Τα 50 ξενοδοχεία της Atlantica σε Κύπρο, Ελλάδα και Αίγυπτο

Πάνω από πενήντα είναι οι ξενοδοχειακές μονάδες της Atlantica Hotels & Resorts, της μοναδικής κυπριακής ξενοδοχειακής εταιρείας, μέλος του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού στον κόσμο της TUI Group, όπου δραστηριοποιείται σε Κύπρο, Ελλάδα και Αίγυπτο.

Για τους λάτρεις της πολυτέλειας και της άνεσης αλλά και για πιο οικονομικές επιλογές, η Atlantica προσφέρει μία πληθώρα επιλογών σε ξενοδοχεία, θέρετρα και καταλύματα.

Σημειώνεται ότι 14 από τα ξενοδοχεία της εταιρείας βρίσκονται στην Κύπρο (Λεμεσό, Πάφο, Αγία Νάπα, Πρωταρά), 34 στην Ελλάδα (Ρόδο, Κρήτη, Κω, Κέρκυρα, Ζάκυνθο) και 4 στην Αίγυπτο (Σαρμ ελ Σέιχ).

Διαβάστε ακόμα: «Meeters – Greeters»: Η ομάδα που απογειώνει τις κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας

Διαβάστε ακόμα: Ψηφίζουν Ελλάδα για το Πάσχα οι Κύπριοι

Διαβάστε ακόμα: Γ. Νικολάου: Η σημασία του Fund Administration

ΛΕΜΕΣΟΣ

Atlantica Miramare Beach 
Στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Λεμεσού και περιτριγυρισμένο από την ελευθερία της χαλάρωσης, το Atlantica Miramare Beach 4 +* είναι ο τέλειος προορισμός για όσους αναζητούν εξαιρετικά πρότυπα διαμονής. Το ξενοδοχείω βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στη νότια ακτή της Κύπρου, με θέα στα καταγάλανα νερά της Μεσογείου. Δωμάτια με ή χωρίς θέα στη θάλασσα, πολυτελή δωμάτια, πολυτελείς σουίτες με τζακούζι και junior σουίτες βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών.
 

 

Atlantica Oasis Hotel 
Είτε για οικογένειες που θέλουν να κάνουν κάτι από κοινού στις διακοπές τους είτε για γονείς που θέλουν να αφήσουν τα παιδιά να διασκεδάσουν ενώ κάνουν κάτι ξεχωριστό, το Atlantica Oasis προσφέρει όλες τις επιλογές. Οικογενειακή διασκέδαση στην πισίνα ή άσκηση στο γυμναστήριο και χαλάρωση στο σπα. Το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Λεμεσού και λίγα μόλις λεπτά από την παραλία.
 

 

Διαθέτει από διπλά υπνοδωμάτια, οικογενειακά δωμάτια με διαχωρισμό, μέχρι οικογενειακές και junior σουίτες.


Atlantica Bay
Το Atlantica Bay, το οποίο βρίσκεται σε μια πλαγιά που βλέπει προς τις γαλάζιες θάλασσες του κόλπου της Λεμεσού, αποτελεί ένα πολυτελές καταφύγιο και το ιδανικό μέρος για τις διακοπές του ζευγαριού.


Το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο είναι περιτριγυρισμένο από ένα ήσυχο περιβάλλον με καταπράσινους κήπους και μια τεράστια πισίνα σε σχήμα λιμνοθάλασσας. Ξεχωρίζουν η Limonia Suite, η Honeymoon Suite και η Προεδρική Σουίτα.

 

Atlantica Gardens
Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Λεμεσού, η οποία είναι γνωστή ως κρυμμένος θησαυρός, μέσα σε όμορφα περιποιημένους κήπους και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την παραλία. Το τριών αστέρων ξενοδοχείο είναι περιτριγυρισμένο από ένα ήσυχο περιβάλλον και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για οικογένειες.



Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν είτε το δίκλινο δωμάτιο, ικανό να φιλοξενήσει τρία άτομα είτε το διαμέρισμα που μπορεί να φιλοξενήσει δύο ενήλικες και δύο παιδιά.

ΠΑΦΟΣ

Aphrodite Hills Hotel by Atlantica
Το πολυτελές πέντε αστέρων Aphrodite Hills Hotel by Atlantica είναι γραφικά τοποθετημένο σε ένα οροπέδιο με θέα στη θρυλική γενέτειρα της Αφροδίτης.
 



Το ξενοδοχείο συνδυάζει υπέροχα το κλασικό με το σύγχρονο. Ιδανικό τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες, αποτελεί την ιδανική απόδραση για όσους θέλουν να χαλαρώσουν, καθώς και λάτρεις των σπορ. Σύγχρονο, κομψό και σε μια περιοχή που σφύζει από κυπριακό πολιτισμό, μυθολογία και παράδοση,  το ξενοδοχείο αποτελεί καταφύγιο για τους λάτρεις της πολυτέλειας και της άνεσης. Ξεχωρίζουν τα πολυτελή δωμάτια με ιδιωτική πισίνα ή με θέα στο γκολφ και στη θάλασσα, τα οικογενειακά δωμάτια και η Προεδρική Σουίτα.

 

Atlantica Golden Beach
Έχει σχεδιαστεί για ζευγάρια και προσφέρει το τέλειο περιβάλλον για ρομαντικές διακοπές. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου, η άριστη βραβευμένη φιλοξενία και η κορυφαία κουζίνα προσφέρουν μια ονειρική εμπειρία διακοπών που προσελκύει τακτικούς επισκέπτες. Στο τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείων, μεταξύ άλλων, υπάρχουν ανώτερης ποιότητας δωμάτια και σουίτα.
 

 

Atlantica Mare Village Paphos
Το 2020 αναμένεται να λειτουργήσει το νέο πεντάστερο της Atlantica στην Πάφο. Προτείνεται ως το ιδανικό ξενοδοχείο για τις καλοκαιρινές διακοπές, είτε για ζευγάρια είτε για οικογενειακές αποδράσεις.
 

 
 

 

Η άφθονη πισίνα και κήπος προσφέρουν χαλαρωτικές στιγμές. Δωμάτια με ή χωρίς θέα στη θάλασσα και οικογενειακές σουίτες ενός και δύο κλινών βρίσκονται ανάμεσα στις επιλογές των επισκεπτών.
 

Θα περιλαμβάνει επίσης τρεις εξωτερικές πισίνες, μία παιδική, ένα splash park, καθώς και μία εσωτερική πισίνα. Στις εγκαταστάσεις συμπεριλαμβάνεται επίσης ένα γυμναστήριο και ένα γήπεδο τένις.
 

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Atlantica Aeneas Resort & Spa
Στο Atlantica Aeneas Resort & Spa υπάρχει μία από τις μεγαλύτερες πισίνες του νησιού που συνοδεύονται από σιντριβάνια και μπανιέρες με υδρομασάζ. Πλεονέκτημα αποτελεί η λευκή άμμος και τα κρυστάλλινα νερά της παραλίας Nissi που απέχουν μόλις 90 μέτρα με τα πόδια.
 



Συνολικά, αυτό το πρόσφατα ανακαινισμένο πέντε αστέρων θέρετρο διαθέτει μια εντυπωσιακή γκάμα εγκαταστάσεων, καθώς και πολυτελείς σουίτες με θέα στη μεγάλη πισίνα του ξενοδοχείου.

 

Atlantica Sungarden Beach
Το Atlantica Sungarden Beach βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στα προάστια της Αγίας Νάπας, με άμεση πρόσβαση σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Κύπρου.
 



