας, έχουμε ήδη εγκαθιδρυθεί ως ένας από τους πιο δυναμικούς αερομεταφορείς στην Ευρώπη. Βρισκόμαστε σε υψηλό ρυθμό και δεν πρόκειται να σταματήσουμε. Θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε - να επεκτείνουμε τη γεωγραφία μας, να βελτιώνουμε τις υπάρχουσες αλλά και να προσφέρουμε νέες υπηρεσίες. Εξάλλου, η αποστολή μας παραμένει αμετάβλητη - να κάνουμε τα αεροπορικά ταξίδια πιο οικονομικά και άνετα”, δήλωσε ο Yevhen Khaynatsky, Διευθύνων Σύμβουλος της SkyUp Airlines.

Δειτε Επισης

Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου