Συνεργασία Αρχοντικού Παπαδοπούλου με την Catercom Catering

Τις πόρτες του άνοιξε το γραφικό Αρχοντικό Παπαδοπούλου στον Κόρνο, με στόχο να υποδεχθεί φίλους και συνεργάτες, της εταιρίας Catercom Catering και της ιδιοκτήτριας του αρχοντικού, Πέρης Παπαδοπούλου.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν ν’ ανακοινώσουν και επίσημα τη μεταξύ τους συνεργασία. Με βάση τη συμφωνία η Catercom αναλαμβάνει τις υπηρεσίες catering για τους χώρους εκδηλώσεων του ιστορικού αρχοντικού.  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι καλεσμένοι απόλαυσαν εκλεκτά εδέσματα από το μπουφέ που παρουσίασε ο head chef της Catercom Catering Κυριάκος Πιλάτσης και η ομάδα του, παίρνοντας μια γεύση από αυτά που υπόσχεται η συνεργασία αυτή.       

Φιλοξενία σε τέσσερα επίπεδα
Το Αρχοντικό Παπαδοπούλου αποτελεί ένα ιστορικό, διατηρητέο κτίριο στον Κόρνο που χρονολογείται από το 1897 στο οποίο έζησαν ο άρχοντας της εποχής Μιχάλης Παπαδόπουλος και η γυναίκα του Περιστέρα. Διαθέτει την παραδοσιακή δομή ενός κυπριακού σπιτιού με στοιχεία νεοκλασικού χαρακτήρα, ενώ δεν λείπει η χαρακτηριστική κυπριακή εσωτερική αυλή με τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο.
 


Εδώ και μια δεκαετία το αναπαλαιωμένο αρχοντικό προσφέρεται για προσωπικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις, συνέδρια και δείπνα όπως γάμους, αρραβώνες, βαφτίσεις, γενέθλια, γιορτές, corporate events, επαγγελματικά γεύματα, συνεστιάσεις και οινο-γαστρονομικά δείπνα.

Επίσης, διαθέτει τέσσερα ειδικά διαμορφωμένους χώρους, το Bakaliko, Anoi, Dihoro και Kellari, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν, από 24 μέχρι 40 άτομα ο καθένας και μέχρι 135 άτομα συνολικά, αλλά και εξωτερικούς χώρους Avli και Platia, οι οποίο προσφέρονται να φιλοξενήσουν μέχρι 90 άτομα, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Η Catercom Catering  
Είναι μέλος της PHC Franchised Restaurants Public και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες μονάδες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο στον χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων και δεξιώσεων. 

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