Με μια ποικιλία από εγκαταστάσεις και ευρύχωρα καταλύματα, το τεσσάρων αστέρων Atlantica SunGarden Beach είναι το ιδανικό μέρος για διακοπές.

 

Atlantica Mare Village Ayia Napa
Βρίσκεται σε μία εκπληκτική τοποθεσία με θέα σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα στην Κύπρο, σε μια ήσυχη τοποθεσία μακριά από τη φασαρία.
 



Ανάμεσα στην κοσμοπολίτικη πόλη της Αγίας Νάπας και το όμορφο πάρκο του Κάβο Γκρέκο, το πεντάστερο Atlantica Mare Village είναι η ιδανική επιλογή για οικογενειακές διακοπές και για όσους αναζητούν ένα γαλήνιο περιβάλλον. Τα δωμάτια μπορούν να βρίσκονται στην περιοχή των μπανγκαλόου ή σε κατοικίες (έδαφος / όροφος) που βρίσκονται στο θέρετρο.

 

Atlantica So White Club Resort
Σχεδιασμένο από έναν από τους 50 κορυφαίους σχεδιαστές του κόσμου, το θέρετρο διαθέτει εξαιρετικό και απαράμιλλο σχεδιασμό που κυριαρχείται από ένα νέο λευκό νησιώτικο στυλ.
 



Το Atlantica So White Club Resort διαθέτει αποκλειστικές σουίτες μπανγκαλόου με VIP παροχές που περιλαμβάνουν από ιδιωτικές πισίνες, τζακούζι και χώρους spa, μέχρι LED ελέγχους σε όλες τις σουίτες. Ξεχωρίζει η ολόλευκη πισίνα που θα δελεάσει τους επισκέπτες με τις επιπλέουσες ξαπλώστρες και τις αλλαγές χρώματος.


Atlantica Stavrolia Gardens
Το Atlantica Stavrolia Gardens βρίσκεται σε απόσταση πέντε λεπτών από τη δημοφιλή παραλία Nissi, σε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα, ιδανική για οικογένειες και ζευγάρια.
 



Διαθέτει όμορφο κήπο, φοίνικες και πισίνα, με το κέντρο της Αγίας Νάπας να απέχει 2, 5χλμ. από το ξενοδοχείο.

 

Atlantica Sancta Napa Hotel
Το άνετο Atlantica Sancta Napa Hotel βρίσκεται σε καλή θέση στο κέντρο της πόλης της Αγίας Νάπας, κοντά σε όλα τα αξιοθέατα, τα τοπικά καταστήματα, τα μπαρ, τα καφέ και τα εστιατόρια.
 



Μόλις 100 μέτρα μακριά από την όμορφη λευκή αμμώδη παραλία, το ξενοδοχείο βρίσκεται επίσης κοντά σε μια σειρά από επιλογές για δραστηριότητες τόση τη μέρα όσο και τη νύχτα.

 

ΠΡΩΤΑΡΑΣ


Atlantica Sea Breeze Hotel
Σε μια ήσυχη παραθαλάσσια τοποθεσία στη νοτιοανατολική ακτή της Κύπρου, οι καλά διαμορφωμένοι κήποι δημιουργούν τον ιδανικό χώρο για να απολαύσει κάποιος τον ήλιο της Μεσογείου.
 



Το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο είναι αποκλειστικά για ενήλικες, σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον με κορυφαίο φαγητό και ποτό. Η junior σουίτα, δωμάτια με τζακούζι και θέα στη θάλασσα βρίσκονται ανάμεσα στις επιλογές.

 

ΡΟΔΟΣ

Atlantica Dreams Resort and Spa 
Το πολυτελές Atlantica Dreams Resort & Spa βρίσκεται σε όμορφη τοποθεσία ακριβώς πάνω στην παραλία, με θέα στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου.
 



Ιδανικό για ζευγάρια και οικογένειες, το Atlantica Dreams Resort & Spa είναι σχεδιασμένο για να απευθύνεται σε όλους. Παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τόσο στον αθλητισμό όσο και στο σπα, ενώ προσφέρει ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες. Διαθέτει, μεταξύ άλλων, δίκλινα, οικογενειακά δωμάτια ή σουίτα με ιδιωτική πισίνα.

 

Atlantica Imperial Resort and Spa
Ακόμα ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Atlantica στη Ρόδο, το Atlantica Imperial Resort and Spa σχεδιάστηκε για ενήλικες. 
Τα όμορφα σχεδιασμένα δωμάτια χαρακτηρίζονται από σύγχρονες πινελιές, με θέα στους καταπράσινους κήπους και την απέραντη γαλάζια θάλασσα.



Προτείνεται το δείπνο κάτω από τα πεύκα στο εστιατόριο Agora ή ένα επιλεγμένο μενού σε ένα από τα A la carte εστιατόρια. Το Imperial Spa συγκαταλέγεται στα καλύτερα σπα, όπως ανακηρύχθηκε από τα βραβεία European Health & Spa.

 

Atlantica Imperial Residence
Ανεβάζοντας την πολυτέλεια σε άλλο επίπεδο, το Atlantica Imperial Residence εισήγαγε μια επιλογή από νέα κομψά δωμάτια μέσα σε ένα τελειοποιημένο χαλαρό περιβάλλον προσφέροντας ταυτόχρονα αποκλειστική πρόσβαση στο Red Carpet Lounge.
 



Αποτελεί μέρος του Atlantica Imperial Resort & Spa και οι επισκέπτες των κατοικιών μπορούν να απολαύσουν τις εγκαταστάσεις και των δύο περιοχών.

 

Atlantica Imperial Villas & Suites
Συνδυάζει πολυτέλεια και ιδιωτικότητα, προσφέροντας μία εμπειρία που αρχίζει τη στιγμή που ο επισκέπτης φτάνει σε ένα περιβάλλον, το οποίο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους ενήλικες.
 



Το Atlantica Imperial Villas & Suites διαθέτει ένα από τα καλύτερα σπα, όπως διακρίθηε στα European Health & Spa Awards.

 

Atlantica Holiday Village Rhodes
Δραστηριότητες, Χαλάρωση και πολυτέλεια είναι οι τρεις ζώνες του Atlantica Holiday Village Rhodes. Προσφέρεται τόσο για οικογενειακό ή προσωπικό χρόνο, ενώ διαθέτει ένα ιδιαίτερο υδροπάρκο.
 



Διαθέτει ακόμα μία ποικιλία από τύπους δωματίων, από δίκλινα δωμάτια έως βίλες με ιδιωτική πισίνα.

 

Atlantica Aegean Park
Βραβευμένο για την αριστεία, ένα ζεστό ελληνικό καλωσόρισμα περιμένει τον επισκέπτη κατά την άφιξή του. Στο Atlantica Aegean Park υπάρχουν καταλύματα πρώτης κατηγορίας και premium παραθαλάσσια δωμάτια.
 



Στο βουνό Τσαμπίκα, υπάρχει ένα ξενοδοχείο που προσφέρει πληθώρα γαστρονομικών επιλογών από πιάτα με ψάρια μέχρι παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες.

 

Atlantica Aegean Blue Resort
Το Atlantica Aegean Blue, που είναι χτισμένο πάνω στην παραλία, προσφέρει ποικιλία επιλογών για δωμάτια τόσο για ζευγάρια όσο και οικογένειες.
 



Μεγάλη πισίνα, κήπος και αποκλειστικό υδροπάρκο βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών. Ο πλούσιος μπουφές προσφέρει επιλογές για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, την ώρα που το A la carte εστιατόριο σερβίρει κορυφαία φαγητά από την ασιατική κουζίνα.

 

Atlantica Princess Hotel
Η μεγάλη πισίνα σε σχήμα λιμνοθάλασσας είναι το σημείο αναφοράς αυτού του ξενοδοχείου, όπως επίσης η μεγάλη επιλογή μπουφέ. Σε ιδανική τοποθεσία στο θέρετρο της Ιξιάς, το Atlantica Princes Hotel αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τους επισκέπτες που θέλουν να απολαύσουν τις ιστορικές περιοχές της Ρόδου, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται κοντά στην παραλία με άμμο και βότσαλο.
 


Τα δωμάτια είναι όμορφα διακοσμημένα και προσφέρουν θέα στον κήπο ή στη θάλασσα.

Atlantica Tropical Suites Hotel
Το Atlantica Tropical Suites βρίσκεται στο Atlantica Holiday Village της Ρόδου, με αποκλειστική πισίνα, pool bar, εστιατόριο πρωινού με μπουφέ και a la carte εστιατόριο.
 


Τα δωμάτια είναι σχεδιασμένα με γούστο σε μοντέρνο στιλ και είναι κατάλληλα για όλους τους επισκέπτες. Σημειώνεται ότι όλοι οι επισκέπτες που διαμένουν στο Tropical Suites έχουν πλήρη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες του Holiday Village.


Atlantica Mikri Poli Rhodes
Το Atlantica Mikri Poli Rhodes βρίσκεται στο θέρετρο Κολύμπια, περιτριγυρισμένο από κρυστάλλινα νερά, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τους λάτρεις της πισίνας ή της παραλίας. Διαθέτει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε συνδυασμό με όμορφα διακοσμημένα δωμάτια και ατελείωτη διασκέδαση στο υδάτινο πάρκο του ξενοδοχείου.
 

 

Magic Life Plimmiri by Atlantica
Εκπληκτική θέα στη θάλασσα, ευρυχωρία και αρκετές πισίνες αποτελούν μερικά από τα χαρακτηριστικά του Magic Life Plimmiri By Atlantica, στο νότιο τμήμα της Ρόδου.
 



Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων είναι γεμάτο περιπέτεια με κάποιες εμπειρίες που μπορούν να συνθέσουν ένα κορυφαίο φωτογραφικό άλμπουμ.

Amilia Mare Beach Resort
Με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και σε απόσταση αναπνοής από την όμορφη πόλη της Ρόδου, το Amilia Mare Beach Resort είναι ο ιδανικός προορισμός για παραθεριστές όλων των ειδών.
 



Το ξενοδοχείο διαθέτει καλαίσθητα δωμάτια με άνετη επίπλωση και βελτιωμένες ανέσεις που το καθιστούν ιδανικό τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες.


Paradise Village Beach Resort
Τοποθετημένο στην ιστορική τοποθεσία της Ρόδου, το Paradise Village Beach Resort χαρακτηρίζεται από κομψή αρχιτεκτονική.
 



Άνετα δωμάτια με θέα στη θάλασσα ή στον κήπο είναι το επίκεντρο όλων των παραθεριστών. Οι επισκέπτες μπορούν να βυθιστούν στα κρυστάλλινα νερά των πισίνων, να ασχοληθούν με τα πολλά θαλάσσια σπορ που προσφέρονται στην παραλία, να χαλαρώσουν στο Spa Center με το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και να δοκιμάσουν τις κοσμοπολίτικες απολαύσεις των πολυάριθμων εστιατορίων του.

ΚΡΗΤΗ

Atlantica Caldera Palace
Ξεχωρίζει για την ελληνική φιλοξενία, ενώ ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων είτε για αθλητισμό είτε για περιποιητικές θεραπείες σπα.
 



Το Atlantica Caldera Palace προσφέρει διάφορες επιλογές δωματίων, από δίκλινο, οικογενειακό δωμάτιο ή σουίτα με ιδιωτική πισίνα.

 

Atlantica Kalliston Resort and Spa
Σε όμορφη τοποθεσία στην αμμώδη παραλία των Αγίων Αποστόλων με εκπληκτική θέα από όλο το θέρετρο, το ξενοδοχείο προσφέρει πολυτελή καταλύματα και ένα χαλαρωτικό περιβάλλον.
 



Τα μοναδικά harems και τα Gazebos γύρω από τις δροσιστικές πισίνες είναι μόνο μερικά από τα ρομαντικά χαρακτηριστικά του Atlantica Kalliston Resort and Spa.

 

Atlantica Akti Zeus Hotel
Το Atlantica Akti Zeus βρίσκεται στην παραλία της Αμμουδάρας στην Κρήτη.
 



Το ξενοδοχείο προσφέρει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και κομψές επιλογές διαμονής από δωμάτια για δύο έως οικογενειακά δωμάτια με πισίνα. Προσφέρει επίσης απεριόριστη πρόσβαση στο aquapark του ξενοδοχείου.

 

Atlantica Creta Paradise
Για όσους θέλουν η πισίνα να βρίσκεται ακριβώς στην πόρτα τους το Atlantica Creta Paradise αποτελεί ιδανική επιλογή.
 



Το ξενοδοχείο αντικατοπτρίζει το όνομά του "Paradise" και βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην παραλία.

 

Atlantica Caldera Village
Το Atlantica Caldera Village βρίσκεται στους καταπράσινους λόφους της άνω Αγίας Μαρίνας με υπέροχη θέα στη θάλασσα και τα νησιά Θοδωρού.
 



Προσφέρει ηρεμία, εξαιρετικές εγκαταστάσεις μαζί με το επαγγελματικό και φιλικό προσωπικό.

 

Atlantica Caldera Beach
Συνδυάζοντας τα υψηλότερα πρότυπα με τη ζεστή κρητική φιλοξενία, η χαλάρωση συναντά τον ενθουσιασμό σε όλους τους τοίχους αυτού του φιλικού ξενοδοχείου.



Το Atlantica Caldera Beach βρίσκεται στην παραλία Γεράνι.


Atlantica Caldera Bay
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το θέρετρο του Πλατανιά και προσφέρει διαμερίσματα για δύο έως έξι άτομα.
 


Εξαρτάται από τους επισκέπτες για το πώς θα περάσουν τον χρόνο τους, αλλά είναι σίγουρο ότι διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά για υπέροχες διακοπές.


Atlantica Mikri Poli Crete
Βρίσκεται σε έναν από τους πιο γραφικούς κόλπους της νότιας Κρήτης με άμεση πρόσβαση σε μια χρυσή αμμουδιά και προσφέρει μια φιλόξενη ατμόσφαιρα με καλαίσθητο στυλ και σύγχρονες ανέσεις ιδανικές τόσο για οικογένειες όσο και για ενήλικες.
 


Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία κοντά στο μικρό χωριό του Μακρύγιαλου και την παλιά περιοχή του λιμανιού, γνωστή για το ζωντανό αλιευτικό καταφύγιο και την ποικιλία των αγορών και των γευστικών εμπειριών.

ΚΩΣ

Atlantica Porto Bello Beach
Σε μια ιδανική τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα και μόλις πέντε λεπτά με το λεωφορείο για την Καρδάμαινα, η παραλία Atlantica Porto Bello είναι μια πραγματική απόλαυση για όλη την οικογένεια.
 



Διαθέτει μεγάλη πισίνα, πάρκο νερού, τέσσερα εστιατόρια και τρία μπαρ. 

 

Atlantica Porto Bello Royal
Το ξενοδοχείο έχει σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να επιτρέπει σε κάθε παραθεριστή την ευκαιρία να χαλαρώσει μέσα σε ένα κομψό περιβάλλον. Καθένα από τα δωμάτια προσφέρει ευρύχωρο σαλόνι και περιβάλλει τις δεκατρείς εκπληκτικές πισίνες.
 



Όσον αφορά το φαγητό, υπάρχει η επιλογή μίας παραδοσιακής ελληνικής ταβέρνας μέχρι ιταλικές γεύσεις, καθώς και οι γλυκές γεύσεις της Gelateria.


Magic Life Marmari Palace by Atlantica
Ο επισκέπτης νιώθει σαν να ζει σε ένα γραφικό χωριό.
 



Ξεχωρίζουν οι πέντε πισίνες με εκπληκτική θέα, οι βραβευμένες υπηρεσίες και τα δωμάτιά του. Αυτός ο χώρος είναι ιδανικός για οικογένειες και διακοπές μόνο για δύο.

 

Atlantica Marmari Beach
Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, με την πισίνα, την παραλία και το τοπικό θέρετρο σε απόσταση αναπνοής.


Διαθέτει διάφορα εστιατόρια που μπορούν να ικανοποιήσουν τον καθένα, ενώ τα δωμάτια δίνουν την αίσθηση του να ζεις σαν στο σπίτι σου.

Atlantica Holiday Village Kos
Το Holiday Village Kos προσφέρει ένα γεμάτο πρόγραμμα διασκέδασης από το πρωί έως το βράδυ και ένα πάρκο για τους λάτρεις του νερού.



Σε κοντινή απόσταση, στην παραλία, υπάρχει μια σειρά από θαλάσσια σπορ. Όλα τα δωμάτια χαρακτηρίζονται από μια φρέσκια και μοντέρνα ατμόσφαιρα, την ώρα που οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στην ελληνική, την ιταλική και την αμερικανική κουζίνα.

Atlantica Thalassa Hotel



Το Atlantica Thalassa Hotel, βραβευμένο για την αριστεία, βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στο θέρετρο της Λάμπης κοντά στην πόλη της Κω.

Τα δωμάτια διατηρούν μια νέα αίσθηση και για όσους ταξιδεύουν ως οικογένεια αλλά εξακολουθούν να απολαμβάνετε την ιδιωτικότητά τους, μπορούν να επιλέξουν το οικογενειακό δωμάτιο με δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια.

Atlantica Carda Beach
Εμπνευσμένο από έναν ζωντανό σχεδιασμό, το Atlantica Carda Beach, το οποίο βρίσκεται κατά μήκος της νότιας ακτογραμμής της Κω, είναι ο τέλειος προορισμός για αξέχαστες οικογενειακές στιγμές.
 


Το ξενοδοχείο συνδυάζει την άνεση ενός θερέτρου σε ένα κομψό και παιχνιδιάρικο περιβάλλον.

 

Atlantica Mikri Poli Kos
Ζεστά γαλάζια νερά με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, συναρπαστικές οικογενειακές δραστηριότητες στο aquapark του ξενοδοχείου και απολαυστικές γευστικές εμπειρίες είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του Atlantica Mikri Poli Kos, το οποίο περιβάλλεται από χαλαρωτικούς και κομψούς εσωτερικούς χώρους. 


Atlantica Beach Resort Kos
Το Atlantica Beach Resort Kos βρίσκεται σε όμορφη τοποθεσία ακριβώς πάνω στην παραλία, με θέα στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου. Ιδανικό για οικογένειες και ζευγάρια, αποτελεί την τέλεια απόδραση για όσους θέλουν απλά να χαλαρώσουν ή για λάτρεις των θαλάσσιων σπορ.



Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δίκλινο, οικογενειακό δωμάτιο ή σουίτα.


Atlantica Belvedere Resort & Spa


Το Atlantica Belvedere βρίσκεται επίσης σε όμορφη τοποθεσία ακριβώς πάνω στην παραλία. Μπορεί να είναι ιδανικό για ζευγάρια, αλλά έχει σχεδιαστεί για να απευθύνεται σε όλους. Διαθέτει δίκλινο, Superior δωμάτιο ή σουίτα.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ

Atlantica Grand Mediterraneo Resort and Spa
To πολυτελές ξενοδοχείο έχει εκπληκτική πανοραμική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Σχεδιασμένο για ενήλικες, το Atlantica Grand Mediterraneo Resort and Spa προσφέρει ένα πραγματικά πολυτελές καταφύγιο με έναν μοναδικό τρόπο που προσελκύει επαναλαμβανόμενους επισκέπτες.
 



Το θέρετρο απλώνεται σε 110 στρέμματα κυπαρισσιού, ευκαλύπτου και καταρράκτες κατά μήκος των βράχων που κόβουν την ανάσα.

 

Atlantica Nissaki Beach
Βρίσκεται δίπλα στην παραλία με θέα στον δικό του κόλπο, με ένα καταπληκτικό φυσικό περιβάλλον γεμάτο ελιές.





Περιτριγυρισμένο από ελαιώνες και πλαισιωμένο και από τις δύο πλευρές από μεγάλες εκτάσεις με βότσαλα, αυτό το ξενοδοχείο είναι ανοιχτό μόνο για ενήλικες και χαρακτηρίζεται από μια σύγχρονη αίσθηση με ζεστή ατμόσφαιρα, με εκπληκτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος.

 

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Atlantica Eleon Grand Resort and Spa


Το Atlantica Eleon Grand Resort & Spa είναι βραβευμένο για την αριστεία και βρίσκεται σε όμορφη τοποθεσία στη γραφική ακτογραμμή στο Τραγάκι, στο ανατολικό τμήμα της Ζακύνθου με τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου. Το ξενοδοχείο απλώνεται σε ένα αγρόκτημα των 41.000 τ.μ. γεμάτο ελιές.

Η ποικιλία δωματίων (με θέα στη θάλασσα ή ιδιωτική πισίνα) προσφέρουν μια χαλαρή αίσθηση με έμφαση στην πολυτέλεια.

 

ΑΙΓΥΠΤΟΣ – ΣΑΡΜ ΕΛ ΣΕΙΧ

Coral Sea Imperial Resort
Στο Coral Sea Imperial Resort υπάρχουν εγκαταστάσεις πρώτης κατηγορίας και έξι εστιατόρια υψηλού επιπέδου.
 



Το όμορφο κοράλλι της κόκκινης θάλασσας βρίσκεται ακριβώς στο κατώφλι με ένα κομμάτι από φιλόξενη άμμο με θέα στον εκπληκτικό κόλπο Nosrani του Σαρμ ελ Σέιχ.

 

Holiday Resort Red Sea By Coral Sea
Οικογενειακή διασκέδαση σε μια τεράστια πισίνα και μια εναέρια πορεία περιπέτειας φτάνοντας στην παραλία χαρακτηρίζουν το ξενοδοχείο.
 



Είναι ιδανικό τόσο για τους λάτρεις της πισίνας όσο και της παραλίας, ενώ χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακά κτίρια και πολλές επιλογές σε φαγητό και ποτό.

 

Coral Sea Waterworld
Προσφέρει εκπληκτική θέα στο νησί Tiran και ξέγνοιαστες στιγμές στο υδροπάρκο, ενώ η πανέμορφη παραλία και οι μεγάλες πισίνες θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις της άμμου και του νερού.
 



Τα εστιατόρια και τα μπαρ είναι ιδανικά για όλη την οικογένεια.

 

Coral Sea Aqua Club
Σημείο αναφοράς αποτελεί το πάρκο νερού, το πιο διάσημο στην περιοχή Nabq στην Ερυθρά Θάλασσα. Τα σύγχρονα δωμάτια διασφαλίζουν τη χαλάρωση και την άνετη διαμονή, ενώ για την ώρα των γευμάτων οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στον πλούσιο μπουφέ και σε ιδιαίτερα εστιατόρια.

Δειτε Επισης

Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food